facebook_pixel

Ole parhaimmillasi joka päivä – Tilaa Yksi Hyvinvointi -posti

Tilaa Yksi Hyvinvointi -posti

Lifted-valmennustiimin kokemus käytössäsi

Mikä ikinä tilanteesi onkaan, me haluamme auttaa sinua olemaan parhaimmillasi joka päivä – töissä ja vapaa-ajalla. Kyse voi olla henkilökohtaisesta hyvinvoinnistasi ja itsesi johtamisesta, tai työyhteisösi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisestä.

Olemme Liftedillä viiden toimintavuotemme aikana auttaneet jo yli 50 organisaatiota ja yli 20 000 suomalaista hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisessä. Nyt haluamme jakaa kokemuksemme myös sinun kanssasi Yksi Hyvinvointi -postissa.

Tilaa Yksi Hyvinvointi -posti!

Mitä voit odottaa meiltä? Yksi Hyvinvointi -postin tilaajana saat ainakin:

  • kerran viikossa konkreettisen, helposti käytäntöön vietävän vinkin oman ja työyhteisösi hyvinvoinnin edistämiseen
  • tiedon uusista Yksi Hyvinvointi -podcastin jaksoista ensimmäisten joukossa
  • uusimmat blogitekstimme suoraan sähköpostiisi sekä ajatuksiamme tärkeimpien arvojemme kehittymisen, tuloksellisuuden ja ihmisläheisyyden näkymisestä liftediläisten arjessa.

Lisäksi suunnitelmissa on myös muutamia yllätyksiä.

Lifted lyhyesti:

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämien Lifted Methodin ja yksi hyvinvointi -ajattelun mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla.

Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen.

Lifted-valmennuksen myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena.