Uutiset

REKRY: Sinustako Liftedin AV-tuontantoharjoittelija?

Pysyykö sinulla kamera kädessä? Oletko näkemyksellinen ja luova ideoija ja tekijä? Sytyttääkö hyvinvointi?

Liftedin työyhteisövalmennukset ovat saavuttaneet huikeita tuloksia monilla suomalaisilla työpaikoilla, ja liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia. Vuosien tuotekehityksen ja saavuttamiemme tulosten perusteella tiedämme, että tarjoamme markkinoiden parasta ratkaisua työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseen ja johtamiseen.

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Haemme tiimiimme nyt AV-tuotantoharjoittelijaa! Oletko se sinä?

Laadukas visuaalinen tuotanto (niin video kuin kuva) ovat olleet tärkeitä elementtejä toiminnassamme aina! Nyt kun aikaisemmin tuotannosta vastannut konkarimme, Lauri Hassi, keskittyy jatkossa entistä enemmän palvelun kehittämiseen ja muotoiluun, tarvitsemme tiimiimme uutta osaamista ja energiaa!

Tässä tiimissä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja autatkin tuhansia ihmisiä ja kymmeniä työyhteisöjä parantamaan voimavarojaan. Saat laitettua osaamisesi erittäin monipuoliseen testiin ja otatkin positiossa varmasti suuria kehitysaskeleita. Tehtävänäsi on vastata niin digitaalisen palvelumme kuin myös ulkoisen viestintämme audiovisuaalisen sisällön tuottamisesta. Me olemme tukenasi ja autamme sinua, mutta saat myös roimasti vastuuta ja pääset hyödyntämään omaa näkemystäsi!

Meillä on kokemusta viimeisen viiden vuoden ajalta yli 25 000 suomalaisen valmentamisesta ja yhteistyöstä yli 60 asiakasyrityksen kanssa. Pääset tekemään työtä huipputiimissä, korkeatasoisen yritysten ja yksilöiden hyvinvointia sekä tuottavuutta parantavan palvelun parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on…

 • vankkaa video- ja still-osaamista (kuvaaminen, editointi, ääni, perustason videografiikkaosaaminen – kokemus video/still-tuotannon tekemisestä yritysten tarpeisiin katsotaan eduksi!)
 • luova näkemys sisällöntuotantoon ja -kehittämiseen
 • Adobe CC hanskassa = iso plussa!
 • hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot
 • järjestelmällinen tapa työskennellä
 • halu päästä vaikuttamaan positiivisesti ihmisten ja organisaatioden hyvinvointiin ja tuottavuuteen
 • oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelytapa
 • halu kehittää itseäsi ja kyky omaksua uutta
 • positiivinen “can do” -asenne

Sinä saat…

 • merkityksellisen työn, jossa autat kymmeniä organisaatioita ja tuhansia ihmisiä
 • loistavat työkaverit ja paikan huipputiimissämme
 • arvokasta kokemusta nopeasti kasvavalta työhyvinvointialalta ja As a Service -liiketoiminnasta
 • inspiroivat työskentelyolosuhteet keskeiseltä paikalta Helsingin keskustassa
 • laadukkaat kuvaus- ja editointivälineet
 • joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta
 • harjoittelupalkan

Etsimme tiimimme täysipäiväistä harjoittelijaa kuuden kuukauden ajaksi. Hyvin sujunut harjoittelu voidaan mahdollisuuksien mukaan muuttaa myöhemmin työsuhteeksi.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja pieni työnäytteesi sähköpostitse osoitteeseen taneli@lifted.fi otsikolla “Lifted tuotantoharjoittelija: oma nimesi.” Lisätietoja saat samasta sähköpostiosoitteesta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Työt pääset aloittamaan jo huhtikuun alussa.

Huom! Lähettäessäsi meille hakemuksesi annat Lifted Oy:lle luvan käsitellä sekä tallentaa tietojasi rekrytointia varten. Suojelemme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Etkö itse ole hakemamme henkilö, mutta tunnet jonkun, joka voisi sopia tehtävään? Vinkkaa tehtävästä hänelle jakamalla ilmoitus LinkedInissä tai Facebookissa!

Uusimmat sisällöt:

Liftcast #25

Liftcast #25: Strategiasta teoiksi OKR:llä │ Henri Sora

Miten OKR-mallia voisi hyödyntää optimaalisesti vieden strategian teoiksi? Aiheesta tuoreessa Liftcastissa keskustelemassa Henri Sora.

Johtaminen

Lifted Roundtable: teemana johtoryhmän uudistuminen

Strategian päivitys, muutokset toiminnassa ja toimintaympäristössä, organisaatio- ja johtamiskulttuurin kehittäminen tai johtoryhmän kokoonpanon muuttuminen ovat tyypillisiä murroskohtia, joissa johtoryhmän on harkittava oman työskentely- ja johtamismallinsa kehitystarpeita.

Lue
Asiakastarinat

Case ABO Wind: Uusiutuvan energian edelläkävijäyritys panostaa valmentavaan johtamiseen

ABO Wind haluaa tukea valmentavalla johtamisella asiantuntijoiden itseohjautuvuutta ja jatkuvaa kehittymistä.

Lue
Johtaminen

Henkilö- ja tiimiarvioinnit – valitse oikea menetelmä ja hyödynnä tuloksia tehokkaasti

Henkilö- ja tiimiarviointien hyödyntämiseksi työelämässä tarvitaan syy, tavoite ja toimenpiteet: miksi teemme arvioinnin, mitä ja miten haluamme saada sillä aikaiseksi?

Lue
Johtaminen

Johtoryhmäopas ja johtoryhmän itsearviointi käyttöösi!

Käytännönläheinen johtoryhmäoppaamme kuvaa johtoryhmätyöskentelyn eri osa-alueita sekä tyypillisiä kehityskohteita. Konkreettiset menetelmät ja mallit ovat käytettävissä suoraan johtoryhmän toiminnan kehittämiseen.

Lue