Lifted ja Firstbeat yhteistyöhön – työyhteisöiden hyvinvointi uudelle tasolle!

Meille on tärkeää kehittää Lifted-valmennusten sisältöä jatkuvasti niin, että se palvelisi asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Siispä olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme julkaisemaan  tämän kehitysaskeleen myös täällä blogissamme: Aloitamme yhteistyön Firstbeatin kanssa yritysvalmennustemme saralla!

Firstbeat on suomalainen teknologiayritys, joka tekee hyvinvointianalyyseja: mittausten avulla henkilö saa siis konkreettista näyttöä esimerkiksi unenlaadusta tai stressistä palautumisesta. Useat työyhteisöt ovat jo hyödyntäneet Firstbeatin hyvinvointianalyysia osana työhyvinvointipalvelujaan, sillä konkreettiset luvut ovat tehokas keino motivoida ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan.

Firstbeat ja Lifted yhteistyöhön

Suomen laadukkain mittaus ja valmennus yhdistyvät

Olemme siis huomanneet, että useat asiakkaamme ovat jo aiemmin hyödyntäneet analyysia, ja olemme itsekin todenneet sen hyödyt: se tarjoaa selvästi hyvän lähtökohdan, mistä voi alkaa rakentamaan uusia tapoja havaittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Kun ihminen saa selkeästi mitattavia tuloksia hyvinvoinnistaan, monet asiat konkretisoituvat täysin eri tavalla. Monille on myös motivoivaa huomata, kuinka hyvinvoinnista huolehtiminen todella muuttaa mittaustuloksia.

Tulevaisuudessa voimmekin tarjota Firstbeatin hyvinvointianalyysia osana yritysvalmennuksiamme. Hyödyt ovat valtavat etenkin asiakkaillemme: voimme räätälöidä entistä tehokkaammin valmennuskokonaisuuden, missä pureudumme kaikista tärkeimpiin hyvinvoinnin osa-alueisiin. Analyysi herättää myös työntekijät huomaamaan omat hyvinvoinnin riskitekijät ja mahdolliset kompastuskivet – yritysvalmennuksemme tulee jo tänä vuonna tarjoamaan entistä tehokkaampaa hyötyä yrityksille.

Parempia ratkaisuja työyhteisöille

Meistä on hienoa, että tämän yhteistyön myötä Suomen laadukkain mittauspalvelu ja verkkovalmennus yhdistyvät tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja työyhteisöille: olemme myös varmoja, että tulemme jo pian näkemään yhteistyön tarjoamat konkreettiset hyödyt asiakkaidemme parissa.

Yhteistyö Firstbeatin kanssa istuu myös osaksi laajempaa työyhteisöpalvelujemme kehityshanketta, jossa tavoitteenamme on rakentaa uudenlainen ja joustava työntekijöiden arkeen sopiva valmennusratkaisu. Tämän valmennusratkaisun kehityksen keskiössä on valmennuksen vaikuttavuuden todentaminen niin valmennettavalle yksilölle kuin projektista vastaavalle henkilöstöjohdolle. Palvelun sisäinen kehitystyö on hiljalleen loppusuoralla ja parhaillaan keskustelemme jo ensimmäisten asiakkaiden kanssa uuden palvelukonseptimme pilotoinnista.

Mikäli kiinnostuit joko Firstbeat-yhteistyöstä tai uudesta työyhteisöratkaisustamme ja haluaisit keskustella niiden mahdollisuuksista organisaationne kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisessä, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Energistä viikonjatkoa sinulle!

Jukka Joutsiniemi
co-founder / coach

jukka@lifted.fi

 

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

 

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.