Me olemme Lifted.

Tiimimme koostuu näkemyksellisistä huippuosaajista!
Tällä sivulla voit tutustua meihin paremmin.

Valmentajat ja asiantuntijat

Tässä voit tutustua Liftedin valmennus- ja asiantuntijatiimiin, joka varmistaa työyhteisöjen vaikuttavan hyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittymisen!

Taneli Rantala etätyö

Taneli Rantala

Työtapa-asiantuntija, valmentaja, CEO

Liftedin toimitusjohtaja, toinen perustaja ja valmentaja Taneli pitää huolen siitä, että Lifted-tiimi kulkee kohti yhteistä päämäärää laserin terävällä fokuksella. Ikuisena oppilaana ja “toipuvana” perfektionistina tunnettu toimarimme on erityisen kiinnostunut organisaatioiden systemaattisesta tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittämisestä. Päätä ylös ja ratkaisua kohti!

Markus Katiska

Työ- ja organisaatiopsykologi, sertifioitu valmentaja

Markus haluaa rakentaa parempaa yhteistyötä organisaatioissa. Hänellä on pitkä kokemus johtamisen, esimiestyön ja organisaatioiden muutostilanteista ja intohimona on auttaa tuomaan ihmisten parhaat puolet esiin työympäristössä. Markuksessa sytyttää kipinän myös beach volley, laulaminen sekä aina vain laajempi ja syvempi ihmismielen ymmärtäminen.

etätyön johtaminen

Marika Nikkinen

Esimiesvalmentaja

15 vuotta HR, myynti- ja johdon tehtävissä työskennellyt Marika toimii Liftedillä johtamisen valmentajana. Marika on inspiroiva ja innostava valmentaja ja hän valmentaa sekä tiimejä että yksilöitä itsensä johtamisen ja johtamisen teemoissa. Marikalla on alan viimeisin osaaminen Co-Active Leadership Institutelta  ja hän on intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja. Vapaa-aikana Marika joogaa ja viettää aikaa perheen parissa.

Jussi Venäläinen

Valmentaja, flow-tilan asiantuntija

Intohimolla itsensä kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow-tilan avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Jussi on entinen kiireuskovainen ja sarjayrittäjä, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia tuottavuuden keinoja jo 10 vuoden ajan. Vapaa-ajallaan hänet löytää movementin, tanssin, luonnon ja syvällisten keskusteluiden parista.

Kristian Kurikka

Työpsykologi, esimiesvalmentaja

Kristian on kokenut työpsykologi ja yrittäjä. Tähän mennessä hän on perustanut viisi yhtiötä ja toiminut eri yrityksissä hallituksen puheenjohtajana, toimitusjohtajana, esimiehenä ja asiantuntijarooleissa. Työuransa aikana hän on konsultoinut lähes tuhatta yritystä ja tarjonnut asiakasorganisaatioille tuottavia näkökulmia yritystoimintaan ja psykologiaan liittyen. Kristian nauttii valtavasti ihmisten kanssa työskentelystä!

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Valmentaja, psykologi

Mielen hyvinvointiin monesta eri näkökulmasta syventynyt Jasmin on energinen, kannustava ja empaattinen tiimipelaaja, joka taitaa itselleen nauramisen ja uusiin haasteisiin tarttumisen. Taustaltaan psykologi, erilaiset ihmiset ja ihmismieli ovat Jasminille loputon inspiraation lähde ja kiinnostuksen kohde. 

Karim Khanji

Valmentaja, ravitsemusterapeutti

Ravitsemusasiantuntijana toimiva Karim tuottaa Liftedille ravitsemusaiheisia sisältöjä ja luentoja. Luonteeltaan häntä on kuvattu rauhalliseksi ja ystävälliseksi, toisaalta hurjapääksi ja vauhdikkaita tilanteita rakastavaksi. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaansa potkimalla harrastuskavereita päähän ja olemalla solmussa tatamilla!

Elsa Franck

Elämäntaidonvalmentaja, personal trainer

Aurinkoinen ja lämminsydäminen Elsa on käytännönläheinen ja innostava valmentaja, joka tuo kahden lapsen äitinä Liftedille ymmärrystä ja näkökulmaa etenkin naisten ja äitien hyvinvointiin. Elsalla on laajaa osaamista sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin puolelta. Välillä menossa mukana ovat myös Elsan apulaisvalmentajat Lumi ja Lilja.

Jukka Joutsiniemi

Valmentaja, Head of Sales

Liftedin toinen perustaja, myynnistä vastaava Jukka on ikuinen optimisti ja ison luokan fiilistelijä, jonka intohimo on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Jos kysyy Jukalta, elämä on parasta just nyt, ja sitä saa ja pitääkin juhlistaa – joka päivä! Vapaa-ajallaan hänet löytää mökiltä, mereltä tai metsästä pystykorvaisen ystävänsä Jänkän kanssa.

Antti Jokela

Valmentaja, Partner

Valmentajana ja markkinoinnin sparraajana toimiva Antti on ainainen kehityksen janoaja ja systemaattinen tekemisen parantaja, rakentaja ja suorittamiseen taipuvainen herkkä puurtaja. Antin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonto, puutarha, metsästys, kehonpainoharjoittelu, capoeira, saksa-tekno, lukeminen, ruoka, matkailu, talous ja yhteiskunta. Moniosaaja, siis! 

Vikki Noreila

Yritysjohdon valmentaja, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja

Yli 25 vuotta toimitusjohtajana ja esimiestehtävissä toiminut Vikki on hallitusammattilainen ja yritysjohdon valmentaja, joka valmentaa erityisesti nopeasti kasvavien yritysten toimitusjohtajia henkilökohtaisen motivaation ja ihmisten johtamisen näkökulmista. Töiden ulkopuolella Vikin aika kuluu kuin lentäen mm. ihmisten, lukemisen ja kirjoittamisen parissa.

Tommi Lehto

Tuottaja

Tommin tuottaa ja kehittää verkkovalmennussisältöjä, sekä auttaa markkinoinnissa. Sadepäivät kuluvat musiikin tai podcastien parissa, aurinkoiset päivät luonnossa tai meren äärellä, mieltä ja kehoa lepuuttaen. Hienointa Tommin mielestä hänen työssään on se, että hän saa luoda aidosti merkityksellistä sisältöä ja auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä!

Tauno Hepola Lifted

Tauno Hepola

Yritysvalmentaja

Taunolla on monipuolinen yli 30 vuoden kokemus kansainvälisestä liike-elämästä johtajana ja asiantuntijana. Valmentajana hän auttaa johtoa, esimiehiä ja työyhteisöryhmiä rakentamaan kestävää kilpailuetua osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla asiakaskokemusta, innovaatiokulttuuria, työelämän laatua ja tuottavuutta kehittäen.

Tauno on kumppanimme Mcompetencen toimitusjohtaja.

Marko Kesti Lifted

Marko Kesti

Henkilöstötuottavuuden dosentti, Ph.D.

Marko on analyyttinen tutkija ja tietokirjailija, mutta myös käytännönläheinen kouluttaja, sparraaja ja luennoitsija, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään henkilöstön ja johtamisen merkitystä. Hän on Hiljaiset Signaalit -menetelmän kehittäjä ja toimii myös Lapin yliopistossa henkilöstötuottavuuden tutkimusjohtajana sekä Työelämä 2020 -hankkeessa asiantuntijana.

Marko on kumppanimme Mcompetencen kehitysjohtaja.

Pertti Kettunen Lifted

Pertti Kettunen

Yritysvalmentaja

Pertillä on vahva yli 30 vuoden kokemus muutoshankkeiden, asiakaspalvelun, myynnin sekä tuote-ja palvelukehityksen johtajana ja asiantuntijana Pohjoismaissa. Hän on tehokas ja tuloksellinen liiketoiminnan kehittäjä ja sparraaja, joka takuuvarmasti saa kehittämisen tulokset näkymään positiivisesti organisaation kilpailukyvyssä ja taloudellisessa tuloksessa.

Pertti on kumppanimme Mcompetencen aluejohtaja.

Scroll to Top