Liftcast

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

This Liftcast episode goes against the grain and was produced entirely in ENGLISH to ensure a more holistic perspective on today’s leading topic, the state of leadership in Finland. This episode offers insights into the unique aspects of Finnish leadership, addressing both its challenges as well as its strengths, and providing practical development tips for Finnish leaders. By listening, both Finnish leaders and international leaders working in Finland can gain a deeper understanding of local context, enhancing their ability to navigate and excel in their leadership roles.

Today’s guests, Nick Vertigans and David Goddard, are experienced and inspiring UK born organizational developers and leadership coaches that have lived and worked in Finland for several years. Both of them work closely with companies in Finland and around the world. In the discussion, Nick and David share their insightful findings about Finnish leadership and leaders – this is definitely the knowledge that we as Finnish leaders need to level up our capabilities!

—-

Tämä jakso on poikkeuksellisesti tehty ENGLANNIKSI saadaksemme halutun näkökulman päivän aiheeseen (Johtajuuden tila Suomessa). Tässä jaksossa tarjotaan näkemyksiä suomalaisen johtajuuden ainutlaatuisiin piirteisiin, käsitellen sekä sen haasteita että vahvuuksia ja antaen käytännön kehitysvinkkejä suomalaisille johtajille. Kuuntelemalla jakson sekä suomalaiset johtajat että Suomessa työskentelevät kansainväliset johtajat voivat syventää ymmärrystään paikallisesta kontekstista, kehittäen kykyään navigoida ja menestyä johtotehtävissään.

Päivän vieraat, Nick Vertigans ja David Goddard, ovat kokeneita ja innostavia Isossa-Britanniassa syntyneitä organisaatioiden kehittäjiä ja johtamisen valmentajia, jotka ovat asuneet ja työskennelleet Suomessa useiden vuosien ajan. Molemmat heistä työskentelevät tiiviisti yritysten kanssa Suomessa ja ympäri maailmaa. Keskustelussa Nick ja David jakavat oivaltavia havaintojaan suomalaisesta johtajuudesta ja johtajista – tämä on ehdottomasti tietoa, jota me suomalaiset johtajat tarvitsemme nostaaksemme johtamisemme seuraavalle tasolle.

Voit kuunnella “State of Leadership in Finland” -jakson myös:

  1. Apple Podcasts:ista tai muista podcast-sovelluksista (hae “Liftcast”)
  2. Podplay-saitilta tai -sovelluksesta
  3. Spotifysta

David Goddard:

Nick Vertigans:

Taneli Rantala:

Seuraa Liftediä:

Lue myös:

Liftcast #22

Liftcast #22: Joryn uudistuminen & uudistaminen │ Mikko Luoma

Miten varmistamme johtoryhmän tehokkaan toiminnan? Johtoryhmän uudistumisesta ja uudistamisesta keskustelemassa Mikko Luoma ja Taneli Rantala.

Asiakastarinat

Case Fluido: Systemaattinen johtamisen ja esihenkilöiden osaamisen kehittäminen

Fluido & Lifted ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä ja nyt teemanamme oli kohdennetusti johtamisen ja esihenkilöiden osaamisen kehittäminen.

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Asiakastarinat

Case Maria 01: Kasvuyrityksen johtoryhmän ja johtamisen kehittäminen

Ville Simola (CEO) suosittelee Liftedin johtamisen valmennusta kaikille organisaatioille, jotka ovat uudistusmielisiä ja haluavat kehittyä.

Lue

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue
Liftcast #30

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.