Uutiset

REKRY: Community Management Trainee (6kk)

Suhtaudutko intohimoisesti hyvinvointiin ja olet luontainen yhteisön rakentaja? Haluatko kehittää markkinointi- ja viestintätaitojasi ja auttaa ihmisiä kukoistamaan ja onnistumaan hyvinvoinnin tiellä? Kaipaatko merkityksellistä työtä? 

Liftedin palvelut ovat nousseet vauhdilla Suomen tunnetuimpien ja tehokkaimpien hyvinvointipalveluiden joukkoon. Autamme työyhteisöjä ja heidän jäseniään olemaan parhaimmillaan joka päivä, töissä ja vapaa-ajalla, kehittäen heidän hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. Olemme auttaneet jo lähes 70 organisaatiota ja yli 25 000 suomalaista. Liiketoimintamme on kehittynyt vauhdilla moninkertaistuen, eikä vauhtimme ole laantumassa – päin vastoin!

Tiimiimme kuuluu jo kymmenkunta huikeaa tyyppiä, joista osa työskentelee valmennustehtävissä ja osa myynnin, markkinoinnin ja tuotannon parissa. Jos olet uusia haasteita vailla, sinulla on nyt mahdollisuus päästä nostamaan tuhansien ihmisten hyvinvointi ja suorituskyky täysin uudelle tasolle, sillä haemme Liftedille Community Management Traineeta!

Oletko se sinä?

Etsimme tiimimme täysipäiväistä harjoittelijaa kuuden kuukauden ajaksi vahvistamaan tekemistämme entisestään!

Olet etsimämme henkilö, jos…

 • uskot kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siihen, että meillä kaikilla on vain yksi hyvinvointi
 • omaat erinomaiset suomen ja englannin kielen viestintätaidot – pilkut osuvat paikoilleen, so to speak!
 • sinulla on some-kanavat hallussa ja aiempaa kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä ammattimaisesti
 • olet asiakaspalveluhenkinen
 • otat rohkeasti vastuuta ja työskentelet oma-aloitteisesti
 • haluat tehdä merkityksellistä työtä, jonka kautta pääset auttamaan tuhansia ihmisiä parantamaan omaa elämänlaatuaan
 • osaat nauraa itsellesi!

Tehtäviisi kuuluvat avustavat markkinointi- ja viestintätehtävät sekä asiakaspalvelu. Tulet tuottamaan sisältöä laidasta laitaan, avustamaan mm. podcast-jaksojen tuotannossa sekä palvelemaan asiakkaitamme eri kanavissa. Aiempi kokemus sisällöntuotannosta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle…

 • merkityksellisen työn, jossa pääset auttamaan kymmeniä työyhteisöjä ja niiden jäseniä kehittämään hyvinvointiaan
 • loistavat työkaverit ja huikean tekemisen meiningin nopeasti kehittyvällä hyvinvointialalla
 • inspiroivat työskentelyolosuhteet keskeiseltä paikalta Helsingin keskustassa
 • joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • harjoittelupalkan
 • top notch -toimistokahvit ja -teet sekä viikottaisen tiimilounaan
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisen asiantuntijoilta
 • saappaat, jotka eivät varmasti käy liian pieniksi!

Miten haet?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen anna@lifted.fi otsikolla “Community Management Trainee: oma nimesi” mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaina 4.4.2019. Harjoittelu alkaa toukokuun alussa. Lisätietoja paikasta saat edellä mainitusta osoitteesta.

Ellei paikka vastaa hakemaasi, mutta tunnet jonkun joka sopisi tehtävään, pistä ihmeessä hyvä kiertämään ja vinkkaa asiasta kaverille! 

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.