Lifted ja Firstbeat yhteistyöhön – työyhteisöiden hyvinvointi uudelle tasolle!

Meille on tärkeää kehittää Lifted-valmennusten sisältöä jatkuvasti niin, että se palvelisi asiakkaiden tarpeita mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti. Siispä olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme julkaisemaan  tämän kehitysaskeleen myös täällä blogissamme: Aloitamme yhteistyön Firstbeatin kanssa yritysvalmennustemme saralla!

Firstbeat on suomalainen teknologiayritys, joka tekee hyvinvointianalyyseja: mittausten avulla henkilö saa siis konkreettista näyttöä esimerkiksi unenlaadusta tai stressistä palautumisesta. Useat työyhteisöt ovat jo hyödyntäneet Firstbeatin hyvinvointianalyysia osana työhyvinvointipalvelujaan, sillä konkreettiset luvut ovat tehokas keino motivoida ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan.

Firstbeat ja Lifted yhteistyöhön

Suomen laadukkain mittaus ja valmennus yhdistyvät

Olemme siis huomanneet, että useat asiakkaamme ovat jo aiemmin hyödyntäneet analyysia, ja olemme itsekin todenneet sen hyödyt: se tarjoaa selvästi hyvän lähtökohdan, mistä voi alkaa rakentamaan uusia tapoja havaittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Kun ihminen saa selkeästi mitattavia tuloksia hyvinvoinnistaan, monet asiat konkretisoituvat täysin eri tavalla. Monille on myös motivoivaa huomata, kuinka hyvinvoinnista huolehtiminen todella muuttaa mittaustuloksia.

Tulevaisuudessa voimmekin tarjota Firstbeatin hyvinvointianalyysia osana yritysvalmennuksiamme. Hyödyt ovat valtavat etenkin asiakkaillemme: voimme räätälöidä entistä tehokkaammin valmennuskokonaisuuden, missä pureudumme kaikista tärkeimpiin hyvinvoinnin osa-alueisiin. Analyysi herättää myös työntekijät huomaamaan omat hyvinvoinnin riskitekijät ja mahdolliset kompastuskivet – yritysvalmennuksemme tulee jo tänä vuonna tarjoamaan entistä tehokkaampaa hyötyä yrityksille.

Parempia ratkaisuja työyhteisöille

Meistä on hienoa, että tämän yhteistyön myötä Suomen laadukkain mittauspalvelu ja verkkovalmennus yhdistyvät tarjoamaan entistä parempia ratkaisuja työyhteisöille: olemme myös varmoja, että tulemme jo pian näkemään yhteistyön tarjoamat konkreettiset hyödyt asiakkaidemme parissa.

Yhteistyö Firstbeatin kanssa istuu myös osaksi laajempaa työyhteisöpalvelujemme kehityshanketta, jossa tavoitteenamme on rakentaa uudenlainen ja joustava työntekijöiden arkeen sopiva valmennusratkaisu. Tämän valmennusratkaisun kehityksen keskiössä on valmennuksen vaikuttavuuden todentaminen niin valmennettavalle yksilölle kuin projektista vastaavalle henkilöstöjohdolle. Palvelun sisäinen kehitystyö on hiljalleen loppusuoralla ja parhaillaan keskustelemme jo ensimmäisten asiakkaiden kanssa uuden palvelukonseptimme pilotoinnista.

Mikäli kiinnostuit joko Firstbeat-yhteistyöstä tai uudesta työyhteisöratkaisustamme ja haluaisit keskustella niiden mahdollisuuksista organisaationne kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisessä, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä!

Energistä viikonjatkoa sinulle!

Jukka Joutsiniemi
co-founder / coach

jukka@lifted.fi

 

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

 

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue