Lifted mediassa: Missä meidät on nähty?

Perustettuamme Liftedin olemme päässeet keskustelemaan ja ottamaan kantaa hyvinvointiin liittyviin aiheisiin myös mediassa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme ja olemme saaneet toimia hyvinvointitrendien ja -muutosten sanansaattajina.

Missä kaikkialla meidät on sitten nähty – tai kuultu? Kokosimme alle suosituimmat artikkelit, podcastit ja videot viime vuosilta valtakunnallisista medioista sekä Helsingin paikallisista medioista. Alta voit selailla parhaimmat jutut läpi – joukossa voi olla myös uusia tuttavuuksia!

Lifted MTV:n iltauutisissa – Mikä on hyvän unen salaisuus?

MTV:n uutiset tarttuivat keväällä 2017 kisattuihin Unen SM-kisoihin ja hyvän unen salaisuuksiin iltalähetyksessään. Koosteessa käytiin läpi kisatunnelmia Unen SM-kisoista, ja aiheesta kirjoitettiin myös lyhyt artikkeli. Ota talteen suomenmestaritason vinkit laadukkaaseen uneen MTV:n artikkelista.

Lifted herätti katsojat Huomenta Suomi lähetyksessä – haastattelussa Suomen paras nukkuja

Coach Taneli ja Unen SM-kisojen kultaisen tyynyn itselleen napannut Antti Paatero vierailivat myös Huomenta Suomen studiossa jakamassa vinkkejä parempaan uneen. Coach Taneli kertoi myös, miksi laadukas uni oikeastaan on niin tärkeää. Haastattelun voit katsoa täältä. 

Helsingin Sanomat: Nukkumaanmenoaika voisi parantaa monien yöunien laatua

Helsingin Sanomat kirjoittivat myös Unen SM-kisoihin liittyneistä aiheista ja vinkeistä, joilla unenlaatua voidaan nostaa. Lisäksi artikkelista selviää, miten kisaajien unenlaatua oikeastaan edes mitattiin.

Rasvakahvi-ilmiö saapui Suomeen – kahviin lorautetaan nyt voita ja öljyä

Coach Jukka valmisti Helsingin Sanomien toimittajan kanssa voikahvit, ja kertoi Suomeen aikoinaan saapuneesta bulletproof coffee -ilmiöstä. Voikahvi valmistuu nopeasti blenderin avulla, ja voit katsoa ohjevideon Helsingin Sanomien sivuilta täältä. 

Kehonpainotreenin voi tehdä kotipihalla – katso 11 liikettä, joilla kunto kohenee varmasti

Coach Jukka veti kehonpainotreenit Helsingin Sanomien toimittajalle kesänurmella. Artikkelista voit napata itsellesi jopa 11 kehonpainoliikettä, joista saat monipuolisen treenin aikaiseksi. Lisäksi jutussa kerrotaan kehonpainoharjoittelusta ja siitä, miksi se on niin monipuolista ja trendikästä. Lue juttu täältä.

Aamupalaveri meressä ja tauot trampoliinilla – toimistossaan asuvilla on välillä liiankin hauskaa

Helsingin Sanomien artikkelista voit lukea, millaisessa yrityskulttuurissa ja toimistossa Liftedin tarina alkoi. Olemme aina etsineet innokkaasti uusia ja parempia työtapoja, ja kotitoimistomme oli yksi sellainen. Lue uudenlaisesta yrityskulttuurista täältä.

Tiesitkö? Kahvinjuonnin ja nukkumaanmenon väliin pitäisi jättää hurja määrä tunteja

Coach Tanelia haastateltiin Radio Suomi Rockille huhtikuussa järjestettyjen Unen SM-kisojen tiimoilta. Samalla Taneli kertoi unenlaadusta ja tekijöistä, jotka vaikuttavat uneen. Voice kirjoitti haastattelusta artikkelin, mistä löydät koosteen unenlaatuun liittyen.

Tunnista uhkaavat oireet: Lue, milloin stressiin kannattaa hakea ulkopuolista apua

Tanelia haastateltiin nykyisen KISS-radiokanavan aamuun stressinhallinnasta ja stressin oireiden tunnistamisesta. Voice kirjoitti haastattelusta koosteen, jonka voit lukea heidän sivuiltaan. Artikkelissa keskitytään siihen, milloin krooniseen stressiin kannattaa hakea apua esimerkiksi ammattivalmentajalta. Lue juttu täältä.

YLE Aamu-tv: Tehokas kotitreeni

Coach Antti herätti Suomen tehokkaalla kotitreenillä YLEn Aamu-tv:ssä! Koosteessa lähetyksestä löydät haastattelun kehonpainoharjoittelusta ja lopuksi Antin vetämän kehonpainotreenin, jonka voit tehdä kotona – tarvitset vain rennot vaatteet ja mukavan alustan, jolla treeni sujuu!

Testissä suositut verkkovalmennukset – Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys -lehden toimittaja testasi Lifted LIFESTYLE -valmennusta viime vuonna, kun valmennus oli vielä viiden viikon mittainen paketti. Nyt Lifted LIFESTYLE on entistäkin hiotumpi kokonaisuus ja laatu on entistä paremmalla tasolla. Lue, miten valmennuspakettimme pärjäsi vertailussa täältä.

Hanki kova kunto ruudun ääressä – Kauppalehti Optio

Kauppalehden jutussa keskitytään verkkovalmennuksiin ja niiden tarjontaan Suomessa. Jutussa käsitellään etenkin yritysvalmennuksiamme ja paketteihin, joita yleensä tarjoamme yrityksille ja liitoille. Lue mitä kaikkea yritysvalmennuksemme sisältävät täältä. 

Mikä on seuraava ruokavaliotrendi? Hyvinvointivalmentaja vastaa!

Kuuntele Radio Aallon podcast hyvinvointitrendeistä. Coach Jukka osallistui Radio Aallon Iltapäivään keskustelemaan siitä, miksi karppaaminen ei ole kannattavaa pitkällä tähtäimellä. Voit kuunnella pätkän hastattelusta täältä. 

TEK-lehti: Ota työaikasi haltuun

TEK-lehden artikkelissa käsitellään varmasti kaikille tuttua aihetta: kiireen tunnetta työpaikalla. Asiantuntijahaastateltujen joukossa oli myös parempien työtapojen erikoismies, Coach Taneli. Lue konkreettiset vinkit oman työajan haltuunottamiseen TEK-lehden nettiartikkelista täältä.

Sitra: Vaikuta tai kuole – ei vaikuttavuutta, ei liiketoimintaa

Osallistuimme vuonna 2016 Sitran vaikuttavuuskiihdyttämöön, jonka tiimoilta Taneli kirjoitti aiheesta vierailijakirjoituksen Sitran nettijulkaisuun. Lue, millainen rooli vaikuttamisella ja vaikuttavuudella on Liftedin työssä, ja miten haluamme vaikuttaa työllämme yhteiskunnallisesti. Artikkeli luettavissa täällä.

Kaupunkiradio: Unen SM-kisat ja parempi unenlaatu

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat haastattelivat Coach Tanelia Helsingin alueella toimivan Kaupunkiradion aamupäiväohjelmaan. Voit kuunnella podcastin haastattelusta juontajan SoundCloud-tililtä. Aiheina keväällä 2017 järjestetyt Unen SM-kisat ja parempi unenlaatu.

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

[sg_popup id=6]

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue
Liftcast #30

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.