Lifted vastaa: Takaa itsellesi energinen syksy!

Miten naisen hormonitoiminta vaikuttaa treenitehoihin? Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on niin kovin tärkeää? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasimme tässä kuussa Lifted vastaa -sarjassamme. Huomasimme aiemmin, että monesti samat kysymykset askaruttavat sekä seuraajia että valmennuksiin osallistuneita henkilöitä.

Sen vuoksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme teidän kysymyksiinne.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

Miten saan perheen avuksi elämäntapamuutokseeni?

Oletko onnistunut elämäntapamuutoksessasi ja innostunut hyvinvoinnista huolehtimisesta? Haluaisitko kovasti saada perheesikin valitsemallasi tielle vai kaipaisitko kenties tukea läheisiltäsi? Nämä ajatukset ovat monelle treenaajalle tuttuja, ja Coach Elsa kertoo videolla, miten viestinnästä perheenjäsenten kanssa saa rakentavaa – ja miten läheiset saisi ehkä ymmärtämään omaa elämäntapamuutosta.

Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on tärkeää?

Puhumme paljon tapamuutoksista ja tavoitteiden ylöskirjaamisesta – mutta miksi ihmeessä se on niin tärkeää? Joskus tavoitteiden ylöskirjaaminen voi tuntua jopa turhalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Katso videolta, mikä on konkretia tavoitteiden ylöskirjaamisen taustalla.

Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kuukautiskiertoon?

Naisen hormonikierto vaikuttaa merkittävällä tavalla hyvinvointiimme, energiatasoihimme ja treenitehoihin. Aihe voi tuntua vaikealta hahmottaa, ja sen vuoksi Coach Elsa valotti tätä kiertoa ja sen vaikutusta hyvinvointiimme. Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kiertoon niin, että treeni tukee hyvää oloa mahdollisimman paljon? Vastauksen saat videolta.

Miten kieltäytyä herkuista työpaikalla?

Haluaisitko ylläpitää terveellistä elämäntapaa, mutta työpaikalla tarjoiltavat ja jopa “tyrkytettävät” herkut tekevät terveellisen ruokavalion ylläpitämisestä haastavaa? Tähän auttaa itsensä brändääminen, mutta mistä oikein on kyse? Coach Antti vastaa tähän ongelmaan videolla.

Onko sinulla meille kysymys? Voit kertoa sen kommenteissa alla tai kirjoittaa sen meille Facebookiin tai Instagramiin. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue