facebook_pixel

Valmennukset yrityksille

On vain yksi hyvinvointi

On vain yksi hyvinvointi; ei erillistä työ- ja vapaa-ajan hyvinvointia. Valitettavasti tämä hyvinvoinnin kokonaisuus on monilla suomalaisilla yrityksillä hukassa ja henkilöstö ei ole tehokkaimmillaan töissä, sekä pahimmillaan sairaslomat ja aikaiset eläköitymiset syövät tulosta. Työhyvinvointi on  monesti vain yksittäisiä tyky-päiviä pari kertaa vuodessa, joiden kosteiden illanviettojen jälkeen kukaan ei tunne oloaan niin kovin hyvinvoivaksi ja työteho ei juurikaan parane.

Lifted yrityksenne ja henkilöstönne tukena

Lifted tekee Suomen laadukkainta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkovalmennusta yrityksille ja yksityishenkilöille. Olemme valmentaneet Suomessa vuodesta 2013 lähtien tuhansia ihmisiä sekä kymmeniä yrityksiä pk-toimijoista pörssifirmoihin. Valmennuksemme toimii pääosin verkossa, jonka ansiosta pystymme tukemaan henkilöstöänne ajasta ja paikasta riippumatta – kustannustehokkaasti. Mukaan räätälöidään aina myös live-tapahtumia ja -workshopeja. On aika rakentaa pysyvää hyvinvointia ja tehokkuutta!

Mm. näiden yritysten hyvinvointia ja kilpailukykyä olemme kehittäneet

Liftedin tarjonta yrityksille

  • Haluatte pysyviä tuloksia kustannustehokkaasti
  • Haluatte investoida yrityksenne hyvinvointiin pitkällä tähtäimellä
  • Yrityksessänne on paljon henkilöstöä, jota on vaikea koota jatkuvasti samaan fyysiseen tilaan
  • Henkilöstönne on jakautunut useampaan toimipaikkaan
  • Suosituin palvelumme!

Hyvinvointipäivät, Workshopit ja luennot

  • Interaktiiviset liveluennot ja workshopit keskeisimmistä itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin teemoista.
  • Haluatte yksittäisen innostavan päivän, joka kouluttaa ja inspiroi

Lifted LIVE -työhyvinvointivalmennus

  • Haluatte panostaa sarjaan tuloksekkaita ja erittäin inspiroivia luentoja
  • Henkilöstö on helppo koota samaan tilaan tasaisin väliajoin
  • Yrityksessänne on vähän henkilöstöä ja toimitte yhdellä paikkakunnalla

Lifted Work valmennus paransi selkeästi meidän työntekijöiden hyvinvointia sekä tiimikulttuuriamme. Valmennuksen läpikäynti oli helppoa ja johdonmukaista, verkkopohjainen valmennus toimi sulavasti. Kymmenen viikon valmennusjakson opit näkyvät toimistolla vielä vuosi valmennuksen jälkeen mm. työntekijöiden työtapojen kehittymisenä, aktiivisena taukoliikkumisena. Saimme aktivoitua myös normaalisti terveydestään vähemmän kiinnostuneita henkilöitä kohti elämäntapamuutoksia. Kiitos Valmennuksesta!

Jace Nieminen

Development Manager, Parcero

Me otettiin Liftedin valmennus sen takia, että me olemme hyvän unen lähettiläs ja haluamme välittää sitä hyvää oloa, mutta usein voidaan unohtaa se oma henkilökunta. Miten me itse voidaan?

Liftedissä meitä viehätti kokonaisvaltaisuus. Valmennuksissa niin itselle kuin kollegoille aina joku lamppu syttyi – Liftedin valmennus on saanut aikaan positiivisia konkreettisia muutoksia. Voin lämpimästi suositella hyvinvointivalmennusta!

Jaana Tarkki

Sales Director, Familon

Me päädyttiin Liftediin sen takia koska me tarvittiin laadukas, hyvä, luotettava yhteistyö kumppani. Lifted on kyllä täyttänyt tässä suhteessa kaikki meidän tiukat kriteerit.

Janne Mälkki
Head of Sales, Tallink Silja

Pitkästä aikaa mielenkiintoinen, piristävä ja ihan meitä jokaista koskettava luento. Paljon vinkkejä jokapäiväiseen elämiseen miten jo pienilläkin asioilla saa muutosta parempaan jaksamiseen.

silja-logo

Tomi Pullinen

Sales Manager, Tallink Silja

Liftedin luento oli osana osastomme virkityspäivää.  Monipuolinen esitys tarjosi varmasti jokaiselle kuulijalle  konkreettisia esimerkkejä, joilla nostaa omaa hyvinvointia ja  työtehokkuutta. Liftedin positiivisen asenteen ja  interaktiivisen esityksen vuoksi luentoa oli miellyttävä  seurata.


logo-neste-jacobs2

Tomi Heikkilä

Neste Jacobs

Yrittäjänä minulla on ollut vaikea löytää aikatauluuni sopivia liikuntamuotoja ja Lifted onnistui  tuomaan arkeeni positiivisia muutoksia liikkumiseen ja ruokavalioon. Erityisen palvelusta teki se  että Liftedin pojat ei yrittänyt väkisin muuttaa hektistä aikatauluani, vaan auttoivat löytämään  terveellisiä muutoksia jotka sopivat minun aikataulun ympärille. Liftedin kaverien positiivinen  meininki tarttuu omaan tekemiseen vaikka väkisin 🙂

walkbase-logo-2014

Tuomas Wuoti

CEO, Walkbase

Jukka Joutsiniemi

Coach / Co-Founder

Puhelinnumero +358 442 711 487
Email: jukka@lifted.fi

Jätä yhteystietosi tähän, jotta voimme keskustella teidän työyhteisönne hyvinvoinnin parantamisesta!

5 + 3 =

Valmennamme työyhteisöäsi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittymällä tärkeimpiin osa-alueisiin: toimivaan stressinhallintaan, energisoivaan ravintoon, tarkoituksenmukaiseen liikkumiseen ja laadukkaisiin työtapoihin – tuloksekkaasti ja inspiroivasti!

Lupaamme valmennettavillemme käytännönläheisiä ja tuoreita näkökulmia, omakohtaista kokemusta sekä massoittain hyvää energiaa.