Tiedote: Lifted ja Mcompetence aloittavat tiiviin yhteistyön

Haluamme jakaa teille hyviä uutisia näiden haastavien aikojen keskellä! Henkilöstötuottavuuden ja työelämän laadun mittaamiseen ja kehittämiseen erikoistunut Mcompetence Oy ja työelämätaitojen, kuten itsensä johtamisen, työyhteisötaitojen ja johtamisen, kehittämiseen keskittynyt valmennusyritys Lifted Oy aloittavat tiiviin yhteistyön! 

Saadun asiakaspalautteen mukaan täydennämme toisiamme erinomaisesti, niin palvelutarjooman, asiantuntemuksen kuin myös organisatoristen vahvuuksien myötä. Yhteistyön avulla tarjoamme entistä parempia palveluita suomalaisten yritysten ja julkisyhteisöjen käyttöön.

Tauno Hepola, toimitusjohtaja, Mcompetence

Vuonna 2001 perustettu Mcompetence on kokenut johdon sparraaja, jonka toiminta nojaa vahvasti uraauurtavaan yliopistotutkimukseen henkilöstötuottavuuden kehittämisestä työelämän laadun avulla. Kokeneen ja tuloksekkaan otteen lisäksi, yritys tunnetaankin vahvasti HR-kentässä henkilöstötuottavuuden dosentin Marko Kestin johtamasta pioneerityöstä hyvinvoinnin muuttamisesta euroiksi. Yhdessä Mcompetencen asiantuntijatiimillä on yli 100 vuoden kokemus työelämän kehittämisestä. Mcompetence toimii henkilöstötuottavuuden kehittämisen kumppanina muun muassa seuraavissa organisaatioissa Ramboll Finland, Jämsän kaupunki, Best-Hall ja Pulse247.

henkilöstötuottavuus

Suomen työelämän kehittäjien kärkeen noussut Lifted tuo yhteistyöhön valtavan määrän käytännön valmentamisen osaamista, kokemusta ja työkaluja. Yli 100 tietotyöorganisaatiota ja 35.000 yksilöä ympäri Eurooppaa valmentanut Lifted tunnetaan etenkin tuloksekkaasta työyhteisöjen hyvinvoinnin ja tuottavuuden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Tällä hetkellä Liftedin kasvavassa valmentajatiimissä on 13 energistä huippuvalmentajaa. Liftedin palveluihin luottavat muun muassa Fazer, Futurice, Vihreät ja VTT.

Yhdessä entistä parempaa tietoon perustavaa kehitystyötä

Yhdistämällä voimamme autamme yrityksiä mittaamaan henkilöstönsä kokemaa työelämän laatua ja henkilöstötuottavuutta luotettavasti sekä reagoimaan tähän tietoon tuloksia tuottavilla kehitystoimenpiteillä ja valmennusmenetelmillä. Nykyisessä haastavassa liiketoimintaympäristössä juuri tiedolla johtaminen ja kohdennettu reagointi tulee olemaan ensisijaisen tärkeää organisaatioille, jotka haluavat menestyä kestävällä tavalla ulkoisista haasteista huolimatta.

En voisi toivoa parempaa kumppania tähän tilanteeseen. Ei riitä, että hyvinvoinnin ja tuottavuuden kehittäminen on tuloksekasta, tuloksien on oltava myös euroiksi muutettavissa olevia todennettavia tuloksia. Vain siten se pysyy organisaatioiden strategioissa ja dna:ssa. Yhdessä teemme tehokkaampaa ja todennettavampaa kehitystyötä, ja näenkin meidän muodostavan yhdessä Suomen johtavan henkilöstötuottavuuden mittaamisen ja kehittämisen kumppanin suomalaisille organisaatioille.

Taneli Rantala, toimitusjohtaja, Lifted

työelämän laatu

Hedelmät heti asiakkaiden käyttöön

Tulemme tekemään jatkossa tiivistä yhteistyötä kehittääksemme suomalaisen työelämän laatua ja tuottavuutta innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme hyötyjä tästä yhteistyöstä jo nyt! 

Suurimmassa osassa organisaatioista henkilöstön kehittämisen potentiaalia ei ole vielä pystytty yhdistämään yrityksen strategiseen johtamiseen. Tämä on mahdollista toteuttaa rakentamalla systemaattinen tapa analysoida, ennustaa ja kehittää henkilöstötuottavuutta ja työelämän laatua.

Henkilöstötuottavuuden kehittämisanalyysi tarjoaa teille kevyen liikkeellelähdön tuottavaan tiedolla johdettuun henkilöstön kehittämiseen ja sen potentiaalin kartoitukseen. Nyt yhteistyön julkistuksen yhteydessä tarjoamme 20 ensimmäiselle organisaatiolle maksuttoman analyysin sekä analyysin purun 30.4. mennessä. Lunasta oma analyysi ottamalla meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

[wpforms id=”91581″ title=”false” description=”false”]
Lisätiedot:

Taneli Rantala, toimitusjohtaja, Lifted, 050 549 8623, taneli@lifted.fi 

Tauno Hepola, toimitusjohtaja, Mcompetence, 050 322 5678, tauno.hepola@mcompetence.com

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.