Palvelu, jolla nostamme työyhteisösi voimavarat täysin uudelle tasolle.

Kehitä työntekijöidesi hyvinvointia ja tuottavuutta

Panostamalla yksilöiden hyvinvointiin parannat heidän tuottavuuttaan ja minimoit työkyvyttömyyden aiheuttamat kustannukset.

Luo edellytykset menestyksekkäälle työyhteisölle

Vahvistamalla organisaatiotason voimavaratekijöitä varmistat, että työyhteisösi jäsenet puhaltavat yhteen hiileen, mikä näkyy aina tulosta myöten.

Varmista, että sinulla on parhaat tekijät talossa

Hyvinvoiva työntekijä on sitoutuneempi ja työnantajansa puolestapuhuja. Panostamalla työyhteisösi hyvinvointiin parannat organisaatiosi kilpailukykyä – myös rekrytoinnissa.

Työyhteisön voimavarat koostuvat sekä yksilöiden että organisaation voimavaroista. Nämä yhdessä luovat perustan menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

Ainutlaatuinen ratkaisu – monestakin syystä!

Lifted WaaS tuo työyhteisösi käyttöön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palvelun, jolla kehittää sekä yksilön että organisaation voimavaroja.

Tarjoaa yksilöllistä valmennusta ja henkilökohtaista tukea

Digitaalinen ratkaisumme mahdollistaa yksilön keskittymisen itselleen tärkeimpiin kehityskohteisiin. Valmentajamme tukevat yksilöitä henkilökohtaisesti ja varmistavat heidän jatkuvan kehittymisen.

Huomioi koko työyhteisön tarpeet ja tavoitteet kokonaisvaltaisesti

Vaikka yksilöllä onkin vastuu omasta hyvinvoinnistaan, on hyvinvointi myös työyhteisön asia. Lifted WaaS -palvelu on luotu kehittämään yksilöiden voimavarojen lisäksi myös organisaation voimavaroja: kulttuuria, johtamista, yhteisöllisyyttä, työympäristöä sekä työn sisältöä ja mitoitusta. 

Tuottaa todennettuja tuloksia, joilla on liiketoiminnallinen vaikutus

Palvelun vaikutukset perustuvat pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin sekä yksilö- että organisaatiotasolla työyhteisönne tarpeisiin ja tavoitteisiin perustuen. Kehitämme koko työyhteisön hyvinvointia ja suorituskykyä, mikä näkyy organisaation tuottavuudessa.

Tarjoaa pitkäjänteisen tuen hyvinvoinnin kehittämiselle

Hyvinvoinnin kehittäminen on jatkuvaa, eivätkä muutokset tapahdu yhdessä yössä. Siksi myös tuen on oltava jatkuvaa. Autamme yksilöitä sekä organisaation johtoa hyvinvoinnin kehittämisessä pitkäjänteisesti.

Miten tämä tehdään?

Autamme rakentamaan työyhteisönne tarpeita vastaavan toimintasuunnitelman voimavarojenne kehittämiseksi.

Lähestymme voimavaroja kahdesta suunnasta: yksilön ja organisaation näkökulmasta. Organisaation voimavarat koostuvat kulttuurista, johtamisesta, yhteisöllisyydestä, työympäristöstä sekä työn sisällöstä ja mitoituksesta. Yksilön voimavaroihin lukeutuvat stressinhallinta ja palautuminen, liikkuminen, mieli, sosiaalisuus, ravitsemus ja työtavat.

Kehittämällä työyhteisön voimavaroja kokonaisvaltaisesti teette hyvinvoinnista osan työyhteisönne kulttuuria ja kilpailukykyä.

Hyvinvoinnin automaatio – palvelun on vapautettava HR:n resursseja

Autamme automatisoimaan työyhteisönne hyvinvoinnin kehittämisen aina nykytilan kartoittamisesta tulosten seurantaan asti.

Olemme palvelleet jo lähes 70 työyhteisöä ja yli 25 000 suomalaista

Toimimme hyvinvoinnin kehittämisen kumppanina muun muassa Bonavalla. Katso alta heidän ajatuksiaan yhteistyöstä kanssamme!

Olemme olleet mukana kehittämässä hyvinvointia myös Fazerilla ja Meltwaterilla

Olen todella vakuuttunut Liftedin kyvystä tuottaa vaikuttavaa hyvinvointivalmennusta moderneille organisaatioille. Liftedin johdon intohimoinen, mutta arjen realiteetit ja erilaisten organisaatioiden tarpeet huomioiva tapa kehittää hyvinvointivalmennusta tekivät minuun vaikutuksen.

Maria Fyrsten
Vice President HR,
Fazer Bakery Business Area

Liftedin valmennusyhteistyö nosti meidän tärkeimmät asiat esille. Saimme valmennuksesta työkalut olla näiden asioiden ympärillä päivittäin ja viikoittain.

Pekka Hyvärinen
Managing Director,
Meltwater

Jopa 81% valmennukseemme osallistuneista raportoi pysyvistä positiivisista tapamuutoksista puoli vuotta aktiivisen valmennusjakson jälkeen.

Onko työyhteisösi täysi potentiaali käytössä?

Varaa ilmainen workshop, jossa kartoitamme työyhteisönne hyvinvoinnin nykytilan, tarpeet ja tavoitteet, ja autamme löytämään juuri teille sopivat tavat kehittää työyhteisönne hyvinvointia.

Scroll to Top