Tietosuojaseloste

Tietojen käsittelijä

Lifted Oy (jäljempänä ”Lifted”)
Y-tunnus: 2603736-2

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme henkilötietoja voidaksemme tuottaa sinulle ja työyhteisösi jäsenille parasta mahdollista palvelua. Keräämme tietoja myös myynti- ja markkinointitarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää omiin henkilötietoihisi liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen lifted (at) lifted.fi.

Mitä tietoja keräämme ja mistä?

Pääsääntöisesti keräämme asiakkaidemme yhteystietoja sekä valmennukseen ja ostohistoriaan liittyviä tietoja. Tiedot kerätään pääsääntöisesti henkilöiltä itseltään tai julkisista lähteistä. Emme osta henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä, jotka keräävät tietoa sivujemme vierailijoiden käyttäytymisestä. Vierailijoiden käyttäytymisellä viitataan esimerkiksi siihen, millä sivuilla he vierailevat.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Olemme tarkistaneet kaikkien palveluntoimittajiemme tietosuojakäynnöt ja luoneet prosessit henkilötietojen suojaamiseksi. Pääsy henkilötietoihin on vain niillä työntekijöillä, joiden työnkuva niin vaatii.

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi vain sen ajan kun se on palvelun toimittamisen ja liiketoimintavelvoitteiden täyttämisen kannalta tarpeellista. Olemme luoneet prosessit henkilötietojen poistamiseksi.

Oikeutesi

Jos olet luovuttanut meille henkilötietojasi, sinulla on seuraavat oikeudet tietoihisi liittyen:

  • oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • oikeus henkilötietojen oikaisemiseen
  • oikeus henkilötietojen poistamiseen
  • oikeus henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • vastustamisoikeus
  • oikeus siirtää henkilötiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on milloin tahansa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä. Jos haluat käyttää jotain yllä mainituista oikeuksistasi, ole yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteeseen lifted (at) lifted.fi. Huomioithan, että tämä saattaa vaikuttaa mahdollisuuteesi hyödyntää tarjoamiamme palveluita.

Firstbeat-mittaukset

Jos osallistut Lifted Oy:n tuottamaan Firstbeat-mittaukseen, saat erillisen selostuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin tietojen käyttöön liittyen.

Scroll to Top