Tee tästä vuodesta elämäsi merkityksellisin!

Elämäsi merkityksellisin vuosi

Liftedin suorituskyky- ja hyvinvointivalmentajat Taneli ja Jukka kertovat sinulle videolla miten voit konkreettisesti varmistaa sen, että tästä vuodesta tulee elämäsi merkityksellisin ja menestyksekkäin!

Näillä ohjeilla tämä vuosi saa ison paikan elämänkerrastasi:
1. Reflektoi viime vuotta. Mitkä hetket olivat vuoden parhaita ja mitkä vaikeimpia? Miksi?

2. Aseta itsellesi tavoite, joka tekee vuodestasi merkityksellisen. Aseta tavoite, joka tekee muista tavoitteistasi helppoja tai jopa merkityksettömiä. Käytä apunasi KIRMA-muistisääntöä.

3. Aseta vuoden ajalle checkpointeja, joiden aikana tarkkailet etenemistäsi ja pidät huolen, että motivaatiosi pysyy ylhäällä.

4. Varaa aikaa tavoitteesi saavuttamiselle kalenteristasi. Varaa toistuva aika ja pidä siitä kiinni.

5. Optimoi ympäristöäsi, jotta tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. Lisää asioita (esim. tavat) ja ihmisiä, jotka tukevat sinua sekä poista ne, jotka hidastavat tai estävät sinua.

6. Tee korjaustoimenpiteitä. Jos mielihalusi muuttuvat, mukauta myös tavoitettasi. Tavoittele vain asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle. Korjaa myös ajankäyttöäsi ja tavoitteen vaikeusastetta.

 

Merkityksellistä ja menestyksekästä vuotta kaikille!

Lataa tutkimusraportti

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.