Liftcast

Liftcast #009: Johtamisen kehittämisen vaiheet │ Taneli & Jukka

Miten johtamista kannattaisi organisaatiossa kehittää, jotta siihen satsattu panostus tuottaisi mahdollisimman paljon tuloksia pitkällä tähtäimellä? Nyt on aika käsitellä siis kestävää, onnistumisia ja hyvinvointia tukevaa, johtamisen kehittämistä, joka on linjassa organisaation strategian ja kulttuurin kanssa. Tällä kertaa Liftcast-isännät Taneli Rantala ja Jukka Joutsiniemi käyvät pala palalta läpi johtamisen kehittämisen vaiheet niin sanotusti oikeassa järjestyksessä. Tänään ei mennä takapuoli edellä puuhun!

Kuuntele “Johtamisen kehittämisen vaiheet” -jakso, jottet haaskaa aikaasi, energiaasi tai rahojasi kehittäessäsi organisaationne johtamista.

Tällä kertaa podcastistä on tarjolla myös video, jotta hahmotat esittelemämme mallit entistä helpommin:

Voit kuunnella “Johtamisen kehittämisen vaiheet” -jakson myös:

  1. Apple Podcasts:ista tai muista podcast-sovelluksista (hae “Liftcast”)
  2. Podplay-saitilta tai -sovelluksesta
  3. Spotifysta

Lue lisää viisaasta johtamisen kehittämisestä

Jukka Joutsiniemi:

Taneli Rantala:

Seuraa Liftediä:

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.