Lifted FIT -verkkovalmennus

Timmi ja merkittävästi voimakkaampi keho? Tavoitteellinen rutiini treeniin ja ruokailuun? Ilman hampaiden kiristelyä?

 

LIITY MUKAAN TÄSTÄ!LUE MITEN!
R

Kehonkoostumus parani jopa 87%:lla osallistuneista

R

Jo sadat suomalaiset käyneet tämän valmennuksen

R

Seuraava valmennus, jo kahdeksas laatuaan, alkaa maanantaina 24.4.

Lue tämä viesti loppuun, jos et halua luvata turhaan itsellesi taas jossain kohtaa uudestaan, että seuraavana kesänä sinulla on unelmiesi kesäkroppa, ja sitten taas pettyä rikottuihin lupauksiin kesäkuussa.

Olin koko ajan kuolemanväsynyt. Kodista poistuminenkin tuntui haastavalta. Paino alkoi nousta ja suorituskyky niin henkisesti kuin fyysisestikin kuihtui lähes olemattomiin. Häpesin itseäni, vihasin vaatekaappini sisältöä ja ihmistä, joka minua peilistä katsoi – en kehdannut katsoa häntä enää silmiin. Ajattelin, että tämä on viimeinen oljenkorteni.

Verkkovalmennuksen aikana sain kovia tuloksia – kokonaisvaltaisesti. Mikään, eikä kukaan ole aikaisemmin saanut tällaista kokonaisvaltaista muutosta aikaan elämäntapoihini ja elämääni.

Kiloja lähti sopivasti. Mittanauhalla mitattuna senttejä hävisi ympäriltäni niin paljon, etten olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla moisesta!

Tärkeämpinä saavutuksina pidän sitä, mitä valmennus toi minulle henkisellä puolella. Olen taas iloinen, reipas ja hyväntuulinen. Rakastan ja kunnioitan itseäni ja elämääni. Voitte kuvitella, miten tämä muutos näkyy ja tuntuu myös perheenjäsenteni elämässä.

Minna, 40v

Löydät tietoja meistä myös näistä medioista:

Kerromme kohta mitä valmennus pitää sisällään, mutta ennen sitä lyhyesti miksi tämä on ylipäätään tärkeää nyt, ja miten onnistut juuri tässä valmennuksessa?

Lifted FIT -verkkovalmennuksessa ei ole kyse pelkästään rasvanpoltosta, voiman ja liikkuvuuden kehittämisestä tai ulkonäöstä. Olet valmennuksen jälkeen sama upea ihminen niin kuin ennenkin, mutta entistä pystyvämmässä ja urheilullisemmassa kunnossa, ja kokonaisvaltaisesti terveempi. Hyvinvointi on paljon paljon enemmän kuin ulkokuorta.

Tässä valmennuksessa sinulta ei kielletä herkkujen syömistä tai elämästä nauttimista. Tässä valmennuksessa ei myöskään tehdä eri ruokia itselle ja perheelle tai aloiteta ihmeellistä dieettiä tai itsensä rääkkäämistä.

Tämä valmennus on erilainen. Tässä onnistut luomaan muutoksen pysyvästi ilman paastoja, dieettejä tai kuntosalitreenejä. Voit lisäksi hoitaa kaiken helposti kotoa käsin ja säästää aikaa sekä rahaa kaikkeen muuhun elämään.

Miksi sinun kannattaa sitoutua lähtemään mukaan juuri nyt?

Tässä valmennuksessa käytetään Lifted Metodia, jonka avulla saat pysyviä tuloksia ja samalla säästät aikaa ja rahaa (lue alta lisää kuinka).

Autamme sinua saavuttamaan terveelliset ja pysyvät treeni- ja ruokailurutiinit, joista oikeasti nautit.  Näiden ansioista kehität myös merkittävästi timmimmän ja voimakkaamman kropan – pysyvästi. Ratkaisun avaimia ovat tapojen muodostamisen psykologia, henkinen valmennus ja sosiaalinen tuki, sekä myös hormonitoimintasi optimointi. Nämä kaikki opitaan valmennuksessa!

Olemme valmentaneet jo 15 000 suomalaista Lifted Metodilla eri valmennuksissamme.

Treenien tekeminen on ollut mukavaa, olen arvostanut erityisesti sitä, että valmentajat ovat tehneet ne meidän mukana ja huolehtineet ajastuksesta antaen meille mahdollisuuden keskittyä vain ja ainoastaan tekemiseen.

Kokonaisuudessaan valmennus on erittäin monipuolinen ja antaa tietoa myös osa-alueista, joihin monikaan muu valmennus ei keskity. 

Valmennuksen loppuessa on todettava, että kehonkoostumus on parantunut hurjasti (raskauden ”pilaama” kroppa on sittenkin muokattavissa timmiksi ilman kuntosalia tai kirurgin veistä), samoin sisäinen voima. 

Hanna

27, Opiskelija

Ennen valmennusta olin väsynyt ja tulin jo kävelylenkistö tosi kankeaksi ja kipeäksi. En pystynyt tekemään juuri muuta kuin vesijuoksua, etten tullut kipeäksi. Mutta nyt pystyn kovaankin jumppaan, enkä jäykisty tai kipeydy! En tarkalleen tiedä, mikä.auttoi, mutta ehkä puuhas ravinto, lisäravinteet ja selkainen liikunta, jossa lihakset oikein lämpenivät. Olen tosi iloinen, että olen saanut liikunnan ilon takaisin!

Heli

56v, Aluetyöntekijä

Jos yksi tai useampi näistä asioista on sinulle tuttuja juttuja, tämä valmennus on sinulle...

E

Sinulla on terveellisen elämän perusasiat hallussa, mutta et ole vielä ihan tyytyväinen – haluaisit saavuttaa kovemman kunnon ja timmimmän kropan, ”nousta seuraavalle tasolle”.

E

Kuntoilet jo jonkin verran tai harrastat säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kaipaat lisää tehoja treeniin ja haluat tehdä treenistä tavoitteellisempaa.

E

Haluat saada lisää motivaatiota treenaamiseen ja pysyvästi terveelliseen sekä tavoitteelliseen ruokavalioon.

E

Sinulla on muutakin elämää kuin treeni ja ravinto, joten tämä ei saisi viedä sinulta kovin paljoa aikaa.

E

Haluaisit nyt nostaa kuntosi voima, liikkuvuus, lihaskestävyys – todellakin seuraavalle tasolle.

E

Haluat saada voimaa yhteisöstä ja ammattivalmentajilta.

Aivan huikea valmennus! Tällaista valmennusta voin suositella kenelle vaan!

Heli

Todella hyvä valmennus: tiivis kurssi, joka vaatii vain vähän päivittäistä aikaa ja treenit voi tehdä missä vain, välineitä ei tarvita. Ja tuloksia syntyy, jotka on mitattavissa!

Erja

56v, Kaupunginreviisori

Tämä valmennus on erilainen!

Saatat miettiä, että onkohan tämä valmennus taas ”yksi niistä laihdutuskursseista”…

…voimme kuitenkin kertoa, että Lifted FIT -valmennus on erilainen, eikä tämä ole kuten monet muut markkinoilla olevat tuotteet.

Tässä valmennuksessa ei:

Q

Nähdä nälkää tai aloiteta ärsyttävää dieettiä. Tämä ei ole paasto tai pikadieetti, jossa pudotetaan painoa hetkeksi, mutta palataan pian jojoiluna takaisin. Tämä ei myöskään ole maitorahkan syömisen tai pelkän ”voikahvin” juomiskurssi, joka vetää etenkin naisten hormonitoiminnan sekaisin.

Q

Tässä ei jouduta käyttämään liikkumiseen useita tunteja viikossa. Tämä valmennus on suunniteltu henkilöille, joilla on ”muutakin elämää kuin liikkuminen”.

Q

Tässä ei tähdätä maksimaaliseen lihasmassan kasvatukseen (ja tukkoiseen oloon).

Q

Tämä ei ole pelkästään ulkonäköön keskittyvä fitness-dieetti. Tässä valmennuksessa onnistutaan luomaan tavat, jotka mahdollistaa pitää hyvinvointi koko loppuelämän.

Q

Tämä ei ole huonolaatuinen massatuote.  Tätä valmennusta on hiottu vuosien ajan satojen valmennettavien antaman palautteen perusteella joka kerta paremmaksi.

…Kolmen lapsen ja ruuhkavuosien jälkeen oli puntarini jämähtänyt raskausaikaisiin lukemiin. Jatkuva väsymys ja turvonnut kaasupallo-olo tuntuivat raskailta ja sai mielialani alhaiseksi.

Liftediin törmäsin fase-mainoksen kautta ja erään blogin kautta tutustuinkin varovasti yritykseen. Alkuun ajatus siitä, että käyttäisin itseeni jotain ”näkymätöntä”, tuntui hurjalta. Mieheni kannustamana uskaltauduin mukaan.

Päivääkään en ole katunut. Painoa tippui 6kg ja napakoiduin kauttaaltaan. Pelkästään vyötäröltä katosi 7cm ja nautin tilanteesta, kun jumpatessa housuja saa kiskoa ylöspäin. Aamuisin oli kiva aloittaa, kun postia oli tullut päivän ohjelmasta. Pikkuhiljaa kun oppii ja sisäistää uusia asioita, se tuntuu toimivan.

Ruokavalion muuttaminen laadukkaaseen ja itselle mieluisaan oli kaikkein parasta. Nyt vatsa toimii ja olo ruokailun jälkeen on miellyttävä. Eikä nälkää tarvitse nähdä koko valmennuksen aikana.

Jumpat oli myös huippua toteuttaa lähtemättä salille, eivätkä ne vieneet ylivoimaista aikaa arjestamme. Elsa,Taneli, Jukka ja Antti, iso kiitos teille, että rehkitte kanssani. KIITOS!! Yläfemmatkin onnistuvat ruudun välityksellä. Jes!! Mielestäni olen nuortunut niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Silmäpussinikin olen kadottanut valmennuksen myötä.

Maarit

42v, Koulunkäyntiavustaja

Valmennuksen sisältö:

24 kpl eri tasoisia videoituja kehonpainotreenejä (ja ohjeet lisäksi paperilla). Jokaisessa treenissä voit valita sinulle sopivan vaikeusasteen 3 eri tasosta. Voit tehdä treenit kotona tai kuntosalilla, ilman erikoisvälineitä.
15 kpl ravintoluentoja uusimmasta ravintotiedosta
4 kpl erilaisia joogaharjoituksia ja useita liikkuvuuden parantumiseen liittyviä oppeja
Treeniohjelma, joka on tehty sinulle koko valmennuksen ajalle. Tähän voit yhdistää myös omia harrastuksiasi.
Ravintosuunnitelma ja reseptejä kahden reseptikirjan verran terveelliseen aamupalaan, lounaaksi, välipalaksi, päivälliseksi ja jälkiruoaksi
Valmentajien 24/7 tuki ja apu. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi ja vähän sen päälle.
VIP yhteisöön sisäänpääsyn. Valmennuksissamme on aina ollut huikean hyvä yhteishenki, mikä on poikkeuksellistä nettivalmennuksissa. Tämä on sekä tutkimusten että valmennettaviemme kokemusten perusteella erittäin paljon onnistumiseen vaikuttava tekijä!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että: 

R

Voit yksinkertaisesti paremmin ja tunnet itsesi entistä itsevarmemmaksi, kun hyvinvointiin liittyvät asiat ovat vihdoin tosi hyvin hallussa ja liikkumiseen palava intohimo ja rutiini.

R

Osaat valmistaa uusia ruokia ja herkkuja, jotka on tosi nopea tehdä ja jotka maistuvat aidosti hyviltä ja parantavat samalla terveyttäsi. Sinun ei tarvitse tehdä omia erikoisruokia tai kieltäytyä herkuista tämänkään jälkeen. Eikä laskea kaloreita!

R

Opit terveellisen ruokavalion ajattelumalleja, joita sinun on helppoa ja yksinkertaista noudattaa myös valmennuksen jälkeen. Et siis jää pulaan, vaan pystyt soveltamaan opittua jokaisella kauppareissulla, ravintolassa ja kokatessasi kotona.

R

Kehität etenkin lihasvoimaa ja -kestävyyttä, liikkuvuutta ja notkeutta. Kanssamme teet siis kehostasi timmimmän, liikkuvamman ja pystyvämmän. Tämän voit tehdä joko kotona tai kuntosalilla.

R

Huomaat kuinka unenlaatusi on parantunut. Opit keinot, joilla nukahdat nopeammin ja nukut syvempää unta.

R

Nautit entistä enemmän liikkumisesta ja voit paremmin. Ja myös muut huomaavat sen.

R

Olet säästänyt aikaa ja rahaa, koska sinun ei ole tarvinnut matkustaa salille tai hankkia treenivälineitä. Olet saanut tuhansien eurojen edestä yksilövalmennusta ja oppinut todella paljon, mistä hyödyt koko loppuelämän.

Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen hyödyn siihen nähden mitä investoit.

Kerromme aivan kohta valmennuksen hinnan, mutta ennen sitä tässä lyhyesti, miksi nettivalmennus voi tarjota sinulle monta kertaa enemmän ja edullisemmin verrattuna kuntosalilta ostettuun

VALMENNUS SISÄLTÄÄ (suluissa arvo kuntosalilla):

+ 28 eri kehonpainotreeniä ja jooga- sekä liikkuvuusharjoitetta (arvo kuntosalilla 460 €)

+ 15 ravintoluentoa ajankohtasimmista ravintoasioista (300 €)

+ Henkilökohtainen treeniohjelma (100 €)

+ Ravintosuunnitelma (80 €)

+ Useita kymmeniä reseptejä (40 €)

+ 24/7 tuki 8vk:n ajan (210 €)

= KUNTOSALILTA OSTETTAESSA VALMENNUKSEN HINTA OLISI SIIS VÄHINTÄÄN 1190

SINUN HINTASI EI KUITENKAAN OLE 1190€ VAAN… 

Kurssin hinta on vähintään -80% edullisempi kuin kuntosalilta ostettaessa!

Sohvaperunasta elämäni parhaimpaan kuntoon. Vuosi sitten olisin vielä nauranut ivallisesti koko ajatukselle, mutta niin on nyt päässyt käymään. Ponnahduslautana valmennukseen lähdössä oli alkavat alaselkä- ja nivelkivut ja ajatus siitä, miten sitten 5-kymppisenä ja vanhempana pärjää kroppansa kanssa. Päätin tarttua tilaisuuteen ja ottaa haasteen vastaan ja ei ole tarvinnut katua. Upea valmennustiimi,mahtava valmennusporukka ja todella kattava valmennusmateriaali. So Happy!

Kirsi-Maria

45v, Työnjohtaja

Miten verkkovalmennus käytännössä toimii?

Vaikka sinulla ei olisi juuri lainkaan tietoteknisiä taitoja, pystyt silti helposti osallistumaan verkkovalmennukseen! Ilmoittautuessasi valmennukseemme, saat aloituspäivää (24.4.) edeltävänä iltana tunnukset sähköiselle valmennusalustallemme, jossa kaikki tapahtuu. Sinun ei tarvitse osata muuta kuin avata sähköpostisi ja klikata sähköpostissa olevaa linkkiä ja painaa video pyörimään.

Valmennus toimii kaikilla laitteilla: tietokone, puhelin, padi, joissa on nettiyhteys.

Et tarvitse omia laitteita tai painoja, vaan kaikki treenit on erittäin tehokkaita kehonpainotreenejä.

Valmennusmateriaali on käytössäsi milloin vain: 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Teet treenit ja seuraat luentoja kun sinulle parhaiten sopii.

Seuraava valmennusryhmä alkaa maanantaina 24.4., joten nyt on hyvä aika varmistaa paikkasi itsellesi tai lahjaksi ystävällesi tähän haluttuun porukkaan.

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj maksulaitoksen kautta,
jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, lue tästä lisää.

Uskomme valmennukseen niin paljon, että annamme 100%:n ”rahat takaisin” -takuun.

Valmennuksessa on 30 päivän ”100%:n rahat takaisin ilman kysymyksiä” -takuu. Eli jos et ole täysin tyytyväinen valmennukseemme, palautamme ostohinnan sinulle kokonaisuudessaan välittömästi tilillesi. Kunniotamme päätöstäsi! Sinulla on siis vain voitettavaa.

Olemme saaneet lukuisia iloisia palautteita valmennuksestamme. Tässä muutama esimerkki...

Hinta/laatu -suhde todellakin kohdallaan! Valmennuksiin ja hyvään fiilikseen jää koukkuun. Lifted sai minut haluamaan treenata säännöllisesti.

Rina

Kotona tehtävät treenit sopivat kiireiselle äidille erinomaisesti ja paremmat ruokailutottumukset lisäsivät osaltaan energisyyttäni huimasti! Kehonkoostumus parani Iso kiitos!

Laura

Kiloja lähti… niin paljon, etten olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla moisesta! Liikunnan ilo ja intohimo palasivat. Treenaaminen ei enää ole pakkopullaa vaan tilaisuus hankkia itselle hyvä olo.

Minna

Yllätyksekseni pääsin asettamiini tavoitteisiin ja tuloksia todellakin tuli. Olen ihan mielettömän tyytyväinen.

Mervi

Miksi sinun kannattaisi kuunnella juuri meidän tiimiä?

Valmennustiimi, joka on saanut tuhansille ihmisille huipputuloksia:

”KUKA TAHANSA VOI VALMENTAA, MUTTA TODELLA HARVA SAA PYSYVIÄ TULOKSIA.”

Meillä valmentajilla on ollut kaikenlaisia haasteita elämässämme emmekä todellakaan ole täydellisiä… Yleisimpinä tottakai iso työstressi ja sitä kautta haaste yhdistää treenaaminen ja syöminen. Huomasimme omalla kohdallamme sen, että se ei ole välttämättä mitenkään helppoa saada ylläpidettyä hyvinvointia arjen kiireessä.

Huomasimme, että hyvinvointi on eniten kiinni kahdesta asiasta: A) Pienistä valinnoista ja B) rutiinin luomisesta liikkumiseen, syömiseen ja ajatteluun. Nyt olemme neljän vuoden ja tuhansien ihmisten valmennuskokemuksen jälkeen löytäneet metodin, jonka avulla jokainen voi saavuttaa rutiinit liikkumiseen ja terveellisesti syömiseen. Sinun tehtäväksesi jää tehdä se pieni päätös lähteä mukaan. Se on sinun vastuullasi ja sen voit tehdä vain sinä.

Takaamme käsi sydämellä, että meidän valmennuksessa saavutat päämääräsi.

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen, lämmin sekä käytännönläheinen valmentaja, joka tuo myös näkökulmaa ja ymmärrystä naisten sekä äitien valmennukseen. Entisellä kilpaurheilijalla sekä nykyisellä elämäntaidonvalmentajalla on laajaa osaamista niin treeni, ravinto sekä henkisellä puolellakin, joten hän vahvistaa merkittävästi kokonaisvaltaista otettamme. Elsalta saat varmasti tsemppiä ja yläfemmoja valmennuksen aikana!

Taneli Rantala

Coach

Taneli – entinen koripalloilija. Nykyinen hyvinvointi- ja suorituskyky valmentaja, joka on vetänyt kymmeniä luentoja hyvinvoinnista. Taneli osaa tarttua uskomattoman hyvin kokonaisvaltaisesti niihin mielen sisäisiin haasteisiin, jotka liittyvät hyvinvointiin ja positiiviseen tapamuutokseen.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja ammattitaitoinen kehonpainoharjoitteluvalmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuuvarmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja tehokkaasti tuloksia rakentavaan kehonpainoharjoitteluun.

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus vajaan parinkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti elinvoimaista kuntoa!

Mitä valmentajista on sanottu

Tässä muutama esimerkki, joita aikaisemmin mukana olleet ovat sanoneet valmentajista:
Lifted sai minut haluamaan treenata säännöllisesti. Lifted porukalla on sekä rautainen ammattitaito, että timanttinen meininki. Tässä ei ollut tunne, että ”teen, koska käsketään” vaan ihan aito ”teen, koska haluan!
Nina

Liftedin tyypit on tsemppaamisen aatelistoa. He kuljettavat läpi haasteesta kuin haasteesta voittajafiiliksillä, silloinkin kun treenin lopuksi pää meinaa räjähtää. Jukka, Antti, Taneli ja Elsa ovat vakuuttaneet minut osaamisellaan ja monipuolisella lähestymistavallaan.
Kirsi

Aivan mielettömän innostuneet, osaavat ja inspiroivat valmentajat saivat kyllä oman mielen, urheiluinnon ja ruokavalion nousuun.
Laura

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj maksulaitoksen kautta,
jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, lue tästä lisää.

Lifted-valmennusten kokonaisuus

Mietitkö, onko juuri tämä oikea valmennus sinulle tässä vaiheessa? Kannattaa olla rehellinen omasta lähtötasosta, sillä voimme saavuttaa tavoitteemme vain silloin kun tiedämme mistä olemme lähdössä liikkeelle. Mikäli terveellisen elämän perusasiat eivät ole vielä hallussa, suosittelemme Lifted LIFESTYLE -valmennusta ensin.

Alla olevassa järjestyksessä etenemällä valmennettavamme ovat saavuttaneet kaikista suurimmat hyödyt.

Lifted START

 • Käynnistä terveellinen elämä.
 • Sopii hyvin aloittelijoille!
 • Kesto yksi (1) viikko
 • Aloita milloin vain!

Lifted LIFESTYLE

 • Saavuta pysyvästi terveellinen elämäntapa
 • Kiinteydy luonnollisin keinoin.
 • Kesto neljä (4) viikkoa
 • Aloita milloin vain!

Lifted FIT

 • Kun haluat nostaa suorituskykysi ja kehonkoostumuksesi seuraavalle tasolle!
 • Edistyneemmän tason valmennus
 • Kesto kahdeksan (8) viikkoa
 • Aloitus neljä (4) kertaa vuodessa

Tämä valmennus [Lifted FIT] on todella luonteva jatko Lifted Lifestylelle! Iso pyörä pyörähtää ja kaikki satsaus ravintoon ja treeneihin tehdään ilon kautta ja yhdessä tekemisen meiningillä! Jos olet valmis sitoutumaan, saat upeat materiaalit ja koko ryhmän tuen käyttöösi, eikä valmennuksen vaan haluaisi loppuvan ollenkaan <3

Kirsi

42v, Yrittäjä

Yleisimpiä kohtaamiamme kysymyksiä:

VOINKO MAKSAA VALMENNUKSEN TYÖNANTAJANI TARJOAMALLA LIIKUNTAEDULLA? MITKÄ LIIKUNTAEDUT KÄYVÄT TEILLE MAKSUTAVAKSI JA MITEN TOIMIN?

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), Edenred (setelit), ePassi (SporttiPassi) sekä Tyky (setelit). Alla ohjeet kaikkiin tapauksiin niin pääset osallistumaan mahdollisimman pian ja vaivattomasti! Tämä on erinomainen käyttötarkoitus edullesi.

Mikäli käytät liikuntaseteleitä (Smartum, Edenred ja Tyky), toimi näin:

1) *Postita valmennuksen arvoinen määrä liikuntaseteleitä (1 kk tai 2 kk) meille kertoen kirjeessäsi selkeästi
a) Nimesi,
b) sähköpostiosoitteesi
c) ja valmennuksen nimi, johon haluat osallistua (Lifted FIT) osoitteeseen:

2) Lähetä liikuntaseteli kirjeessä osoitteeseen:
Lifted Oy
Malminrinne 1 B
00180 Helsinki
Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme vastaanottaneet maksusi.

3) Laita lopuksi vielä sähköpostia meille osoitteeseen lifted@lifted.fi, jotta tiedämme, että postisi on tulossa ja voimme jäljittää ostoksesi. Laita otsikoksi ”Liikuntaseteli” ja tekstiin lyhyesti minkä valmennuksen ostit esim. ”Ostin FIT valmennuksen”.

KIITOS! 🙂 🙂

Kun käytössäsi on SporttiPassi tai Smartum saldo (myös kortilla oleva saldo) voit maksaa valmennuksesi verkkomaksulla näin:
1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi / www.smartum.fi-sivulla
2) Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”
3) Kirjoita valmennuksen hinta euroissa
4) Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä mitä maksu koskee (Lifted FIT) tai laskun viite
5) Säilytä saamasi viesti kuittina
6) Laita meille sähköpostia ostosi jälkeen lifted@lifted.fi, jotta saat kurssin heti käyttöösi.

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme saaneet ilmoituksen maksusta.

OLEN KIIREINEN. SOPIIKO VALMENNUS KIIREELLISEEN ELÄMÄÄNI?
Mitä enemmän on kiirettä, sitä parempia rutiineja kuitenkin tarvitaan. Tämän valmennuksen fokus on rutiinien luominen nimenomaan kiireiseen arkeen. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme onnistuneet luomaan rutiineita kiireisille yrittäjistä, uraohjuksista ja perheenäiteihin ja lääkäreihin, joten jos he onnistuivat tässä niin sinäkin onnistut!
Lifted FIT -verkkovalmennus säästää aikaasi. Missä vain ja milloin vain tehtävät ohjatut kehonpainotreenit ovat tehokkain tapa tehdä koko kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta parantavia treenejä. Valmennus on suunniteltu siten, jotta sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen ystävien ja perheen parissa olemiseen, koska aikaa ei mene kuntosalille kulkemiseen, laitteisiin jonotteluun, vaan kaikki tarvittava on paketoitu sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain painaa “Play” näppäintä.
Valmennus lisää monien mielestä vapautta, koska treenit voi tehdä joustavasti milloin ja missä tahansa.
MINULLA ON HEIKKO RAHATILANNE, TARVITSEEKO MINUN OSTAA KALLIITA RUOKIA, JOTTA VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?
Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen määrän hyötyä investointiisi nähden. Investointi omaan terveyteen maksaa itsensä aina takaisin.
Valmennuksessamme et tarvitse ostaa kalliita superfoodeja tai muita luomuraaka-aineita, jotta saisit haluamasi huipputuloksia. Lifted Metodimme perustuu nimenomaan siihen, että lompakon koosta riippumatta jokainen pystyy saamaan kovia tuloksia. Itse kurssin voit halutessasi maksaa osamaksulla. Kurssissa on myös 100%:n tyytyväisyystakuu eli jos et jostain syystä ole 100% tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin kysymättä.
Lopulta rahallinen investointi on kiinni kahdesta tekijästä:
1) Kuinka urasi ja rahatilanteesi voisi parantua, jos saisit nostettua suorituskykyäsi ja tehokkuuttasi merkittävästi korkeammalle?
2) Onko sinulla varaa olla hankkimatta korkeaa suorituskykyä? Vain sinä pystyt vastaamaan siihen.
MINULLA EI OLE AIKAISEMMINKAAN OLLUT VALMENTAJAA, MIKSI ILMOITTAUTUISIN MUKAAN NYT?
Olemme törmänneet tähän ajatukseen usein, omassa elämässämme sekä valmennettaviemme kanssa: ”Minä pystyn kyllä tähän itsekin!” Sinä olet ainut henkilö kuka tietää sanoa varmaksi, että pystytkö tekemään nämä samat asiat itse. Jos pystyt 100% varmasti, niin sitten et välttämättä tarvitse tätä valmennusta. Olet ainut ihminen kuka tietää, lähdetkö helpommin treenaamaan tai otatko käyttöön uusia reseptejä itsenäisesti vai auttaako valmentajat ja porukan positiivinen paine siinä, että saat asioita aikaan.
Tiedämme kuitenkin sen, että olemme viimeisen neljän vuoden aikana opiskelleet yhteensä tuhansia tunteja terveyteen ja suorituskykyyn liittyviä aiheita ja tiivistäneet parhaat tiedot juuri tähän Lifted FIT -valmennukseen. Tiedämme myös sen, että sadat ihmiset ovat tehneet huikeita läpimurtoja omassa suorituskyvyssään ja kehonkoostumuksessaan nimenomaan valmennuksen suunnitelmallisuuden ja Lifted FIT porukan positiivisen meiningin johdosta.
Voi olla, että valmennus ei ole sinulle. Tässä kuitenkin mitä muut ovat sanoneet siitä, kuinka paljon valmennuksen yhteisöllisyys ja valmentajat ovat auttaneet näitä henkilöitä:
Reetta
– Lifted-yhteisön tuki oli aivan huikea koko valmennuksen ajan. Suljetussa Facebook-ryhmässämme valmennukseen osallistuvat tsemppasivat toisiaan ja laittoivat inspiroivia kuvia terveellisistä ruoka-annoksistaan ja otoksia treenien jälkeisistä tunnelmistaan, jotka yleensä olivat hikisiä, mutta sitäkin hyväntuulisempia. Tuntui, kuin olisin oikeasti ollut tiiviin valmennusyhteisön jäsen, vaikka kasvokkain en muita tavannutkaan. Tietokoneen ruudulta näki, kuinka saman treenin tehneet valmentajatkin pyyhkivät hikikarpaloita otsaltaan. Siten treenien jälkeen ei tullut pelkästään fiilis, että: ”Hienoa, minä tein sen”. Pikemminkin: ”Me teimme sen!” Valmennuksen aikana tunsin moneen kertaan, etten ole lähtenyt tähän hommaan yksin.
– Minua ei jätetty niin sanotusti oman onneni nojaan suoriutumaan valmennuksesta: valmentajat pyysivät esimerkiksi säännöllisesti tietoja edistymisestäni ja siitä, miten treenit sujuivat. Oli myös hauskaa puida yhdessä muiden valmennustiimiläisten kanssa päivän treenejä verkkokeskusteluissa: ”Mikä oli paras liike?” tai ”Mikä liike oli haastavin?”.
– Kuntoiluinto löytyikin helpommin, kun oli osa porukkaa, joka seurasi samaa treenisuunnitelmaa – yksin olisi ollut helpompi laistaa ja jättää harjoituksia välistä.
– Treenivideoilla valmentajat treenasivat kanssamme ja heidän energiansa ja hyväntuulisuutensa oli tarttuvaa. Kun treeniä veti samaan tahtiin videon porukan kanssa, tuntui, kuin olisi ollut ryhmäliikuntatunnilla omassa olohuoneessa: en ollut ainut, joka puuskutti, hikoili ja punnersi.
– Menipä oma treenini hyvin tai huonosti, pääsin fiilistelemään sitä muille valmennettaville ja valmentajille verkossa ja sosiaalisessa mediassa. Sain lisää motivaatiota ja energiaa, kun ”Lifted FIT -yhteisö” oli ympärilläni.
Sari
Valmentajat tsemppasivat – ja myös koko ryhmä tsemppasi toisiaan. Kerroimme ryhmässä toisillemme miten treenit menivät, ja jaoimme kokemuksia myös valmentajille. Oli kivaa lukea toisten onnistumisista: se antoi itselle lisää virtaa yrittää enemmän kuin myös omat onnistumiset.
Iiris
– Lifted-yhteisö täyttää joukkuekavereiden puutteen tuomaa aukkoa. Toisten kannustus peukutuksin ja sydämin sekä yläfemmat nostattavat fiilistä ja kannustavat jatkamaan. On myös mukava kohdata samanhenkisiä ihmisiä, joiden seurassa keskustelu vaikkapa viherjauheista tuntuu normaalille, ja osa verkkokontakteista onkin kantanut kasvokkaiseen kaveruuteen.
Minna
– Valmennusryhmän jäsenten ja valmentajien kokemukset, energia ja tuki kannustavat treenaamaan ja positiivisesti painostavat pysymään ruodussa.
– Kuntoiluinto löytyikin helpommin, kun oli osa porukkaa, joka seurasi samaa treenisuunnitelmaa – yksin olisi ollut helpompi laistaa ja jättää harjoituksia välistä.
Anne
Ykkösjuttu oli porukkahenki. Aktiivinen vuorovaikutus niin valmentajien kuin muiden valmennettavien kautta oli aivan ensiarvoisen tärkeää, että motivaatio ja into säilyi loppuun saakka. Muissa nettivalmennuksissa en ole kokenut vastaavaa. Suosittelen lämpimästi, jos haluat boostia elämääsi!
TYYTYVÄISYYSTAKUU KUULOSTAA HYVÄLTÄ. VOIN SIIS JÄTTÄYTYÄ VALMENNUKSESTA POIS JOS EN OLE TYYTYVÄINEN SIIHEN?
Kyllä, aivan oikein. Voit jättäytyä valmennuksesta pois ensimmäisen 4 viikon aikana, palautamme sinulle ensimmäisen kuukausimaksusi kokonaisuudessaan emmekä lähetä sinulle toisen kuukauden osuutta. Luotamme valmennuksiemme laatuun täysinsydämin ja voimmekin antaa tämän lupauksen sinulle hyvinmielin. Yksikään asiakkaamme ei ole vielä nähnyt tarpeelliseksi lunastaa tätä takuuta.
SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE?

Kokosimme tähän neljän eritasoisen henkilön kommentit siitä, miksi he päättivät aikoinaan lähteä mukaan ja mitä mieltä he olivat päätöksestään.

REETTA:

Tausta ja miksi lähdit mukaan?
– Mietin kauan, mitä hyötyä Lifted FIT -valmennukseen lähtemisestä minulle olisi ja oppisinko mitään uutta ravintoon tai hyvinvointiin liittyen, koska harrastin liikuntaa aktiivisesti ja terveelliset elämäntavat ovat olleet arkeni perusta jo pidemmän aikaa. Olen pitänyt huolta terveydestäni ja olen kahlannut läpi valtavasti tietoa, joka käsittelee ravitsemusta ja kuntoilua.
– Olin myös huolissani siitä, löytäisinkö arjestani aikaa valmennusmateriaalien läpikäymiselle. Entä jos treenit taas olisivat liian rankkoja? Entä pysyisikö motivaationi yllä ja jaksaisinko seurata treenisuunnitelmaa aina joulukuun puoliväliin asti?
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 

– Päätin kuitenkin lähteä mukaan ja epäilykseni valmennusta kohtaan karisivat jo ensimmäisen viikon aikana, kun sain ensimmäiset valmennusmateriaalit silmieni eteen.

SARI:  

Tausta ja miksi lähdit mukaan? 
– Elämäntapani kaipasivat vähän uudistusta. Liikuin kyllä, etupäässä pyöräilyä ja kävelyä, mutta kiloja kertyi silti.
– Tuntui, etteivät omat rahkeet ja into enää riittäneet. Ikääkin alkoi olla jo noin 50v. Lähdin selvittämään vaihtoehtoja ja päätin lähteä Lifted FIT valmennukseen mukaan.
– Epäilin, että luovutan jo kahden viikon jälkeen, mutta niin sitä mukana hikoiltiin. Selkävaivoista kärsivänä kehonpainotreenit tuntuivat kuitenkin jotenkin pehmeämmältä.
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 

– Oli kivaa huomata, miten kunto kasvoi viikko viikolta nopeammin. Liikkuvuus ja ryhtikin paranivat kummasti. Tykkäsin tässä valmennuksessa siitä, kun päivittäin tulla tupsahti sähköpostiin joku uusi asia, joko treenit tai muuta hyvinvointiin liittyvä kokonaisuus. Oli aina, mitä odottaa.

IIRIS 

Tausta
– Hyvinvoinnista kiinnostuneena bloggarina ja entisenä käsipallon pelaajana terveyden peruspilarit olivat minulla jo kurssille lähdettäessä hallinnassa.
– Koin kaipaavani uutta piristysruisketta arkeeni ja elämääni. Mielen haikeuden lisäksi treeni-ilokin oli kateissa. Kävin salilla, mutta sinne ei ajanut sisäinen energia vain ennemminkin velvollisuudentunto. Lisäksi tunsin turhautumista kun salilla vietetyt tunnit eivät tuoneet ilon ohella myöskään niitä kaivattuja tuloksia.
Miksi lähdit mukaan? 
– Kiinnostukseni heräsi myös kehonpainoharjoittelua kohtaan, koska se oli tehokasta ja aikaa säästävä vaihtoehto kuntosalille. Lisäksi kaipasin valmentajaa.
Mitä mieltä olit päätöksestäsi? 
– Melkeinpä hetken mielijohteesta syntynyttä päätöstä en ole kuitenkaan katunut, vaan se on ollut parasta, mitä olen kuluneena vuotena terveyteni eteen tehnyt.

– Parasta Liftedin kursseilla onkin ollut kokonaisvaltaisuus. Terveys on niin fyysistä kuin henkistä.

MINNA

Tausta
– Sairaus oli vetänyt minut niin fyysisesti kuin henkisestikin todella huonoon kuntoon. Aloitekyvyttömyys ja mielen matalalento suorastaan estivät fyysisen aktiviteetin. Sohvan nurkkaan, piiloon kaikelta, oli selkeä valinta velvollisuudenvoimalla viedyn työpäivän jälkeen. Olin koko ajan kuolemanväsynyt.
– Ostin aikaisemmin jäsenyyden kuntosalille. Aluksi kävin siellä 1-3 kertaa viikossa pojan treenien aikana, mutta pikku hiljaa minulle alkoi ilmaantumaan ”muita tärkeämpiä asioita”, joita minun ”oli tehtävä” sen sijaan, että olisin mennyt ohjattuihin jumppiin.
– Häpesin itseäni, vihasin vaatekaappini sisältöä ja ihmistä, joka minua peilistä katsoi – en kehdannut katsoa häntä enää silmiin. Kodista poistuminen muualle kuin töihin oli minulle vastenmielistä ja valtava henkinen ponnistus.
Miksi lähdit mukaan? 
– ”Tämä oli viimeinen oljenkorteni”. Seurasin Liftedin jengiä sosiaalisessa mediassa jonkin aikaa. Kävin muutamien valmennuksien mainoksia selailemassa, mutta en ilmoittautunut mukaan. Miksi olisin sen tehnyt? Ei minulle kukaan mitään saa, kun en saa edes lääkärin määräyksestä huolimatta itseäni liikkeelle, enkä varsinkaan niitä tuloksia aikaan! Valmennukseen lähtö olisi minulle silkkaa rahantuhlausta, kuten kuntosalijäsennyys oli sen jo todistanut! Ajatuskin siitä, että yrittäisin saada elämääni muutosta aikaan,vaikutti jo lähtökuopissa tuhoontuomitulta yritelmältä – parempi siis olla yrittämättä. Tulee vain vielä pahempi mieli kun epäonnistuu.
– Uteliaisuuteni, epätoivoni ja toivoni kuitenkin voittivat ja ilmoittauduin mukaan Lifted FIT -valmennukseen. Lähdin mukaan ajatuksella ”Tämä on viimeinen oljenkorteni.”
Mitä mieltä olit heti päätöksen jälkeen? 
– Olin melko epäileväinen onnistumisen suhteen, mutta hyvin nopeasti huomasin kaiken kääntyvän positiivisessa mielessä päälaelleen. Enpä olisi uskonut, että minäkin voin onnistua. I can, I will!
Onko sinulla muita kysymyksiä? Kysy meiltä rohkeasti: valmennus@lifted.fi

Maksu hoidetaan Paytrail Oyj maksulaitoksen kautta,
jonka toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

maksutavat2

voit-maksaa-nailla-uusi

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, lue tästä lisää.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä.

Muussa tapauksessa, nähdään valmennuksessa! 🙂

Lifted_Logo_blue_pieni

Lifted FIT -valmennuksen on luonut ja toteuttaa
Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajatiimi.

valmennus(at)lifted.fi – (+358) 50 5498623 – Malminrinne 1 B, 00180 Helsinki – Y-tunnus: 2603736-2 – Copyright © Lifted 2017

Share This