Asiakastarinat

Asiakastarina: Pitkää yhteistyötä Tradenomien kanssa

Olemme jo vuosien ajan tehneet monipuolista yhteistyötä Tradenomien (ent. Tradenomiliitto TRAL) kanssa, ja nyt viimeistään onkin aika luoda yhteistyöstämme pieni asiakastarina! Kysyimme yhteyshenkilöltämme, Tradenomien kehityspäälliköltä Jori Karjalaiselta palautetta yhteistyöstämme tähän mennessä.

Mikä sai teidät valitsemaan meidät kumppaniksenne ja millaisia valmennuksia olemme toteuttaneet?

Liftedin rento, positiivinen ja asiantunteva ote yksinkertaisesti vakuutti. Olemme toteuttaneet yhdessä useita yksittäisiä valmennuksia sekä kokonaisia valmennusjaksoja muun muassa viisaisiin työtapoihin sekä hyvinvoinnin psykologiaan. Valmennukset jäsenillemme ovat olleet erittäin hyviä ja osallistavia ja palaute on ollut erinomaista!

Miten yhteistyö on onnistunut mielestäsi?

Yhteistyö kokonaisuudessaan on erittäin sulavaa! Löydämme aina yhdessä oikeat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Yhteydenpito on ollut rentoa ja kasuaalia, arvostan sitä todella paljon. Isona plussana – Lifted ja valmentajat olleet valmiita mukautumaan meidän työvälineisiimme sekä ohjelmistoihimme ja hyödyntämään niitä jäsenien osallistamisessa.

Jori Karjalainen Tradenomit Lifted

 

Myös me Liftedillä olemme olleet iloisia yhteistyöstä sekä saavutetuista laajoista hyvinvointivaikutuksista valmentamalla Tradenomien jäsenistöä. Kiitokset meidänkin puolestamme antoisasta yhteistyöstä. Odotamme innolla tulevia yhteisiä projekteja!

 

Lifted webinaari

 

Jos olet kiinnostunut valmennuksistamme, voit tutustua muun muassa Tradenomienkin hyödyntämiin suosituimpiin luentoihin ja webinaareihimme Luennot & Workshopit -sivuillamme. Kaikki palvelumme löydät täältä.

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.