Lifted FIT -verkkovalmennus

Ratkaisu sinulle, joka jumahdat sohvalle työpäivän jälkeen

Haluaisitko saada takaisin energisen olon, päästä eroon väsymyksestä ja turvotuksesta?

 

Kyllä, haluan tämän!Lue miten!

Tiedätkö sen tunteen, kun tiedät että omat energiat ovat huventuneet, väsyttää ja omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on jäänyt kauas omista prioriteeteistä? Tunnet olevasti pöhöttynyt, ehkä ärtynytkin, ja tiedät, että ruokavalio kaipaisi remonttia, mutta et ole tarpeeksi innostunut puuttumaan asiaan? Tunnistatko vaikeuden ottaa itseäsi niskasti kiinni ja lähteä liikkeelle?

Tuntuuko sinusta siltä, että nykyään ristiriitaisia ohjeita satelee pilvin pimein, mikä vaikeuttaa entisestään liikkeelle lähdön kanssa kohti hyvinvoivempaa sinua? Olet ehkä kokeillutkin erilaisia ohjelmia, mutta et ole saanut niistä pysyvää apua, vaan olet repsahtanut takaisin vanhoihin tapoihisi. Olisiko mukavaa, jos olisi olemassa helppo, toimiva ja yksinkertainen ohjelma joka auttaisi?

_

Se ei ole sinun vikasi. Hyvin monet kamppailevat tismalleen samojen ongelmien kanssa! Mekin olemme valmennustiimissä kokeneet kiireisen elämän aiheuttamat vaikeudet, lapsen hoitamisen ja yrittäjyyden aiheuttamat hankaluudet.

Mieti hetki mikä elämässäsi olisi toisin, jos saisit vaikkapa 10 % lisää energiaa arkeesi – tai jopa 30?? Mihin sen käyttäisit ja miltä elämäsi tuntuisi? Mikäli olet henkilö, jolle muiden hyvinvointi menee omasi edelle, mieti hetki myös mitä muut voisivat hyötyä enemmän siitä, että SINÄ voisit paremmin ja, jos SINULLA olisi enemmän energiaa käytössäsi?

Aivan. Ei ole itsekästä pitää itsestään huolta, päinvastoin. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta ja monesti se ensimmäinen askel on se kaikista haastavin varsinkin, kun kyseessä on lähteä panostamaan omaan hyvinvointiin. 

Me haluamme tukea sinua koko Liftedin hyvinvointitiimin voimin kohti energisempää ja hyvinvoivempaa sinua ja tiedämme, että jopa viikossa voit saavuttaa paljon lisää hyvinvointia omaan elämääsi.

 

Viikko on lyhyt aika, mutta sen vaikutukset voivat kantaa läpi koko elämän! Oletko valmis ottamaan sen pienen ensimmäisen askeleen meidän kanssamme?

 

 

Minä Elsa (sylissä tyttäreni Lumi) ja muu Liftedin valmentajatiimi tulemme pitämään huolen siitä, että meidän kanssamme sinä onnistut! Olemme valmentaneet satoja ihmisiä juuri näiden samojen haasteiden läpi.

Vain viikon mukana rohkeasti oltuasi:

Huomaat, että saat itsestäsi irti paljon enemmän kuin viikko sitten kuvittelitkaan.
Olo on virkistynyt, ja huomaat oppivasi nauttimaan treenaamisesta ja terveellisesten ruokavalintojen tekemisestä!
Sinulla on selkeästi enemmän energiaa töissä ja perheen sekä ystävien parissa.

Olosi on kiinteämpi ja turvotus kadoksissa!

Sain erittäin paljon hyötyä Liftedin valmennuksesta.

Energiatasoni kasvoivat oikeasti paljon! Superhauska ja selkeä valmennus,
joka muokkautuu kiireiseenkin aikatauluun – suosittelen!

Maria Heinola

Lääkäri

Kun annat itsellesi uuden mahdollisuuden ja ilmoittaudut mukaan Lifted START -nettivalmennukseen, saat:

Inspiroivat videoidut ravinto-oppitunnit, jotka voit katsoa milloin vain ja missä vain. Käsittelemme näillä videoilla kaikista tärkeimmät ravintoon liittyvät muutokset, joiden avulla saat aikaan tuloksia jo viikossa! Opit miten saada aineenvaihdunta liikkeelle ja miten välttää turvottavaa ja väsynyttä oloa ruokailun jälkeen. Ja älä huoli, kyse ei ole kalorilaskennasta, ruokien punnitsemisesta tai muoti/fitnessdieetistä, vaan kulmakiviperiaatteista, jotka opit myös automatisoimaan ja muuttamaan tavoiksi!

Treenivideot, joiden ohjastamina treenaat missä ja milloin vain – vaikka kotonasi. Sinun ei tarvitse lähteä salille peilien ja valojen välkkeeseen, vaan voit tehdä tehokkaan treenin alkulämittelystä loppuverryttelyyn asti kotisi rauhassa. Aikaa se ei vie puolta tuntia kauempaa! Mieti miten paljon säästä aikaa salille matkustamiseen ja siellä treenaamiseen verrattuna. Saat kehostasi liikkuvamman, kiinteämmän ja voimakkaamman oman kehon vastusta käyttäen!

 

Tärkeät tehtävät, joihin keskittymällä olosi kehittyy jo viikossa. Sinun tarvitsee keskittyä vain yhteen ja yksinkertaiseen asiaan päivässä, ja luomamme valmennusmetodi takaa onnistumisen.

 

 

 

 

Valmentajien ja muiden valmennettavien jatkuvan tuen ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.  Älä huoli, voit esiintyä valmennusalustalla myös nimimerkillä!

 

Löydät meidät myös mm. näistä medioista

Mitä Lifted START -valmennus ei ole:

Q

Uusi trendi- tai pikadieetti nopeaan laihdutukseen ja ihmetuloksiin

Q

Pelkästään ulkonäköön keskittyvä fitness-dieetti TAI terveydelle vaarallisen alhaiset kalorit/hiilihydraatit sisältävä ohjelma

Q

Harrastelijoiden kehittämä kokeilutuote

 

Liian monet ihmiset elämässä ovat malttamattomia ja haluaisivat kaikki tulokset heti ja vielä vähän nopeammin, eikö totta?

Lifted START -valmennuksessa me tähtäämme kanssasi pysyviin tuloksiin ja sinun pitkäaikaisen hyvinvointisi maksimointiin!

Parasta oli se kuinka asiat alkoivat loksahdella paikoilleen,

miten kaikki todella liittyy kaikkeen. Huikeaa oli valmentajien panostus,
valmennusmateriaalien laatu ja se millaisen tsempin valmennus antoi elämään.

Karoliina Synberg

Valmentajat

Me valmennustiimissä olemme itse kohdanneet ja voittaneet hyvin yleiset ongelmat arjen kiireiden, stressinhallinnan, treenin sekä energisyyden suhteen ja sittemmin auttaneet jo tuhansia ihmisiä menestyksekkäästi saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan elämänlaatuaan! Meidän valmennuksessa myös sinä tavoitat päämääräsi. Voit lukea lisää tarinastamme ja meistä yksilöinä täältä

Elsa Franck

Coach

Aurinkoinen, lämmin sekä käytännönläheinen valmentaja, joka tuo myös näkökulmaa ja ymmärrystä naisten sekä äitien valmennukseen. Entisellä kilpaurheilijalla sekä nykyisellä elämäntaidonvalmentajalla on laajaa osaamista niin treeni, ravinto sekä henkisellä puolellakin, joten hän vahvistaa merkittävästi kokonaisvaltaista otettamme. Elsalta saat varmasti tsemppiä ja yläfemmoja valmennuksen aikana!

Antti Jokela

Coach

Tapamuutos- ja ravintovalmentaja, jonka omakohtainen kokemus vajaan parinkymmenen rasvakilon muuttamisesta lihakseksi tuo ymmärrystä, jota ei pelkästään kirjoja lukemalla opi. Antin laaja kokemus ja osaaminen tulevat tukemaan sinua matkallasi kohti elinvoimaista kuntoa!

Taneli Rantala

Coach

Innostava ja ratkaisulähtöinen hyvinvoinnin moniosaaja ja vaikuttaja. Tanelin kokonaisvaltainen näkemys ja osaaminen auttavat valmennettavat tavoitteisiinsa tehokkaammin ja nautinnollisemmin. Taneli on erikoistunut etenkin kehon ja mielen suorituskyvyn optimointiin.

Jukka Joutsiniemi

Coach

Kokenut ja ammattitaitoinen kehonpainoharjoitteluvalmentaja ja ravintoluennoitsija, joka innostaa valmennettavansa takuuvarmasti ylittämään itsensä! Jukka on erikoistunut etenkin monipuoliseen ja tehokkaasti tuloksia rakentavaan kehonpainoharjoitteluun.

Rahat takaisin -takuu

Ymmärrämme, että saatat kuitenkin vielä miettiä tätä sijoitusta omaan hyvinvointiisi ja haluammekin tehdä päätöksen mukaan lähtemisestä sinulle helpommaksi. Koska teemme tätä intohimostamme hyvinvointia kohtaan ja olemme varmoja, että pääset parempaan kuntoon ja saavutat hyvinvointitavoitteesi, annamme  sinulle seuraavan takuun: Jos et ole viikon jälkeen täysin tyytyväinen valmennukseemme, palautamme ostohinnan sinulle kokonaisuudessaan. Sinulla ei siis ole riskiä!

Heittäydy nyt mukaan viikon mittaiseen haasteeseen ja pääset eroon väsymyksestä ja turvotuksesta.

Kun tilaat valmennuksen, saat liittymislinkin heti sähköpostiisi. Voit aloittaa saman tien!

Voit maksaa myös näillä:

logo-edenredlogo_smartum_kay_meilla_neg logo-color

Yleisimpiä kohtaamiamme kysymyksiä:

VOINKO MAKSAA VALMENNUKSEN TYÖNANTAJANI TARJOAMALLA LIIKUNTAEDULLA? MITKÄ LIIKUNTAEDUT KÄYVÄT TEILLE MAKSUTAVAKSI JA MITEN TOIMIN?

Voit maksaa valmennuksen myös liikuntaedullasi! Hyväksymme seuraavat liikuntaedut maksutavaksi: Smartum (setelit, saldo), Edenred (setelit), ePassi (SporttiPassi) sekä Tyky (setelit). Alla ohjeet kaikkiin tapauksiin niin pääset osallistumaan mahdollisimman pian ja vaivattomasti! Tämä on erinomainen käyttötarkoitus edullesi.

Mikäli käytät liikuntaseteleitä (Smartum, Edenred ja Tyky), toimi näin:

1) *Postita valmennuksen arvoinen määrä liikuntaseteleitä (1 kk tai 2 kk) meille kertoen kirjeessäsi selkeästi
a) Nimesi,
b) sähköpostiosoitteesi
c) ja valmennuksen nimi, johon haluat osallistua (Lifted FIT) osoitteeseen:

2) Lähetä liikuntaseteli kirjeessä osoitteeseen:
Lifted Oy
Malminrinne 1 B
00180 Helsinki
Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme vastaanottaneet maksusi.

3) Laita lopuksi vielä sähköpostia meille osoitteeseen lifted@lifted.fi, jotta tiedämme, että postisi on tulossa ja voimme jäljittää ostoksesi. Laita otsikoksi ”Liikuntaseteli” ja tekstiin lyhyesti minkä valmennuksen ostit esim. ”Ostin FIT valmennuksen”.

KIITOS! 🙂 🙂

Kun käytössäsi on SporttiPassi tai Smartum saldo (myös kortilla oleva saldo) voit maksaa valmennuksesi verkkomaksulla näin:
1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi / www.smartum.fi-sivulla
2) Aloita kirjoittamalla valikkoon Lifted Oy, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”
3) Kirjoita valmennuksen hinta euroissa
4) Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä mitä maksu koskee (Lifted FIT) tai laskun viite
5) Säilytä saamasi viesti kuittina
6) Laita meille sähköpostia ostosi jälkeen lifted@lifted.fi, jotta saat kurssin heti käyttöösi.

Lähetämme sinulle vahvistuksen ja osallistumistietosi kun olemme saaneet ilmoituksen maksusta.

OLEN KIIREINEN. SOPIIKO VALMENNUS KIIREELLISEEN ELÄMÄÄNI?
Mitä enemmän on kiirettä, sitä parempia rutiineja kuitenkin tarvitaan. Tämän valmennuksen fokus on rutiinien luominen nimenomaan kiireiseen arkeen. Viimeisen neljän vuoden aikana olemme onnistuneet luomaan rutiineja kiireisille yrittäjistä, uraohjuksista ja perheenäiteihin ja lääkäreihin, joten jos he onnistuivat tässä niin sinäkin onnistut!
Lifted START -verkkovalmennus säästää aikaasi. Missä vain ja milloin vain tehtävät ohjatut kehonpainotreenit ovat tehokkain tapa tehdä koko kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta parantavia treenejä. Valmennus on suunniteltu siten, jotta sinulle jää enemmän aikaa kaikkeen ystävien ja perheen parissa olemiseen, koska aikaa ei mene kuntosalille kulkemiseen, laitteisiin jonotteluun, vaan kaikki tarvittava on paketoitu sinulle valmiiksi ja sinun tarvitsee vain painaa “Play” näppäintä.
Valmennus lisää monien mielestä vapautta, koska treenit voi tehdä joustavasti milloin ja missä tahansa.
MINULLA ON HEIKKO RAHATILANNE, TARVITSEEKO MINUN OSTAA KALLIITA RUOKIA, JOTTA VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?
Lupaamme, että saat valmennuksesta vähintään 10 kertaisen määrän hyötyä investointiisi nähden. Investointi omaan terveyteen maksaa itsensä aina takaisin.
Valmennuksessamme et tarvitse ostaa kalliita superfoodeja tai muita luomuraaka-aineita, jotta saisit haluamasi huipputuloksia. Lifted Metodimme perustuu nimenomaan siihen, että lompakon koosta riippumatta jokainen pystyy saamaan kovia tuloksia. Itse kurssin voit halutessasi maksaa osamaksulla. Jos et saa omasta mielestäsi sellaisia tuloksia kuin luulit, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä.
Onko sinulla varaa olla tekemättä investointia terveyteesi? Vain sinä voit tietää vastauksen siihen.
MINULLA EI OLE AIKAISEMMINKAAN OLLUT VALMENTAJAA, MIKSI ILMOITTAUTUISIN MUKAAN NYT?
Jos saat itsesi liikkumaan säännöllisesti, pudotettua painoa pysyvästi ja syöt säännöllisesti erittäin hyvin, et tarvitse valmentajaa. Olet jo maalissa. Jos sen sijaan et ole vielä maalissa, mutta haluaisit päästä sinne, me Liftedin valmentajatiimissä pystymme saamaan sinut sinne minne haluat 100%:n varmasti.
Tässä muutama asia, joita aikaisemmin mukana olleet ovat sanoneet valmentajista:
– Lifted porukalla on sekä rautainen ammattitaito, että timanttinen meininki.
– Liftedin jengin valmennuksessa sain ohjeita, ohjausta, tsemppiä ja armoa.
– Lifted sai minut haluamaan treenata säännöllisesti ja paljon ja opetti hyvät edellytykset onnistumiselle monella eri elämän osa-alueella.
– Tässä valmennuksessa tunne ei ollut, että ”teen, koska käsketään” vaan ihan aito ”teen, koska haluan!”. Siinä on liftedin taika
– Aivan mielettömän innostuneet, osaavat ja inspiroivat valmentajat saivat kyllä oman mielen, urheiluinnon ja ruokavalion nousuun
– Lisäplussaa mahtavalle valmennustiimille, jolla on aivan loistava asenne – tiukkojakin treenejä tehdessä valmentajien kannustukset ja vitsit auttoivat puskemaan treenin läpi
– Aktiivinen vuorovaikutus niin valmentajien kuin muiden valmennettavien kautta oli aivan ensiarvoisen tärkeää, että motivaatio ja into säilyi loppuun saakka.
– Huikeaa oli valmentajien panostus, valmennusmateriaalien laatu ja se millaisen tsempin valmennus antoi elämään.
– Kuntoiluinto löytyikin helpommin, kun oli osa porukkaa, joka seurasi samaa treenisuunnitelmaa – yksin olisi ollut helpompi laistaa ja jättää harjoituksia välistä.
– Valmentajat tsemppasivat – ja myös koko ryhmä tsemppasi toisiaan. Oli kivaa lukea toisten onnistumisista: se antoi itselle lisää virtaa yrittää enemmän kuin myös omat onnistumiset.
– Minua ei jätetty niin sanotusti oman onneni nojaan suoriutumaan valmennuksesta: valmentajat pyysivät esimerkiksi säännöllisesti tietoja edistymisestäni ja siitä, miten treenit sujuivat.
TYYTYVÄISYYSTAKUU KUULOSTAA HYVÄLTÄ. VOIN SIIS JÄTTÄYTYÄ VALMENNUKSESTA POIS JOS EN OLE TYYTYVÄINEN SIIHEN?

Kyllä, aivan oikein. Voit jättäytyä valmennuksesta pois ensimmäisen 4 viikon aikana, palautamme sinulle ensimmäisen kuukausimaksusi kokonaisuudessaan emmekä lähetä sinulle toisen kuukauden osuutta. Luotamme valmennuksiemme laatuun täysinsydämin ja voimmekin antaa tämän lupauksen sinulle hyvinmielin. Yksikään asiakkaamme ei ole vielä nähnyt tarpeelliseksi lunastaa tätä takuuta.

Onko sinulla muita kysymyksiä? Kysy meiltä rohkeasti: valmennus@lifted.fi

Lifted_Logo_blue_pieni

Lifted FIT -valmennuksen on luonut ja toteuttaa
Liftedin hyvinvointi- ja suorituskykyvalmentajatiimi.

valmennus(at)lifted.fi – (+358) 50 5498623 – Malminrinne 1 B, 00180 Helsinki – Copyright © Lifted 2016

Share This