Uutiset

REKRY: Sinustako Liftedin AV-tuontantoharjoittelija?

Pysyykö sinulla kamera kädessä? Oletko näkemyksellinen ja luova ideoija ja tekijä? Sytyttääkö hyvinvointi?

Liftedin työyhteisövalmennukset ovat saavuttaneet huikeita tuloksia monilla suomalaisilla työpaikoilla, ja liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia. Vuosien tuotekehityksen ja saavuttamiemme tulosten perusteella tiedämme, että tarjoamme markkinoiden parasta ratkaisua työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseen ja johtamiseen.

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Haemme tiimiimme nyt AV-tuotantoharjoittelijaa! Oletko se sinä?

Laadukas visuaalinen tuotanto (niin video kuin kuva) ovat olleet tärkeitä elementtejä toiminnassamme aina! Nyt kun aikaisemmin tuotannosta vastannut konkarimme, Lauri Hassi, keskittyy jatkossa entistä enemmän palvelun kehittämiseen ja muotoiluun, tarvitsemme tiimiimme uutta osaamista ja energiaa!

Tässä tiimissä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja autatkin tuhansia ihmisiä ja kymmeniä työyhteisöjä parantamaan voimavarojaan. Saat laitettua osaamisesi erittäin monipuoliseen testiin ja otatkin positiossa varmasti suuria kehitysaskeleita. Tehtävänäsi on vastata niin digitaalisen palvelumme kuin myös ulkoisen viestintämme audiovisuaalisen sisällön tuottamisesta. Me olemme tukenasi ja autamme sinua, mutta saat myös roimasti vastuuta ja pääset hyödyntämään omaa näkemystäsi!

Meillä on kokemusta viimeisen viiden vuoden ajalta yli 25 000 suomalaisen valmentamisesta ja yhteistyöstä yli 60 asiakasyrityksen kanssa. Pääset tekemään työtä huipputiimissä, korkeatasoisen yritysten ja yksilöiden hyvinvointia sekä tuottavuutta parantavan palvelun parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on…

 • vankkaa video- ja still-osaamista (kuvaaminen, editointi, ääni, perustason videografiikkaosaaminen – kokemus video/still-tuotannon tekemisestä yritysten tarpeisiin katsotaan eduksi!)
 • luova näkemys sisällöntuotantoon ja -kehittämiseen
 • Adobe CC hanskassa = iso plussa!
 • hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot
 • järjestelmällinen tapa työskennellä
 • halu päästä vaikuttamaan positiivisesti ihmisten ja organisaatioden hyvinvointiin ja tuottavuuteen
 • oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelytapa
 • halu kehittää itseäsi ja kyky omaksua uutta
 • positiivinen “can do” -asenne

Sinä saat…

 • merkityksellisen työn, jossa autat kymmeniä organisaatioita ja tuhansia ihmisiä
 • loistavat työkaverit ja paikan huipputiimissämme
 • arvokasta kokemusta nopeasti kasvavalta työhyvinvointialalta ja As a Service -liiketoiminnasta
 • inspiroivat työskentelyolosuhteet keskeiseltä paikalta Helsingin keskustassa
 • laadukkaat kuvaus- ja editointivälineet
 • joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta
 • harjoittelupalkan

Etsimme tiimimme täysipäiväistä harjoittelijaa kuuden kuukauden ajaksi. Hyvin sujunut harjoittelu voidaan mahdollisuuksien mukaan muuttaa myöhemmin työsuhteeksi.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja pieni työnäytteesi sähköpostitse osoitteeseen taneli@lifted.fi otsikolla “Lifted tuotantoharjoittelija: oma nimesi.” Lisätietoja saat samasta sähköpostiosoitteesta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.3. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Työt pääset aloittamaan jo huhtikuun alussa.

Huom! Lähettäessäsi meille hakemuksesi annat Lifted Oy:lle luvan käsitellä sekä tallentaa tietojasi rekrytointia varten. Suojelemme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Etkö itse ole hakemamme henkilö, mutta tunnet jonkun, joka voisi sopia tehtävään? Vinkkaa tehtävästä hänelle jakamalla ilmoitus LinkedInissä tai Facebookissa!

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.