Me olemme Lifted.

Tiimimme koostuu näkemyksellisistä huippuosaajista!
Tällä sivulla voit tutustua meihin paremmin.

Valmentajat ja asiantuntijat

Tässä voit tutustua Liftedin valmennus- ja asiantuntijatiimiin, joka varmistaa työyhteisöjen vaikuttavan hyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittymisen!

Taneli Rantala etätyö

Taneli Rantala

Työtapa-asiantuntija
Sertifioitu coach
CEO

Markus Katiska

Työ- ja organisaatiopsykologi
Sertifioitu coach

Jaana-Piia Mäkiniemi Lifted

Jaana-Piia Mäkiniemi

Sosiaalipsykologi (VTT)
Ammatillinen opettaja
Työhyvinvoinnin kehittäjä, kouluttaja ja tutkija

Mari Järvinen

Työ- ja organisaatiopsykologi
Prosessikonsultti

Niina Mäkelä Lifted

Niina Mäkelä

Työkyky- ja työterveysjohtamisen asiantuntija
In house -työhyvinvointipäällikkö

Stressinhallinnan valmentaja

Jussi Venäläinen

Flow-tilan asiantuntija
Valmentaja

etätyön johtaminen

Marika Nikkinen

Johtamisen valmentaja
Sertifioitu coach

Elsa Franck

Brain based coach
Elämäntaidonvalmentaja
Personal trainer

Karim Khanji

Laillistettu ravitsemusterapeutti
Fysioterapeutti
Valmentaja

Jukka Joutsiniemi

Työyhteisöjen sparraaja ja konsultti
Head of Sales

Customer Success Manager

Iina Torppa

Customer Success Manager

Vikki Noreila

Yritysjohdon valmentaja
Hallitusammattilainen
Toimitusjohtaja

coach carola hjelt

Carola Hjelt

Sertifioitu Coach
Johtamisen valmentaja

Kristian Kurikka

Työpsykologi
Esimiesvalmentaja

Kristian on kokenut työpsykologi ja yrittäjä. Tähän mennessä hän on perustanut viisi yhtiötä ja toiminut eri yrityksissä hallituksen puheenjohtajana, toimitusjohtajana, esimiehenä ja asiantuntijarooleissa. Työuransa aikana hän on konsultoinut lähes tuhatta yritystä ja tarjonnut asiakasorganisaatioille tuottavia näkökulmia yritystoimintaan ja psykologiaan liittyen. Kristian nauttii valtavasti ihmisten kanssa työskentelystä!

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Psykologi
Valmentaja

Mielen hyvinvointiin monesta eri näkökulmasta syventynyt Jasmin on energinen, kannustava ja empaattinen tiimipelaaja, joka taitaa itselleen nauramisen ja uusiin haasteisiin tarttumisen. Taustaltaan psykologi, erilaiset ihmiset ja ihmismieli ovat Jasminille loputon inspiraation lähde ja kiinnostuksen kohde.

Antti Jokela

Valmentaja
Partner

Valmentajana ja markkinoinnin sparraajana toimiva Antti on ainainen kehityksen janoaja ja systemaattinen tekemisen parantaja, rakentaja ja suorittamiseen taipuvainen herkkä puurtaja. Antin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonto, puutarha, metsästys, kehonpainoharjoittelu, capoeira, saksa-tekno, lukeminen, ruoka, matkailu, talous ja yhteiskunta. Moniosaaja, siis!

Tommi Lehto

Tuottaja

Tommin tuottaa ja kehittää verkkovalmennussisältöjä, sekä auttaa markkinoinnissa. Sadepäivät kuluvat musiikin tai podcastien parissa, aurinkoiset päivät luonnossa tai meren äärellä, mieltä ja kehoa lepuuttaen. Hienointa Tommin mielestä hänen työssään on se, että hän saa luoda aidosti merkityksellistä sisältöä ja auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä!

Pertti Kettunen Lifted

Pertti Kettunen

Yritysvalmentaja

Pertillä on vahva yli 30 vuoden kokemus muutoshankkeiden, asiakaspalvelun, myynnin sekä tuote-ja palvelukehityksen johtajana ja asiantuntijana Pohjoismaissa. Hän on tehokas ja tuloksellinen liiketoiminnan kehittäjä ja sparraaja, joka takuuvarmasti saa kehittämisen tulokset näkymään positiivisesti organisaation kilpailukyvyssä ja taloudellisessa tuloksessa.

Pertti on kumppanimme Mcompetencen aluejohtaja.

Marko Kesti Lifted

Marko Kesti

Henkilöstötuottavuuden dosentti, Ph.D.

Marko on analyyttinen tutkija ja tietokirjailija, mutta myös käytännönläheinen kouluttaja, sparraaja ja luennoitsija, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään henkilöstön ja johtamisen merkitystä. Hän on Hiljaiset Signaalit -menetelmän kehittäjä ja toimii myös Lapin yliopistossa henkilöstötuottavuuden tutkimusjohtajana sekä Työelämä 2020 -hankkeessa asiantuntijana.

Marko on kumppanimme Mcompetencen kehitysjohtaja.

Tauno Hepola Lifted

Tauno Hepola

Yritysvalmentaja

Taunolla on monipuolinen yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä liike-elämästä johtajana ja asiantuntijana. Valmentajana hän auttaa johtoa, esimiehiä ja työyhteisöryhmiä rakentamaan kestävää kilpailuetua osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla asiakaskokemusta, innovaatiokulttuuria, työelämän laatua ja tuottavuutta kehittäen.

Tauno on kumppanimme Mcompetencen toimitusjohtaja.