Uutiset

REKRY: Hyvinvoinnin johtamisen valmentaja

Suhtaudutko intohimoisesti johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen? Haluatko auttaa työyhteisöjä ja heidän jäseniään kukoistamaan ja onnistumaan hyvinvoinnin tiellä?

Työyhteisöjen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti kehittävä Lifted WaaS -palvelu koostuu johto- ja esimiesasemassa työskenteleville suunnatusta hyvinvoinnin johtamisen valmennuksesta sekä yksilöille suunnatusta itsensä johtamisen valmennuksesta.

Haemme nyt osa-aikaisia valmentajia vahvistamaan osaamistamme hyvinvoinnin johtamisen valmennuksessa, joka koostuu viidestä osa-alueesta:

  • kulttuuri
  • johtaminen
  • työympäristö
  • yhteisöllisyys
  • työn sisältö ja mitoitus

Oletko se sinä?

Olet etsimämme henkilö, jos…

  • sinulla on käytännön kokemusta joltakin yllä mainitulta hyvinvoinnin johtamisen osa-alueelta (esimiesvalmennukset, kulttuurimuotoilu, muutosjohtaminen tms.)
  • olet ajan hermolla nykypäivän työelämän vaatimuksista ja kehityksestä
  • sinulla on maisterin tutkinto (tai vastaava)
  • omaat erinomaiset esiintymis- ja opetustaidot (lavalla, kameran edessä, 1-on-1)
  • puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia

Työtehtäviisi kuuluu luentojen ja workshopien vetäminen asiakasyrityksille ja/tai verkkovalmennussisältöjen suunnittelu erikoisosaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle joustavan työn nopeasti kehittyvällä hyvinvointialalla. Työt sijaitsevat pääasiassa Helsingin alueella, joten toivomme, että asut pääkaupunkiseudulla. Muu sijainti ei kuitenkaan ole este hakemiselle tai valituksi tulemiselle. Positio sopii hyvin myös muun päivätyön ohessa.

Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen taneli@lifted.fi tai ota yhteyttä LinkedInissä, niin jutellaan lisää mahdollisesta yhteistyöstä.  Lisääthän sähköpostin otsikoksi ”Valmentaja: [etunimi sukunimi].” 

Kerro rohkeasti omasta osaamisestasi ja siitä, mitä lisäarvoa toisit Liftedille. Voit halutessasi liittää mukaan myös mahdollisia referenssejä. Kuulemme myös mielellämme millainen järjestely sopisi sinun elämäntilanteeseesi.

New Call-to-action

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE NEOT: Johtamisen periaatteilla tuetaan yhtenäistä organisaatio- ja johtamiskulttuuria

Organisaatiokulttuuria tukevien johtamisperiaatteiden määrittely yhteisesti sitoutti koko esihenkilökunnan yhtenäiseen johtamismall

Lue
Liftcast #33

Liftcast #33: Yhtenäinen johtaminen ratkaisee │ Rantala & Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka keskustelevat tällä kertaa yhtenäisestä johtamisesta. Jaksossa kuulet miksi ja miten johtaminen yhtenäistetään.

Asiakastarinat

CASE Vantaan Energia: Strategisten johtajuuskyvykkyyksien kehittäminen johtotiimeissä

Vantaan Energia kehitti johtoryhmänsä ja kaikkien johtotiimiensä toimintaa ja strategisia johtamiskyvykkyyksiä Liftedin avustuksella.

Lue
Liftcast #32

Liftcast #32: Tekoälyn hyödyntäminen tietotyössä │ Antti Merilehto

Liftcast-podcastissa puhutaan AI:n eli tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä. Studiossa Taneli Rantalan seurassa Antti Merilehto.

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue