Suunnitteilla luento tai workshop?

Varaa työyhteisösi käyttöön Liftedin inspiroivat, asiantuntevat luennoitsijat. Tarjoamme sekä yksittäisiä luentoja että räätälöityjä luentokokonaisuuksia, suomeksi ja englanniksi.

Palautuminen ja stressinhallinta
arjen voimavarana

Tämä on yhä useammalle tärkein yksittäinen teema jokapäiväisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Luennolla käymme läpi keskeisimpiä keinoja stressinhallintaan ja optimaaliseen palautumiseen.

Jatkuva stressi on valitettavan yleinen ongelma, joka kahlitsee jopa nuorien työntekijöiden jaksamista, luovuutta ja työstä nauttimista. Oikeilla menetelmillä stressistä on kuitenkin mahdollista saada ote ja oppia jopa hyödyntämään sitä.

Jasmin Kurkaa-Kivelä
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, psykologi

Luennolla opit:

 • Toimivimmat ajatusmallit haasteiden ja stressaavien tilanteiden alla ja edessä
 • Tehokkaimmat työkalut niin proaktiiviseen kuin reaktiiviseen stressinhallintaan
 • Parhaat tavat stressin valjastamiseen eduksesi työelämässä

Itsensä johtaminen kestävästi
ja menestyksekkäästi

Pureudumme ajattelumalleihin ja työkaluihin, jotka edesauttavat sinua nauttimaan työstäsi ja suoriutumaan siinä paremmin myös vaativissa tilanteissa. Johtamalla itseäsi laadukkaasti käytät resurssejasi järkevämmin, jolloin huomaat jokaisen valintasi vaikuttavan positiivisesti niin työsi tuloksiin kuin mielialaasikin.

Luento sisältää lyhyitä harjoituksia, jotka voit ottaa käyttöön omassa arjessasi välittömästi.

Taneli Rantala
Toimitusjohtaja, hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
KTM, mindfulness-ohjaaja (MBSR)

Luennolla opit:

 • Mitä on laadukas itsensä johtaminen ja miksi se kannattaa
 • Mitä resursseja sinun tulisi ottaa huomioon
 • Miten käytät olemassa olevia resursseja kestävästi ja kuinka luon uusia resursseja
 • Mitkä ovat itsensä johtamisen tehokkaimmat ja toimivimmat työkalut ja ajatusmallit

Tasaista energiaa ja keskittymiskykyä sinulle sopivalla ravinnolla

Nykyisessä työelämässä itsestä huolehtimisen merkitys on kasvanut, sillä arki on yhä kiireisempää ja häiriötekijöitä on työpäivän aikana monia. Ravitsemus vaikuttaa hyvinvointiimme olennaisesti ja tällä luennolla opit keinot, joilla voit vaikuttaa ravitsemuksen keinoin vireystilaasi.

Karim Khanji
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
laillistettu ravitsemusterapeutti

Luennolla opit:

 • Miten tuet ravinnolla keskittymiskykyä ja jaksamista päivän aikana
 • Konkreettiset vinkit, joilla teet hyvinvointiasi tukevasta ruokavaliosta helppoa
 • Tärkeimmät strategiat onnistumiseen pitkällä aikavälillä

Tuloksellista työskentelyä viisaammilla työtavoilla

Sillä, minkälaisia tapoja muodostat päivittäisen työsi johtamiseen, on todella merkittävä vaikutus työsi tuottavuuteen ja laatuun. Edes menestyvissä kansainvälisissä yrityksissä ei panosteta tarpeeksi viisaampien työtapojen ja ajanhallinnan kouluttamiseen, vaikka ne ovatkin tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja merkityksellisyyden nostamiseen työntekijöiden kesken.

Taneli Rantala
Toimitusjohtaja, hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
KTM, mindfulness-ohjaaja (MBSR)

Luennolla opit:

 • Oikean mindsetin ja fokuksen rakentamisen töissä
 • Mitkä ovat yleisimmät työtehon tappajat ja miten pääset niistä eroon
 • Tärkeimmät tietotyöläisen työkalut ja niiden hyödyntäminen oikein: kalenterit, to do -listat, sähköposti, palaverit jne.
 • Heti käytäntöön vietäviä konkreettisia keinoja

Toimiva tiimityö – kukoistavan työyhteisön perusta

Työelämässä tehtäviä hoidetaan usein tiimin voimin ja sen vuoksi on tärkeää tunnistaa, mitkä tekijät saavat tiiimin kukoistamaan.

Tässä workshopissa kasvatat ymmärrystäsi tiimityölle merkityksellisistä asioista, kuten psykologisesta turvallisuudesta, erilaisuuden kunnioittamisesta sekä tiimissä esiintyvistä rooleista, ja saat käytännöllisiä työkaluja tiimityön kehittämiseen. Lähestymistapa on vahvuuksia painottava; tiimin vahvuudet ja voimavarat nostetaan vahvemmin esille ja käyttöön!

Jasmin Kurkaa-Kivelä
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, psykologi

Luennolla opit:

 • Luomaan yhteishenkeä ja psykologista turvallisuutta tiimiinne
 • Näkemään erilaisuuden voimavarana
 • Tunnistamaan omat ja tiimisi vahvuudet sekä ottamaan ne entistä tehokkaammin käyttöön
 • Tärkeimmät työkalut tiimin kukoistamiselle

Hyvinvoiva esimies, hyvinvoiva työyhteisö

Esimiehen rooli on valtavan tärkeä koko työyhteisön kannalta, ja se tuokin mukanaan omat haasteensa ja mahdollisuutensa. Esimies vaikuttaa päivittäin, halusipa hän sitä tai ei, työyhteisönsä työsuoritukseen sekä hyvinvointiin. Esimiehen teot, tuki ja oma esimerkki määrittävät suuresti millaiseksi työyhteisön kulttuuri muodostuu – mitä me arvostamme ja miten me toimimme?

Ensimmäinen askel kohti hyvinvoivaa työyhteisöä on hyvinvoiva esimies. Hyvinvoiva esimies pystyy kantamaan roolinsa ja näyttämään tietä myös muille.

Taneli Rantala
Toimitusjohtaja, hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
KTM, mindfulness-ohjaaja (MBSR)

Luennolla opit:

 • Kuinka sinä esimiehenä voit pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi
 • Kuinka voit tukea koko työyhteisösi hyvinvointia onnistuneesti

Asiakkaan kohtaaminen ja sosiaaliset suhteet (workshop)

Ihmisen kohtaamisen taitoja ja vuorovaikutusosaamista vahvistamalla voit kehittyä entistä rautaisemmaksi asiakastyön ammattilaiseksi. Tämä heijastuu myönteisesti myös työyhteisön sosiaalisiin suhteisiin ja ilmapiiriin.

Tämä workshop on suunniteltu vastaamaan erityisesti asiakaspalvelutehtävissä toimivien henkilöiden tarpeisiin, mutta sitä on mahdollista räätälöidä erilaisiin työkonteksteihin. Keskitymme keskeisiin vuorovaikutustaitoihin, kommunikaatiotyyleihin sekä erilaisuuden ymmärtämiseen erityisesti asiakastyön näkökulmasta.

Jasmin Kurkaa-Kivelä
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja, psykologi

Workshopissa opit:

 •  Kommunikoimaan tehokkaasti sanallisen ja sanattoman viestinnän keinoin
 • Ilmaisemaan itseäsi rakentavasti – myös ongelmatilanteissa
 • Aktiivisen kuuntelun taitoja
 • Harjoituksia ja käytännön vinkkejä sekä työssä että vapaalla toteutettavaksi

Luennoimme myös muun muassa näistä aiheista

Avaimet arvojen mukaiseen elämään

Järkeä lautaselle ja ratkaisuja ravitsemuspulmiin

Motivaatiota ja monipuolisuutta liikkumiseen

Tehokkaimmat työkalut stressinhallintaan

Uni – suurin esteesi tai mahdollistajasi

Vahvista vuorovaikutustaitojasi ja menesty työelämässä

Kokoa tarpeitanne vastaava luentopaketti tästä!

3 luentoa tai workshopia yhteishintaan 3000 €

5 luentoa tai workshopia yhteishintaan 5000 €

Hyvinvointipäivä/-iltapäivä
– pyydä tarjous!

Eikö mikään näistä vastaa tarpeitanne?

Ei huolta! Muokkaamme kokonaisuuden työyhteisönne tai tapahtumanne tarpeiden perusteella. Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä jo tänään. Luennot ovat saatavilla myös englanniksi.

Asiakkaidemme kokemuksia

Luennoitsijamme

Tutustu loistavaa palautetta saaneisiin luennoitsijoihimme tästä.

Taneli Rantala
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
KTM, mindfulness-ohjaaja (MBSR)

Taneli on innostava ja ratkaisulähtöinen itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin johtamisen asiantuntija ja kiitelty puhuja, jonka kokonaisvaltainen osaaminen saattaa yleisön kuin yleisön konkreettisesti kohti tuloksia.

Kauppatieteiden maisteriksi ja muun muassa mindfulness-ohjaajaksi (MBSR) valmistunut toimitusjohtajamme Taneli on työskennellyt uransa aikana asiantuntijatehtävissä mm. IBM:llä ja Nokialla. Aiempi työura ja kokemus kymmenien asiantuntijatyöyhteisöjen tuloksekkaasta valmentamisesta antavat Tanelille konkreettisen näkemyksen myös sinun työyhteisösi jäsenten kohtaamista arjen haasteista – ja niiden ratkaisuista.

Tällä hetkellä Taneli luennoi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn johtamiseen ja kehittämiseen liittyvistä aiheista, kuten esimiestyöskentelystä, itsensä johtamisesta, viisaammista työtavoista ja stressinhallinnasta.

Jasmin Kurkaa-Kivelä
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
psykologi

Psykologi ja ryhmäliikunnanohjaaja Jasmin on ammattitaitoinen, kannustava ja voimavarakeskeinen valmentaja, jolla on monipuolinen ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Psykologinen asiantuntemus ja viimeistelyä vaille valmiit pedagogiset opinnot tuovat Jasminin luennoille taitoa ja tavoitteellisuutta. Kokemus psyykkistä hyvinvointia tukevasta asiakastyöstä, erilaisten ryhmien ohjaamisesta sekä luentojen ja workshopien pitämisestä luo mainion pohjan erilaisten työyhteisöjen valmennukseen.

Tällä hetkellä Jasmin luennoi mm. mielen hyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen liittyvistä aiheista, kuten stressinhallinnasta, tiimityöskentelystä ja vuorovaikutustaidoista.

Jukka Joutsiniemi
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
toiminnallisen liikkumisen valmentaja

Innostava hyvinvoinnin moniosaaja Jukka on toiminnallisen liikkumisen valmentaja, jolla on laaja ymmärrys liikkumisen fysiologisista ja kognitiivisista hyödyistä. Monivuotisella kokemuksella sekä yksilöiden että työyhteisöjen valmentamisesta, Jukka saa yleisön kuin yleisön innostumaan hyvinvoinnin kehittämisestä kokonaisvaltaisesti.

Jukan luentoja on kehuttu etenkin liikkumisen käytännönläheisestä ja kaikkia osallistujia tasoon katsomatta motivoivasta otteesta.

Tällä hetkellä Jukka luennoi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja erityisesti liikkumisesta – tavoitteellisemmasta treenaamisesta arki- ja taukoliikuntaan.

Karim Khanji
Hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentaja,
laillistettu ravitsemusterapeutti, fysioterapeutti

Laillistettu ravitsemusterapeutti Karim on ratkaisukeskeinen, kannustava ja ihmisläheinen valmentaja, jolla on syvällinen ymmärrys ravitsemuksesta ja kehonhuollosta. Ravitsemusterapeuttina Karim on työskennellyt erikoissairaanhoidossa, jonka lisäksi hän on perehtynyt myös urheiluravitsemukseen. Fysioterapeuttina hän on pureutunut erityisesti kehonhuoltoon.

Kahden ammattialan kokemuksella Karimilla on konkreettinen käsitys avaimista onnistumisen elämäntapamuutoksissa. Hän on saanut kiitosta kyvystään innostaa ihmisiä viemään opit käytäntöön arjen tasolla, realiteetit huomioden.

Karim luennoi ravitsemukseen liittyvistä aiheista.

Kiinnostuitko?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä jo tänään.

Scroll to Top