Lifted mukana I Love Me -messuilla! Lue, mitä on luvassa

Meidän syksymme on kulkenut vauhdikkaissa merkeissä eteenpäin, ja kohti talvea mennäänkin loistavalla tekemisen energialla. Kerroimme alkusyksystä syyskuulumisiamme, joihin on kuulunut yksilö- ja yritysvalmennusten lisäksi myös kiihdyttelyä Verticalin kiihdyttämössä.

Vuoden viimeisten kuukausien aikana on hyvä aika rakentaa perustaa tulevalle, entistäkin isommalle vuodelle. Siinä samalla haluamme kuitenkin olla yhteydessä kaikkiin valmennettaviin ja seuraajiin – myös kasvokkain. Lokakuussa siihen avautuu loistava mahdollisuus, sillä olemme mukana tämän vuoden I Love Me -messuilla 20.-22.10.!

Minitreenejä ja valmennussessioita

I Love Me -messujen pisteeltämme löydät meidän lisäksi paljon mielenkiintoista materiaalia – ja tietenkin treenejä! Järjestämme kaikille messukävijöille minitreenejä ja aktivointeja pisteellämme tasaisin väliajoin. Treenien aikataulut tarkentuvat myöhemmin, ja tulemme päivittämään ne sekä Facebookiimme ja Instagramiin. Jos kaipaat messuhulinan välissä hieman kehonpainotreenailua ja itsensä haastamista, kannattaa osua oikeaan aikaan pisteellemme! Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa pysyt parhaiten ajan tasalla treenien ajoittumisesta.

Lisäksi pisteellämme saat 1-1 -minivalmennussession Lifted coachien kanssa. Valmentajan kanssa pääsee käymään läpi tiivistetyn hyvinvointikatsauksen, ja saat mukaasi konkreettisen tavoitteen, jota kohti voit lähteä.

Ei kannata unohtaa myöskään messutarjouksia: I Love Me -messukävijöille on luvassa huomattava alennus Lifted LIFESTYLE -valmennuksestamme. Valmennuksen ostajille luvassa myös Lifted-paketti, joita on jaossa vain messuilla! 😉

Jukan kehonpainotreenit treenilavalla

Vuosittain I Love Me -messuilla sukelletaan myös treenien maailmaan, ja esittelyssä onkin paljon trendi- sekä uutuuslajeja. Tänä vuonna Coach Jukka opastaa kävijät kehonpainoharjoittelun saralla trendikkäimpien liikkeiden pariin. Luvassa takuuvarmasti haastavia ja hauskoja treenejä perjantaina 12:00-12:30 sekä lauantaina 13:00-13:30.

[thrive_leads id=’38140′]

Etenkin, jos kaipaat itsellesi uusia ideoita treeniin ja liikuntaan, kannattaa tulla katsastamaan coach Jukan treenit. Liikkeet ovat kokonaisvaltaisia, ja variaatioita eritasoisille kuntoilijoille on aina annettu. Liikkeistä saat myös esimakua siitä, millaisia treenejä ja haasteita esimerkiksi Lifted FIT -valmennuksessamme on luvassa treeniosiossa.

Taneli Rantala Inspiraatio-lavalla

Tutustu Itsensä johtamisen maailmaan coach Tanelin luennolla

Tuttuja kasvoja nähdään myös puhujien joukossa, missä coach Taneli puhuu elämäntapamuutoksista perjantaina klo 14:30 erittäin mielenkiintoisella kulmalla: Miten onnistut elämäntapamuutoksessa nautinnollisesti ja pysyvästi? Coach Tanelin luennoille tuttuun tapaan saat takuuvarmasti mukaasi uusia neuvoja, jotka on helppo viedä käytäntöön, olipa arkesi ja tilanteesi millainen tahansa.

Nähdään kuun lopussa Messukeskuksessa!

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE NEOT: Johtamisen periaatteilla tuetaan yhtenäistä organisaatio- ja johtamiskulttuuria

Organisaatiokulttuuria tukevien johtamisperiaatteiden määrittely yhteisesti sitoutti koko esihenkilökunnan yhtenäiseen johtamismall

Lue
Liftcast #33

Liftcast #33: Yhtenäinen johtaminen ratkaisee │ Rantala & Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka keskustelevat tällä kertaa yhtenäisestä johtamisesta. Jaksossa kuulet miksi ja miten johtaminen yhtenäistetään.

Asiakastarinat

CASE Vantaan Energia: Strategisten johtajuuskyvykkyyksien kehittäminen johtotiimeissä

Vantaan Energia kehitti johtoryhmänsä ja kaikkien johtotiimiensä toimintaa ja strategisia johtamiskyvykkyyksiä Liftedin avustuksella.

Lue
Liftcast #32

Liftcast #32: Tekoälyn hyödyntäminen tietotyössä │ Antti Merilehto

Liftcast-podcastissa puhutaan AI:n eli tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä. Studiossa Taneli Rantalan seurassa Antti Merilehto.

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue