Lifted mukana I Love Me -messuilla! Lue, mitä on luvassa

Meidän syksymme on kulkenut vauhdikkaissa merkeissä eteenpäin, ja kohti talvea mennäänkin loistavalla tekemisen energialla. Kerroimme alkusyksystä syyskuulumisiamme, joihin on kuulunut yksilö- ja yritysvalmennusten lisäksi myös kiihdyttelyä Verticalin kiihdyttämössä.

Vuoden viimeisten kuukausien aikana on hyvä aika rakentaa perustaa tulevalle, entistäkin isommalle vuodelle. Siinä samalla haluamme kuitenkin olla yhteydessä kaikkiin valmennettaviin ja seuraajiin – myös kasvokkain. Lokakuussa siihen avautuu loistava mahdollisuus, sillä olemme mukana tämän vuoden I Love Me -messuilla 20.-22.10.!

Minitreenejä ja valmennussessioita

I Love Me -messujen pisteeltämme löydät meidän lisäksi paljon mielenkiintoista materiaalia – ja tietenkin treenejä! Järjestämme kaikille messukävijöille minitreenejä ja aktivointeja pisteellämme tasaisin väliajoin. Treenien aikataulut tarkentuvat myöhemmin, ja tulemme päivittämään ne sekä Facebookiimme ja Instagramiin. Jos kaipaat messuhulinan välissä hieman kehonpainotreenailua ja itsensä haastamista, kannattaa osua oikeaan aikaan pisteellemme! Seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa pysyt parhaiten ajan tasalla treenien ajoittumisesta.

Lisäksi pisteellämme saat 1-1 -minivalmennussession Lifted coachien kanssa. Valmentajan kanssa pääsee käymään läpi tiivistetyn hyvinvointikatsauksen, ja saat mukaasi konkreettisen tavoitteen, jota kohti voit lähteä.

Ei kannata unohtaa myöskään messutarjouksia: I Love Me -messukävijöille on luvassa huomattava alennus Lifted LIFESTYLE -valmennuksestamme. Valmennuksen ostajille luvassa myös Lifted-paketti, joita on jaossa vain messuilla! 😉

Jukan kehonpainotreenit treenilavalla

Vuosittain I Love Me -messuilla sukelletaan myös treenien maailmaan, ja esittelyssä onkin paljon trendi- sekä uutuuslajeja. Tänä vuonna Coach Jukka opastaa kävijät kehonpainoharjoittelun saralla trendikkäimpien liikkeiden pariin. Luvassa takuuvarmasti haastavia ja hauskoja treenejä perjantaina 12:00-12:30 sekä lauantaina 13:00-13:30.

[thrive_leads id=’38140′]

Etenkin, jos kaipaat itsellesi uusia ideoita treeniin ja liikuntaan, kannattaa tulla katsastamaan coach Jukan treenit. Liikkeet ovat kokonaisvaltaisia, ja variaatioita eritasoisille kuntoilijoille on aina annettu. Liikkeistä saat myös esimakua siitä, millaisia treenejä ja haasteita esimerkiksi Lifted FIT -valmennuksessamme on luvassa treeniosiossa.

Taneli Rantala Inspiraatio-lavalla

Tutustu Itsensä johtamisen maailmaan coach Tanelin luennolla

Tuttuja kasvoja nähdään myös puhujien joukossa, missä coach Taneli puhuu elämäntapamuutoksista perjantaina klo 14:30 erittäin mielenkiintoisella kulmalla: Miten onnistut elämäntapamuutoksessa nautinnollisesti ja pysyvästi? Coach Tanelin luennoille tuttuun tapaan saat takuuvarmasti mukaasi uusia neuvoja, jotka on helppo viedä käytäntöön, olipa arkesi ja tilanteesi millainen tahansa.

Nähdään kuun lopussa Messukeskuksessa!

Lifted on valmennusyritys, jonka tavoitteena on vapauttaa valmennettaviensa täysi potentiaali. Liftedin innostavissa hyvinvointi- ja suorituskykyvalmennuksissa ihminen otetaan huomioon aina kokonaisuutena, joka hyötyy ravinnon, liikkumisen, palautumisen ja ajattelun kehittämisestä! Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että työyhteisöjä, ja tunnetuimpia palvelujamme ovat tehokkaat verkkovalmennuksemme sekä innostavat live-tapahtumat, jotka ovat auttaneet jo tuhansia nostamaan elämänlaatunsa sekä suorituskykynsä uudelle tasolle. Get inspired, get Lifted!

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.