Kokemuksia

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin yhteistyöstä meidän kanssamme.

Työyhteisönsä voimavaroja kanssamme kehittäneitä yrityksiä on jo yli 150!

Helvar

Helvar halusi tarjota henkilökunnalleen Suomessa, Ruotsissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa työkalut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. He valitsivat Liftedin englanninkielisen valmennusalustan palvelemaan kaikkia työntekijöitään globaalisti. Valmennuksen tuloksena helvarilaiset oppivat viisaampia työtapoja ja tulivat tietoisemmiksi hyvinvoinnistaan.

PHZ Full Stack

PHZ Full Stack Oy:n kanssa keskityimme etenkin sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyden ennaltaehkäisyyn sekä yhteisöllisyyden tunteen vahvistamiseen organisaatiossa. Valmennuksen myötä työntekijöiden itsensä johtamisen taidot kehittyivät, ja tiimihenki kasvoi.

Toimihenkilöliitto ERTO

Lifted WAAS -palvelun jäsenilleen tarjoava ERTO on tarjonnut heille aiemmin myös palvelun edeltäjän, Lifted WORK -valmennuksen, ja vieläpä kahdesti. Tulokset olivat sekä merkittävät että pysyvät: jopa 81% osallistuneista raportoi pysyvistä tapamuutoksista kuusi kuukautta valmennuksen jälkeen.

Myös nämä yritykset ovat luottaneet palveluihimme:

fluido lifted
hartela lifted etätyövalmennus
lifted helen
vtt lifted
etätyövalmennus lindström lifted
vihreät lifted

Kun työntekijäsi voivat hyvin, työyhteisösi on parhaimmillaan

91%

valmennettavistamme kokee valmennuksen hyödylliseksi

83%

valmennettavistamme kokee valmennuksen laadukkaaksi

91%

valmennettavistamme suosittelisi valmennusta ystävälleen tai kollegalleen

Mietitkö henkilöstösi kehittämistä?

Varaa 30 minuutin ilmainen etätapaaminen yrityksenne henkilöstön kehittämisen tarpeiden kartoitukseen ja vaikuttavimpien toimenpiteiden suunnitteluun. HR-päättäjät ovat kokeneet puhelusta saadun asiantuntijamme objektiivisen sparraustuen ja toimialaosaamisen arvokkaaksi.

Missiomme on auttaa työyhteisöjä kehittymään, ja vaihdammekin mielellämme näkemyksiä kanssasi. Mikäli tunnistamme yhdessä työyhteisössänne tarpeita, joita olemme aikaisemmin ratkaisseet onnistuneesti, teemme mielellämme teille ehdotuksen jatkoaskeleista.

Halutessasi voit olla meihin suoraan yhteydessä myös puhelimitse:

Jukka Joutsiniemi
Co-founder, Työyhteisöjen sparraaja
+358-44-2711487

Tästä saat myös varattua ajan suoraan kalenteristani ilmaiselle sparraukselle.

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä jo tänään.