Liftedin huippuvalmentajatiimiin uusi vahvistus: Elsa Franck!

Kyllä, luit aivan oikein! Liftedin valmentajatiimiin Jukan, Tanelin ja Antin seuraan on hankittu lisää rautaista ammattitaitoa sekä energiaa kun Fit-Elsanakin tunnettu Elsa Franck astuu mukaan tiimiimme!

Elsan kokemus, pätevyys sekä positiivisuus ovat omalla tasollaan, joten lienee parasta antaa Elsalle vuoro esittäytyä itse:

FitElsa

Heippa kaikille Liftedin sekä vanhoille että uusille faneille!

Olen Liftedin menoa ihaillut ja fanittaen seuraillut jo muutaman vuoden ajan, ja jopa salaa toivonut kuuluvani tähän tiimiin. Dream, do, did! Unelmat on tehty saavutettaviksi ja tässä sitä ollaan – kiitollisena! Ihastuin heti myös Liftedin porukan asenteeseen tehdä tätä työtä: positiivisella ja rehellisellä meiningillä, muita innostaen. Tähän olen pyrkinyt itsekin yrittäjänä ja aion ehdottomasti myös niin jatkaa nyt Liftedin uutena valmentajana.

Ensimmäiset ryhmäliikuntatuntini ohjasin 9 vuotta sitten ja viimeiset 3,5 vuotta olen toiminut personal trainerina sekä elämäntaidon valmentajana. Liftedin tiimiin hyppäsin suoraan hoitovapaalta, ja nyt pieni Lumi-tyttöni toimii niin inspiraationani, apuvalmentajanani kuin kahvakuulanakin.

Lifted Elsa äiti

Koen kutsumusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, missä keho ja mieli on otettu huomioon toisiaan tukien. Itseäni eteenpäin vievät ja elämääni ohjaavat ydinarvot ovat rakkaus, hyvinvointi, inspirointi ja aitous. Tavoitteenani on, että nämä arvot näkyisivät teille myös valmennuksessani.

Vahvuuteni valmentajana on aito välittäminen ja loppumaton naisenergia sekä äitiyden tuoma kärsivällisyys. Pyrin elämään niin kuin opetan, ja mielestäni tämän työn ehdoton suola on saada muut loistamaan ja saavuttamaan tavoitteensa onnellisuus edellä!

Urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat aina jollakin tavalla olleet osa elämääni. Lajitaustaa minulla on muun muassa kilpa-cheerleadingista, thaiboxingista, fitneksestä sekä crossfitista. Matkan varrella on myös sattunut ja tapahtunut. Esimerkiksi nilkan murtuminen kilpa-cheerleadingissä ja haasteet raskauden sekä synnytyksen jälkeen ovat auttaneet minua ymmärtämään valmennettaviani entistä paremmin ja samalla opettaneet minua nousemaan jaloilleni yhä uudelleen.

Uskon vahvasti, että kalorien laskeminen sekä laiteharjoittelu eivät ole ainoita keinoja saavuttaa koviakaan tuloksia. Tämän todistin myös itselleni osallistumalla kahteen fitness-kilpailuun vuonna 2013, joihin valmistauduin omaa polkuani kulkien. Treeneissäni hyödynsin paljon kehonpainoharjoittelua kisakunnon saavuttamiseksi.  Kehonkoostumustani muutin kroppaani kuunnellen sekä ymmärtäen ravitsemuksen perusteet, ilman laskemista ja punnitsemista. Ruoka ei ole ainoastaan ammattini puolesta tärkeää vaan se on minulle myös todellinen nautinto, kuten koko Liftedin tiimille. Innostuksemme tarttuu varmasti myös sinuun.

Elsa fitness

Vaikka kisalavat ovat nyt  jääneet, nautin edelleen rennolla otteella haastavistakin treeneistä arkiliikuntaa, kehonhuoltoa ja henkistä hyvinvointia unohtamatta.

Mottoni on ”Anna hyvän kiertää”,  ja minulle se merkitsee erityisesti pientenkin hyvien tekojen kasvamista suureksi. Tavoitteenani on aina ollut vaikuttaa tähän positiiviseen ketjureaktioon ja Liftedin tiiminä pystymme tähän vielä laajemmin.

Tavoitteet kumpuavat unelmista ja on ennen kaikkea tärkeää, MITEN tavoitteisiin päästään: onnellisuus ja hyvinvointi edellä omia arvoja sekä voimavaroja kunnioittaen.

Elsa, Lifted-coach

 

Tästä lähtien Elsa on osa Lifted-valmentajatiimiä ja tulee yhdessä muiden coachejen kanssa suunnittelemaan sekä toteuttamaan kaikkia Liftedin valmennuksia. Nyt hän voi siis olla myös sinun valmentajasi! Elsan mukaan tulon kautta pystymme kehittämään valmennuksiamme entistä toimivimmiksi ja tehokkaammiksi, sekä vastaamaan eri kohderyhmiemme tarpeisiin ja haasteisiin vieläkin paremmin.

Lifted uusi valmentaja

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.