Asiakastarinat

Asiakastarina: Pitkää yhteistyötä Tradenomien kanssa

Olemme jo vuosien ajan tehneet monipuolista yhteistyötä Tradenomien (ent. Tradenomiliitto TRAL) kanssa, ja nyt viimeistään onkin aika luoda yhteistyöstämme pieni asiakastarina! Kysyimme yhteyshenkilöltämme, Tradenomien kehityspäälliköltä Jori Karjalaiselta palautetta yhteistyöstämme tähän mennessä.

Mikä sai teidät valitsemaan meidät kumppaniksenne ja millaisia valmennuksia olemme toteuttaneet?

Liftedin rento, positiivinen ja asiantunteva ote yksinkertaisesti vakuutti. Olemme toteuttaneet yhdessä useita yksittäisiä valmennuksia sekä kokonaisia valmennusjaksoja muun muassa viisaisiin työtapoihin sekä hyvinvoinnin psykologiaan. Valmennukset jäsenillemme ovat olleet erittäin hyviä ja osallistavia ja palaute on ollut erinomaista!

Miten yhteistyö on onnistunut mielestäsi?

Yhteistyö kokonaisuudessaan on erittäin sulavaa! Löydämme aina yhdessä oikeat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen ja tarpeeseen. Yhteydenpito on ollut rentoa ja kasuaalia, arvostan sitä todella paljon. Isona plussana – Lifted ja valmentajat olleet valmiita mukautumaan meidän työvälineisiimme sekä ohjelmistoihimme ja hyödyntämään niitä jäsenien osallistamisessa.

Jori Karjalainen Tradenomit Lifted

 

Myös me Liftedillä olemme olleet iloisia yhteistyöstä sekä saavutetuista laajoista hyvinvointivaikutuksista valmentamalla Tradenomien jäsenistöä. Kiitokset meidänkin puolestamme antoisasta yhteistyöstä. Odotamme innolla tulevia yhteisiä projekteja!

 

Lifted webinaari

 

Jos olet kiinnostunut valmennuksistamme, voit tutustua muun muassa Tradenomienkin hyödyntämiin suosituimpiin luentoihin ja webinaareihimme Luennot & Workshopit -sivuillamme. Kaikki palvelumme löydät täältä.

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue