Lifted vastaa: Takaa itsellesi energinen syksy!

Miten naisen hormonitoiminta vaikuttaa treenitehoihin? Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on niin kovin tärkeää? Muun muassa näihin kysymyksiin vastasimme tässä kuussa Lifted vastaa -sarjassamme. Huomasimme aiemmin, että monesti samat kysymykset askaruttavat sekä seuraajia että valmennuksiin osallistuneita henkilöitä.

Sen vuoksi päätimme luoda viikottaisen sarjan, jossa vastaamme teidän kysymyksiinne.

Viimeisen kuukauden aikana vastasimme näihin kysymyksiin:

Miten saan perheen avuksi elämäntapamuutokseeni?

Oletko onnistunut elämäntapamuutoksessasi ja innostunut hyvinvoinnista huolehtimisesta? Haluaisitko kovasti saada perheesikin valitsemallasi tielle vai kaipaisitko kenties tukea läheisiltäsi? Nämä ajatukset ovat monelle treenaajalle tuttuja, ja Coach Elsa kertoo videolla, miten viestinnästä perheenjäsenten kanssa saa rakentavaa – ja miten läheiset saisi ehkä ymmärtämään omaa elämäntapamuutosta.

Miksi tavoitteiden ylöskirjaaminen on tärkeää?

Puhumme paljon tapamuutoksista ja tavoitteiden ylöskirjaamisesta – mutta miksi ihmeessä se on niin tärkeää? Joskus tavoitteiden ylöskirjaaminen voi tuntua jopa turhalta, mutta sitä se ei suinkaan ole. Katso videolta, mikä on konkretia tavoitteiden ylöskirjaamisen taustalla.

Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kuukautiskiertoon?

Naisen hormonikierto vaikuttaa merkittävällä tavalla hyvinvointiimme, energiatasoihimme ja treenitehoihin. Aihe voi tuntua vaikealta hahmottaa, ja sen vuoksi Coach Elsa valotti tätä kiertoa ja sen vaikutusta hyvinvointiimme. Miten treeni kannattaa ajoittaa omaan kiertoon niin, että treeni tukee hyvää oloa mahdollisimman paljon? Vastauksen saat videolta.

Miten kieltäytyä herkuista työpaikalla?

Haluaisitko ylläpitää terveellistä elämäntapaa, mutta työpaikalla tarjoiltavat ja jopa “tyrkytettävät” herkut tekevät terveellisen ruokavalion ylläpitämisestä haastavaa? Tähän auttaa itsensä brändääminen, mutta mistä oikein on kyse? Coach Antti vastaa tähän ongelmaan videolla.

Onko sinulla meille kysymys? Voit kertoa sen kommenteissa alla tai kirjoittaa sen meille Facebookiin tai Instagramiin. Vastaamme kysymykseen joko kommenteissa tai tulevilla Lifted vastaa -videoilla!

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.