Tee tästä vuodesta elämäsi merkityksellisin!

Liftedin suorituskyky- ja hyvinvointivalmentajat Taneli ja Jukka kertovat sinulle videolla miten voit konkreettisesti varmistaa sen, että tästä vuodesta tulee elämäsi merkityksellisin ja menestyksekkäin!

Näillä ohjeilla tämä vuosi saa ison paikan elämänkerrastasi:
1. Reflektoi viime vuotta. Mitkä hetket olivat vuoden parhaita ja mitkä vaikeimpia? Miksi?

2. Aseta itsellesi tavoite, joka tekee vuodestasi merkityksellisen. Aseta tavoite, joka tekee muista tavoitteistasi helppoja tai jopa merkityksettömiä. Käytä apunasi KIRMA-muistisääntöä.

3. Aseta vuoden ajalle checkpointeja, joiden aikana tarkkailet etenemistäsi ja pidät huolen, että motivaatiosi pysyy ylhäällä.

4. Varaa aikaa tavoitteesi saavuttamiselle kalenteristasi. Varaa toistuva aika ja pidä siitä kiinni.

5. Optimoi ympäristöäsi, jotta tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. Lisää asioita (esim. tavat) ja ihmisiä, jotka tukevat sinua sekä poista ne, jotka hidastavat tai estävät sinua.

6. Tee korjaustoimenpiteitä. Jos mielihalusi muuttuvat, mukauta myös tavoitettasi. Tavoittele vain asioita, jotka ovat merkityksellisiä sinulle. Korjaa myös ajankäyttöäsi ja tavoitteen vaikeusastetta.

Merkityksellistä ja menestyksekästä vuotta kaikille!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue
Liftcast #30

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.