Lifted vastaa: Takaa itsellesi energinen syksy!

Miten naisen hormonitoiminta vaikuttaa treenitehoihin? Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on niin kovin tärkeää? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasimme tässä kuussa Lifted vastaa -sarjassamme. Huomasimme aiemmin, että monesti samat kysymykset askaruttavat sekä seuraajia että valmennuksiin osallistuneita henkilöitä.

Sen vuoksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme teidän kysymyksiinne.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

Miten saan perheen avuksi elämäntapamuutokseeni?

Oletko onnistunut elämäntapamuutoksessasi ja innostunut hyvinvoinnista huolehtimisesta? Haluaisitko kovasti saada perheesikin valitsemallasi tielle vai kaipaisitko kenties tukea läheisiltäsi? Nämä ajatukset ovat monelle treenaajalle tuttuja, ja Coach Elsa kertoo videolla, miten viestinnästä perheenjäsenten kanssa saa rakentavaa – ja miten läheiset saisi ehkä ymmärtämään omaa elämäntapamuutosta.

Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on tärkeää?

Puhumme paljon tapamuutoksista ja tavoitteiden ylöskirjaamisesta – mutta miksi ihmeessä se on niin tärkeää? Joskus tavoitteiden ylöskirjaaminen voi tuntua jopa turhalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Katso videolta, mikä on konkretia tavoitteiden ylöskirjaamisen taustalla.

Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kuukautiskiertoon?

Naisen hormonikierto vaikuttaa merkittävällä tavalla hyvinvointiimme, energiatasoihimme ja treenitehoihin. Aihe voi tuntua vaikealta hahmottaa, ja sen vuoksi Coach Elsa valotti tätä kiertoa ja sen vaikutusta hyvinvointiimme. Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kiertoon niin, että treeni tukee hyvää oloa mahdollisimman paljon? Vastauksen saat videolta.

Miten kieltäytyä herkuista työpaikalla?

Haluaisitko ylläpitää terveellistä elämäntapaa, mutta työpaikalla tarjoiltavat ja jopa ”tyrkytettävät” herkut tekevät terveellisen ruokavalion ylläpitämisestä haastavaa? Tähän auttaa itsensä brändääminen, mutta mistä oikein on kyse? Coach Antti vastaa tähän ongelmaan videolla.

Onko sinulla meille kysymys? Voit kertoa sen kommenteissa alla tai kirjoittaa sen meille Facebookiin tai Instagramiin. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE NEOT: Johtamisen periaatteilla tuetaan yhtenäistä organisaatio- ja johtamiskulttuuria

Organisaatiokulttuuria tukevien johtamisperiaatteiden määrittely yhteisesti sitoutti koko esihenkilökunnan yhtenäiseen johtamismall

Lue
Liftcast #33

Liftcast #33: Yhtenäinen johtaminen ratkaisee │ Rantala & Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka keskustelevat tällä kertaa yhtenäisestä johtamisesta. Jaksossa kuulet miksi ja miten johtaminen yhtenäistetään.

Asiakastarinat

CASE Vantaan Energia: Strategisten johtajuuskyvykkyyksien kehittäminen johtotiimeissä

Vantaan Energia kehitti johtoryhmänsä ja kaikkien johtotiimiensä toimintaa ja strategisia johtamiskyvykkyyksiä Liftedin avustuksella.

Lue
Liftcast #32

Liftcast #32: Tekoälyn hyödyntäminen tietotyössä │ Antti Merilehto

Liftcast-podcastissa puhutaan AI:n eli tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä. Studiossa Taneli Rantalan seurassa Antti Merilehto.

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue