facebook_pixel

Intohimona sinun auttamisesi

Keväällä 2013 työskentelimme monen nuoren kauppatieteilijän unelmatöissä strategiakonsultteina ja business controllereina. Olimme tyytyväisiä elämäämme, mutta samalla tiesimme, ettei se elämä olisi meitä varten. Jo vuosia olimme käyttäneet miltei kaiken vapaa-aikamme urheiluun, itsemme kehittämiseen ja esimerkiksi ravintotiedon opiskeluun, eikä sille näkynyt loppua. Mielenkiintomme syveni ja palo muiden auttamiseen nousi päivä päivältä. Halusimme jakaa ajatuksiamme ja osaamistamme kehittäen ihmisten hyvinvointia merkittävästi parempaan suuntaan. Keskustelimme asiasta useita iltoja, ja olimme suunnasta samaa mieltä – toukokuussa 2013 perustimme Liftedin, jotta voisimme toteuttaa intohimoamme auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin ja nauttimaan elämästään enemmän!

Perustamisen jälkeen olemme siirtyneet osa-aikaisesta tasapainottelusta täyspäiväiseen antautumiseen – tällä hetkellä Jukka ja Taneli keskittävät aikansa täysin Liftediin, Antin antaessa merkittävän panoksensa Liftediin vielä ainakin toistaiseksi osa-aikaisesti.

Vaikka intohimomme onkin muuttunut työksemme, alussa havaitsemamme palo ei ole hävinnyt vaan pikemminkin kasvanut entisestään. Jo nyt olemme saaneet auttaa useita erilaisia ihmisiä parantamaan elämäänsä. Niin ammattiurheilijat, painonsa kanssa jojoilijat, kuin myös kiireiset uraohjukset kertovat nostaneensa avullamme hyvinvointinsa ja suorituskykynsä merkittävästi korkeammalle tasolle. Hymy valmennettavamme kasvoilla jaksaa kannustaa meitä raatamaan ja kehittymään joka päivä. Elämme unelmaamme tehdessämme tätä merkityksellistä työtä!

LIFTED VALMENTAJAT

Me valmentajat olemme itse kohdanneet lukuisia haasteita, jotka liittyvät etenkin kiireeseen, väsymiseen, suureen stressimäärään sekä säännöllisen treenaamisen ja terveellisen ruokavalion ylläpitämisen vaikeuteen arjen kiireiden keskellä. Olemme monien onnistumisten ja epäonnistumisten kautta luoneet Lifted Methodin, jonka avulla jo tuhannet ihmiset ovat pystyneet saavuttamaan terveellisen elämän pysyvästi ja parantaneet siten elämänlaatuaan merkittävästi! Olemme vakuuttuneita siitä, että myös sinä voit saavuttaa tavoitteesi Liftedin valmennuksissa.

TANELI RANTALA

Hyvinvointivaikuttaja, valmentaja ja Liftedin toimitusjohtaja Taneli Rantala on keskittynyt etenkin mielen ja kehon yhteistoiminnan optimoimiseen, sekä hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Satoja kertoja esiintynyt innostava ja osaava luennoitsija on auttanut osaamisellaan tuhansien ihmisten lisäksi myös kymmeniä suomalaisia yrityksiä nousemaan uudelle tasolle. Yritysvalmennuksissa Tanelin osaaminen on huipussaan mielen suorituskyvyn parantamisessa, stressinhallinnassa sekä itsensä johtamisessa.

JUKKA JOUTSINIEMI

Oman kehon hyvinvointi ja elämäntyylin kehittäminen ovat asioita, jotka ovat kiehtoneet minua pitkään. Etenkin rakkauteni monipuolista liikkumista ja puhdasta ravintoa kohtaan ovat lähtökohtia, joista kiinnostukseni valmentamista kohtaan lähtivät syvenemään. Liikkumisen ilo ja sen jakaminen olivat jo kouluaikoina tärkeimpiä tapoja nauttia elämästä.

Jukan tarinan kautta pääset tutustumaan hyvin seikkaperäisesti Liftedin syntytarinaan.

ELSA FRANCK

Hyvinvointivalmentaja, elämäntaidonvalmentaja ja Liftedin “äiti” Elsa Franck on keskittynyt siihen, että jokainen kulkee hyvinvoinnin polulla eteenpäin hyväksyntä ja onnellisuus edellä sekä tuntee itsensä lämpimästi tervetulleeksi Liftedin yhteisöön. Henkistä puolta syvällle opiskelleella ja persoonallisuustietietoon syventyneellä valmentajalla on merkittävä rooli tukijana ja kannustustajana valmennuksisamme.

ANTTI JOKELA

Antti Jokela toimii hyvinvoinnin johtamisen ja tapamuutosten valmentamisen lisäksi kasvuyrityksen johtajana. Antin intohimoja ovat työyhteisön hyvinvointi, itseohjautuvuus, onnelliset ihmiset ja tuloksekkuus. Hänen vahvuuksiaan esiintyjänä ovat kärsivällisyys ja kyky havainnollistaa asioita.