Tee tästä vuodesta elämäsi merkityksellisin!

Liftedin suorituskyky- ja hyvinvointivalmentajat Taneli ja Jukka kertovat sinulle videolla miten voit konkreettisesti varmistaa sen, että tästä vuodesta tulee elämäsi merkityksellisin ja menestyksekkäin!

Näillä ohjeilla tämä vuosi saa ison paikan elämänkerrastasi:
1. Reflektoi viime vuotta. Mitkä hetket olivat vuoden parhaita ja mitkä vaikeimpia? Miksi?

2. Aseta itsellesi tavoite, joka tekee vuodestasi merkityksellisen. Aseta tavoite, joka tekee muista tavoitteistasi helppoja tai jopa merkityksettömiä. Käytä apunasi KIRMA-muistisääntöä.

3. Aseta vuoden ajalle checkpointeja, joiden aikana tarkkailet etenemistäsi ja pidät huolen, että motivaatiosi pysyy ylhäällä.

4. Varaa aikaa tavoitteesi saavuttamiselle kalenteristasi. Varaa toistuva aika ja pidä siitä kiinni.

5. Optimoi ympäristöäsi, jotta tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. Lisää asioita (esim. tavat) ja ihmisiä, jotka tukevat sinua sekä poista ne, jotka hidastavat tai estävät sinua.

6. Tee korjaustoimenpiteitä. Jos mielihalusi muuttuvat, mukauta myös tavoitettasi. Tavoittele vain asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle. Korjaa myös ajankäyttöäsi ja tavoitteen vaikeusastetta.

Merkityksellistä ja menestyksekästä vuotta kaikille!

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.