Palvelu, jolla kehitämme työyhteisön hyvinvointia ja suorituskykyä.

Kehitä työntekijöidesi hyvinvointia ja tuottavuutta

Panostamalla yksilöiden hyvinvointiin parannat heidän tuottavuuttaan ja minimoit työkyvyttömyyden aiheuttamat kustannukset.

Luo edellytykset menestyvälle organisaatiolle

Kehittämällä johtamista ja kulttuuria varmistat, että työyhteisösi puhaltaa yhteen hiileen, mikä näkyy aina tulosta myöten.

Varmista, että teillä on parhaat tekijät talossa

Hyvinvoiva työntekijä on sitoutuneempi ja työnantajansa puolestapuhuja. Panostamalla hyvinvointiin parannat myös rekrytointianne.

Lähestymme työyhteisön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

Me uskomme, että menestyvän organisaation keskiössä on hyvinvoiva työyhteisö. Lähestymällä työhyvinvointia sekä yksilön että organisaation näkökulmasta ja kehittämällä sitä yhteistyössä HR:n ja johdon kanssa teemme hyvinvoinnista osan organisaationne kulttuuria ja kilpailukykyä.

Organisaation voimavarat koostuvat kulttuurista, johtamisesta, yhteisöllisyydestä, työympäristöstä sekä työn sisällöstä ja mitoituksesta.

Yksilön voimavaroihin kuuluvat stressinhallinta ja palautuminen, liikkuminen, mieli, sosiaalisuus, ravitsemus ja työtavat.

Tarjoamme työyhteisöllenne tuen vaikuttavan ja pitkäjänteisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Tavoitteet ja mittarit sidomme liiketoimintaanne siten, että hyvinvoinnin kehittämisen tulos voidaan mitata myös euroissa.

1. Itsensä johtamisen valmennus

Tarjoamme henkilökohtaista tukea yksilöiden hyvinvoinnin kehittämiseen heidän erilaiset tarpeet ja lähtökohdat huomioiden, lopputulemana pysyvät tulokset ja tapamuutokset.

2. Hyvinvoinnin johtamisen valmennus

Lisäämme esimiesten ymmärrystä hyvinvoinnin johtamisesta ja edistämme johtamistaitoja tarjoamalla konkreettisia työkaluja esimiestyöhön, parantaen näin koko työyhteisön hyvinvointia ja tuottavaisuutta.

3. HR:n ja johdon tuki

Palvelun on vapautettava HR:n resursseja. Sidomme hyvinvointitoimenpiteet liiketoimintatavoitteisiin, tuemme suunnitelmallista tekemistä ja seuraamme kehitystä jatkuvasti, varmistaen tukea tarvitsevien aktivoinnin valmennukseen.

Olemme palvelleet jo lähes 70 työyhteisöä ja yli 25 000 suomalaista

Olemme toimineet hyvinvoinnin kehittämisen kumppanina muun muassa Bonavalla, Fazerilla ja Meltwaterilla. Katso alta heidän ajatuksiaan yhteistyöstä kanssamme!

Tutkimme erilaisia kumppaneita ja päädyimme Liftediin, sillä koimme, että heillä on hyvin laaja malli, joka ottaa huomioon hyvinvoinnin eri aspektit. Koimme myös, että Liftedin kanssa yhteistyö tuntui mutkattomalta ja helpolta.

Maija Soininen
Head of HR,
Bonava

Liftedin valmennusyhteistyö nosti meidän tärkeimmät asiat esille. Saimme valmennuksesta työkalut olla näiden asioiden ympärillä päivittäin ja viikoittain.

Pekka Hyvärinen
Managing Director,
Meltwater

81 %

valmennukseen osallistuneista sai pysyviä tuloksia hyvinvointiinsa

(ERTO)

60 min

lisää energistä työaikaa/päivä

(Pohjolan Voima, mittaajana Laturi Corpotation Oy)

Onko työyhteisösi täysi potentiaali käytössä?

Varaa ilmainen workshop, jossa kartoitamme työyhteisönne hyvinvoinnin nykytilan, tarpeet ja tavoitteet, ja autamme löytämään juuri teille sopivat tavat kehittää työyhteisönne hyvinvointia.

Scroll to Top