Intohimona sinun auttamisesi

Keväällä 2013 työskentelimme monen nuoren kauppatieteilijän unelmatöissä strategiakonsultteina ja business controllereina. Olimme tyytyväisiä elämäämme, mutta samalla tiesimme, ettei se elämä olisi meitä varten. Jo vuosia olimme käyttäneet miltei kaiken vapaa-aikamme urheiluun, itsemme kehittämiseen ja esimerkiksi ravintotiedon opiskeluun, eikä sille näkynyt loppua. Mielenkiintomme syveni ja palo muiden auttamiseen nousi päivä päivältä. Halusimme jakaa ajatuksiamme ja osaamistamme kehittäen ihmisten hyvinvointia merkittävästi parempaan suuntaan. Keskustelimme asiasta useita iltoja, ja olimme suunnasta samaa mieltä – toukokuussa 2013 perustimme Liftedin, jotta voisimme toteuttaa intohimoamme auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin ja nauttimaan elämästään enemmän!

Perustamisen jälkeen olemme siirtyneet osa-aikaisesta tasapainottelusta täyspäiväiseen antautumiseen – tällä hetkellä Jukka ja Taneli keskittävät aikansa täysin Liftediin, Antin antaessa merkittävän panoksensa Liftediin vielä ainakin toistaiseksi osa-aikaisesti.
Vaikka intohimomme onkin muuttunut työksemme, alussa havaitsemamme palo ei ole hävinnyt vaan pikemminkin kasvanut entisestään. Jo nyt olemme saaneet auttaa useita erilaisia ihmisiä parantamaan elämäänsä. Niin ammattiurheilijat, painonsa kanssa jojoilijat, kuin myös kiireiset uraohjukset kertovat nostaneensa avullamme hyvinvointinsa ja suorituskykynsä merkittävästi korkeammalle tasolle. Hymy valmennettavamme kasvoilla jaksaa kannustaa meitä raatamaan ja kehittymään joka päivä. Elämme unelmaamme tehdessämme tätä merkityksellistä työtä! 

henkilöä valmennettu

yksittäistä kirjattua treeniä

minuuttia videovalmennusmateriaalia

minuuttia audioluentomateriaalia

aktiivista seuraajaa

Life to the fullest

Haluamme jatkuvasti oppia uutta hyvän ja merkityksellisen elämän eri näkökulmista sekä tuoda näitä oppeja jokapäiväiseen arkeemme. Me elämme niin kuin opetamme, ja siksi voimme myös aidosti auttaa sinua. Me haluamme inspiroida myös sinua saavuttamaan omat unelmasi olivatpa ne mitä tahansa.

Tietoa on nykyään kaikkialla, mutta ratkaisevaa kehittymisen ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta on oikeisiin asioihin ja oikealla tavalla keskittyminen – oikea “mindset”. Siksi ajattelu, asenne ja henkinen kehitys ovatkin aina tärkeänä osana valmennuksiamme. Me todella haluamme tehdä sinut onnellisemmaksi, tavoitteemme on aina antaa sinulle enemmän kuin mistä maksat. Auttaa sinut tilaan, jota ei hankita kuntosalijäsenyydellä tai pussikeittodieetillä. Meidän valmennuksiamme onkin kehuttu ensisijaisesti inspiroiviksi, positiivisiksi ja elämää muuttaviksi.

Mindsetin lisäksi kaikessa tekemisessämme korostuu kokonaisvaltaisuus. Hyvinvointia ja onnellisuutta ei saavuteta salirääkillä tai optimaalisella proteiinin saannilla, ei lihashuollolla eikä edes motivoivan personal trainerin kannustamana. Nykyinen fitness-trendi on tuonut mukanaan paljon hyvää, mutta uskomme ja toivomme, että fitness pian kuolee omaan yliampuvuuteensa, ja seuraavaksi ihmiset haluavat myös voida hyvin, eivät ainoastaan näyttää hyvinvoivilta.

Me haluamme rakentaa Liftedin ympärille yhteisön, jossa ihmiset tukevat ja opettavat toisiaan hyvään elämään niin, että se olisi kaikkien saatavilla. Tieto hyvästä ravinnosta, liikkumisesta ja kehon terveydestä, onnellisuudesta sekä positiivisesta ajattelusta kuuluu meille kaikille.

Tervetuloa matkalle kohti parempaa terveyttä, suorituskykyä ja onnellisempaa elämää. Me haluamme auttaa sinua saavuttamaan koko potentiaalisi, elämään koko sydämestäsi!

Taneli, Jukka & Antti
Lifted-tiimi

Valmentajat

Me valmennustiimissä olemme itse kohdanneet ja voittaneet hyvin yleiset ongelmat arjen kiireiden, stressinhallinnan, treenin sekä energisyyden suhteen ja sittemmin auttaneet jo tuhansia ihmisiä menestyksekkäästi saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan elämänlaatuaan! Meidän valmennuksessa myös sinä tavoitat päämääräsi. Voit lukea lisää tarinastamme ja meistä yksilöinä täältä

Taneli Rantala

Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Kokonaisvaltaisuus ja käytännönläheisyys ovat Tanelin valmennusfilosofian kulmakivet. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja osaava kehonpainoharjoitteluvalmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuu varmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja merkittäviä tuloksia tuovaan kehonpainoharjoitteluun.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus vajaan parinkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti tasapainoista ja terveellistä elämää.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen ja lämmin Elsa kohtaa jokaisen valmennettavansa avoimin sylin. Ymmärrystä ja osaamista tältä tuoreelta äidiltä, entiseltä huippu-urheilijalta sekä onnellisuus- ja elämäntapavalmentajlta ei takuu varmasti puutu!

Share This