Lifted

Lifted on kehittänyt työyhteisöjä ja organisaatioita jo vuodesta 2014 lähtien.

Lifted on kehittämisen kumppaninne kasvussa, muutoksessa ja haastavissa tilanteissa. Autamme organisaatiotasi kehittämään yrityksesi päivittäisen onnistumisen kolmea tärkeintä elementtiä: johtamista, tiimityötä ja itsensä johtamista.

Lifted asiantuntijat
Lifted asiantuntijat

Olemme suomalainen yritys, jonka missiona on auttaa työyhteisöjä menestymään ihmiset edellä

Pitkäjänteinen palvelukehitys, tutkimustieto ja kertyneen kokemuksen hyödyntäminen ovat vaikuttavien valmennustemme perusta. Kokeneet valmentajamme osaavat innostaa ja kannustaa johtajia, esihenkilöitä ja työyhteisön jäseniä uusien toimintamallien, kyvykkyyksien ja taitojen kehittämisessä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme huolen siitä, että opit siirtyvät aina käytännön tekemiseen.

Merkityksellistä työtä jo alkumetreiltä lähtien

Liftedin syntyminen juontaa juurensa perustajien Taneli Rantalan ja Jukka Joutsiniemen, omasta havainnosta ja kokemuksesta työelämästä isoissa korporaatioissa. He näkivät kuinka yrityksissä ei voitu hyvin, eikä työyhteisön potentiaalia hyödynnetty täysimääräisesti. Yritykset systeeminä tuottivat aivan liikaa turhautumista ja aivan liian vähän onnistumisia ja hyvinvointia. Kehittymispotentiaalin näkevät kaverit päättivät lähteä ratkaisemaan tätä merkityksellistä epäkohtaa. “Tavoitteenamme alkumetreiltä lähtien on ollut auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä onnistumaan kestävästi, siten että yksilöt sekä yritys hyötyvät siitä yhdessä.”, kertoo Liftedin toimari Taneli. 

Liftedin dna:han on heti alusta asti sisäänrakennettu kehittyminen. Se johdattaa meitä tekemään asioita paremmin ja ottamaan askeleita kohti erinomaisuutta joka päivä. Saimme eilen aikaan merkittäviä tuloksia, tänään ne ovat sitäkin parempia ja huomenna astumme jälleen yhden askeleen korkeammalle. Teemme määrätietoisesti töitä nostaaksemme oman toimintamme sekä asiakkaiden saaman hyödyn jälleen uudelle tasolle – tästä ajatuksesta yrityksemme nimi “Lifted” juontaakin juurensa.

Kehittämisen kumppani rohkeasti, uteliaasti ja rinkka täynnä voimavaroja.

Olemme toimineet satojen organisaatioiden kehittämisen kumppanina kasvussa, muutoksessa ja haastavissa tilanteissa.

Meidän toimintaperiaatteemme ovat:

UTELIAS MIELI

Meille on tärkeää ymmärtää hyvin asiakkaan lähtötilanne ja liiketoiminnan tarpeet. Emme kangistu kaavoihin ja siksi suunnittelemme valmennuksemme aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeita ja toiveita kysellen ja kuunnellen. Kannustamme valmennuksissamme uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen innostamalla ja osallistamalla. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti tutkimustietoa, kokemuksia ja asiakkaidemme näkemyksiä hyödyntämällä.

ROHKEA ASKEL

Kuuntelemme, oivallutamme ja autamme löytämään tien yhteisesti tunnistettuun päämäärään ja vaikuttaviin tuloksiin. Haastamme asiantuntijaroolissamme tarpeen mukaan ja etenemme rohkeasti kohti ongelmia. Edistämme yhteistyön sujuvuutta ja vaikuttavien tulosten aikaansaamista avoimen vuorovaikutuksen sekä laadukkaan projektinhallinnan avulla. Todennamme valmennuksen pysyvät vaikutukset aktiivisella seurannalla.

RINKKA TÄYNNÄ VOIMAVAROJA

Asiantuntijamme ovat kokeneita, osaavia  ja asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin huolellisesti perehtyviä ammattilaisia. Käytämme monipuolisia valmennusmenetelmiä ja autamme asiakasta viemään valmennuksen opit systemaattisena muutoksena osaksi työyhteisön arkea. Varmistamme myös, että olemme myös itse tiiminä iskussa ja meillä on käytössämme täysi vaasi, josta ammentaa.

300+

Valmennettua työyhteisöä

290+

Valmennusta vuodessa

16+

Kokenutta asiantuntijaa

Lifted-tiimin jäseniä yhdistävät seuraavat tekijät:

Syvällinen ymmärrys työyhteisöjen, ryhmien ja yksilöiden toiminnasta

Vankka kokemus liiketoiminnasta ja työelämästä sekä niiden realiteeteista

Monipuoliset valmennus- ja fasilitointitaidot yhdistettynä pedagogiseen osaamiseen

Lifted-valmentajatiimi
Lifted-valmentajatiimi

Tiimimme jäseneksi?

Kiinnostaako sinua johtamisen, tiimityön ja itsensä johtamisen kehittäminen sekä merkityksellinen työ? Haluaisitko liittyä Liftedin asiantuntijatiimiin ja toimia asiakkaidemme kehittämisen kumppanina? Onko sinulla rohkea ja utelias asenne sekä rinkka täynnä voimavaroja? Jos tunnistit tästä itsesi, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!