coach carola hjelt

Carola Hjelt

Business Coach Master (PCC-sertifioitu)
Senior Leadership Consultant
Facilitator & Trainer of Coaching Skills

Positiivinen ja iloinen Carola on coach, jolle coaching ei ole työkalu, vaan elämäntapa. Carola osaa nopeasti luoda turvallisen tilan, joka auttaa coachattavaa pääsemään käsiksi uusiin oman elämänsä oivalluksiin.

Erinomainen johtaminen, sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat lähellä Carolan sydäntä. Vapaa-ajalla hänen akkujaan lataa argentiinalainen tango, joka intensiivisyydellään vie mukanaan aivan toisenlaisiin tunnelmiin.

Koulutus

 • Master of Business Administration (Henley)
 • Coaching Supervision Programme (Oxford Brookes)
 • Certified Business Coach Master (Business Coaching Institute)
 • Certificate of Coaching Skills (Neuro Leadership Group)
 • NLP Master

Erityisosaaminen

 • Vaikutttavat yksilö- ja ryhmäcoachingprosessit
 • Coaching johtamisrooleissa toimiville 
 • Coaching HR -rooleissa toimiville

Kokemus

 • Carolalla on pitkä kokemus valmentajana, konsulttina ja coachina sekä erilaisissa johtamisen rooleissa toimimisesta. Myös työskentely moninaisissa HR -rooleissa on antanut näkökulmaa tekemiseen.
 • Kokemusta ja näkemystä esihenkilötyön sekä johtamisen kehittämisestä kaikilla organisaatiotasoilla ja erilaisissa johtamisrooleissa.
 • Työskennellyt suurissa kansainvälisissä organisaatioissa sekä omassa yrityksessään, jossa asiakaskunta koostuu eri kokoisista yrityksistä niin julkiselta, yksityiseltä kuin kolmannelta sektorilta.

Case: Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Kun saa toisen ihmisen täyden huomion, hyväksynnän ja keskittymisen; on helppoa kertoa haasteistaan, ja sitä kautta saada perspektiiviä omiin tekemisiinsä sekä omaan elämäänsä.

Ajatusprosessi käynnistyi, kun Carola osasi kyseenalaistaa asioita hyvällä tavalla ja coaching-sessioiden aikana sain jäsenneltyä & pilkottua asioita, sekä näin ne uudenlaisessa valossa. Hyvä tavoitteenasetanta sekä konkreettiset harjoitteet coaching-sessioiden välillä auttoivat työstämään asioita ja kokeilemaan uusia toimintatapoja. Prosessi vei syvemmälle asioista ajatteluun ja sitä kautta käytännön tuloksiin. Carolan avulla löysin omat rajani ja annoin itselleni luvan sellaisiin ihan tavallisiinkin asioihin, joita olin aiemmin itseltäni kieltänyt.

Lopputuloksena opin suuria asioita itsestäni ja sain työstettäviin haasteisiini selkeyttä, ymmärrystä sekä hallinnan tunnetta. Carolan iloisuus, positiivisuus ja myönteinen elämänasenne tarttuvat ja hän osaa coachina luoda positiivisen ajatteluprosessin hienoilla kysymyksillä sekä uusilla tulokulmilla. Carolalla on myös valtavasti osaamista ja ajatuksia, joiden saaminen omaan elämään auttoivat ajattelemaan ja ymmärtämään paitsi itseään, myös ympäröivää maailmaa. Sain tältä matkalta paljon enemmän kuin osasin odottaa.

Anne Isotalo
Director, Portfolio Management Office, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia