Työntekijäsi parhaimmillaan.

Päivästä toiseen. Kuukausimaksulla.

Lifted WAAS – Wellbeing As A Service

Lifted WAAS on innovatiivinen hyvinvointipalvelu moderneille työyhteisöille, jotka haluavat auttaa työntekijöitään olemaan parhaimmillaan päivästä toiseen.

Hyvinvoinnista osa työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä

Entistä energisempi ja hyvinvoivempi työyhteisö sitouttaa nykyisiä työntekijöitä ja vetää puoleensa uusia lahjakkaita työntekijöitä. Hyödyt koetaan läpi organisaation.

Työntekijän kyky johtaa itseään kehittyy

Työntekijän hyvinvointi ja suorituskyky paranevat todennetusti ihmisläheisen valmennuksen myötä. Näin kyvykkyys johtaa itseään kehittyy jatkuvasti.

Minimoi sairauspoissaolojen aiheuttamat kustannukset

Työntekijä ottaa entistä aktiivisemman roolin henkilökohtaisen terveyden edistämisessä tietojen, taitojen ja tapojen kehittyessä. Tämä vähentää tutkitusti sairaspoissaoloja.

Vapauta koko työyhteisön täysi potentiaali

Yksilöllinen tuki skaalautuvasti on avain optimaalisen suorituskyvyn kehittämiseen työyhteisössä. Tällöin koko organisaation mahdollista toimia parhaalla mahdollisella tasolla.

Olemme palvelleet jo pitkälti yli 60 työyhteisöä ja yli 25 000 suomalaista

asas12 (8)_preview

Fazer, Liftedin valmennusasiakas:

“Olen todella vakuuttunut Liftedin kyvystä tuottaa vaikuttavaa hyvinvointivalmennusta moderneille organisaatioille.

Liftedin johdon intohimoinen, mutta arjen realiteetit ja erilaisten organisaatioiden tarpeet huomioiva tapa kehittää hyvinvointivalmennusta tekivät minuun vaikutuksen.”

Maria Fyrsten
Vice President HR,
Fazer Bakery Business Area

Lifted-asiakaslogot-barona
Lifted-asiakaslogot-vaisala
Lifted-asiakaslogot-ekonommit
Lifted-asiakaslogot-erto
Lifted-asiakaslogot-slush
Lifted-asiakaslogot-mandatum
Lifted-asiakaslogot-parcero
Lifted-asiakaslogot-familon
Lifted-asiakaslogot-liikenne
Lifted-asiakaslogot-tieto
Lifted-asiakaslogot-silja
Lifted-asiakaslogot-super

Hyvinvoinnin automaatiojärjestelmä

Lifted WAAS toimii paremmin kuin muut ratkaisut markkinoilla. Se tuo työyhteisösi käyttöön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin automaatiojärjestelmän.

Työyhteisön hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisen keskiössä on työntekijä, joka on jatkuvasti parhaimmillaan. Lifted WAAS -hyvinvoinnin automaatiojärjestelmä tarjoaa työnantajalle mahdollisuuden tukea yksilöitä henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittämisessä helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Työntekijä rakentaa nykyaikaisessa jatkuvassa valmennuksessa täten päivästä toiseen uusia positiivisia tapoja, jotka edistävät niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia sekä työn sujuvuutta.

Miten Lifted WAAS tekee tämän käytännössä?

Lifted WAAS tarjoaa innovatiivisen alustan yksilöiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämiseen. Palvelun sydän on ihmisläheinen Lifted WAAS -verkkovalmennus.

Yksilöllisyys

Hyvinvoinnin kehittäminen on pitkälti yksilölaji. Jokainen voi halutessaan valita oman polkunsa. Valmennuksen rakenne ja valmentajat ohjaavat toki matkalla.

Skaalautuvuus

Edistyksellinen verkkovalmennusratkaisu taipuu niin työntekijöiden kuin organisaation yksilöllisten hyvinvointihaasteiden mukaan.

Ihmisläheisyys

Ihmisläheinen valmennustyö on palvelumme ytimessä nyt ja tulevaisuudessa.

Helppokäyttöisyys

Valmennus on helppo aloittaa ja käyttää – niin työntekijälle kuin organisaatiolle. Tietenkin kaikilla päätelaitteilla.

Jatkuvuus

Hyvinvoinnin kehittäminen on jatkuvaa ja muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Siksi myös tuen on oltava jatkuvaa.

Innovatiivinen hinnoittelu

Kyllä. Listasimme hinnoittelun osana palvelumme ominaisuuksia, koska se on suunniteltu tukemaan onnistumista.

Oliko tässä kaikki?

Ei. Jotta voimme puhua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin automaatiojärjestelmästä, meidän on tarjottava myös monia muita työntekijän ja työyhteisön hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämistä helpottavia toiminnallisuuksia.

Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Lifted WAAS palveluun liitettävät luennot ja työpajat. Lisäksi autamme henkilöstöjohtoa kehittämään strategisen hyvinvoinnin johtamista kuukaudesta toiseen.

81% valmennuksiimme osallistuneista raportoi pysyvistä positiivisista tapamuutoksista puoli vuotta aktiivisen valmennusjakson jälkeen.

Kysyimme työyhteisövalmennuksemme osallistujilta valmennuksen vaikutuksista ja tuloksista kuusi kuukautta valmennuksemme päättymisen jälkeen. 81% prosenttia valmennettavistamme raportoi heidän toteuttavan niitä positiivisia rutiineja, jotka he loivat valmennusjakson aikana.

Haluaisitko saavuttaa vastaavat tulokset organisaatiossasi? Pyydä alta Lifted WAAS -palvelun demo, niin kerromme sinulle miten tämä saavutetaan.

Varaa demo!

Jätä yhteystietosi, niin tiimimme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Soita:

+358 44 2711 487

Lähetä sähköposti:

[email protected]

Tai varaa aika suoraan kalenteristamme,
niin olemme sinuun yhteydessä:

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lifted Oy
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
[email protected]

Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.