Uutiset

Liftedin tiimiin uusi vahvistus! Tutustu valmentajaamme Jasminiin

Liftedin valmentajatiimi on saanut osakseen uuden huippuvahvistuksen, johon valmennettavat ovatkin päässeet jo tutustumaan. Nyt Jasmin esittäytyy myös blogin puolella kaikille seuraajillemme. Koska Jasminin ammattitaito on niin omaa luokkaansa, on parasta antaa hänelle itselleen vuoro esittäytyä:

Hei kaikille! Olen Liftedin uusi valmentaja ja aloitin tehtävässä huhtikuussa 2018. Tuntuu etuoikeutetulta olla tässä asemassa – kohtaamassa upeita ihmisiä ja kannustamassa heitä kohti tavoitteitaan ja oman näköistä elämää. Liftedissä minua veti puoleensa erityisesti laaja-alainen ja monipuolinen näkemys hyvinvoinnista sekä ajatus siitä, että on vain yksi hyvinvointi, ei erillistä työ- ja vapaa-ajan hyvinvointia.

Päätin että haluan olla osa tätä tiimiä, joka nostaa ihmisiä ja kokonaisia työyhteisöjä uudelle tasolle kohti täyttä potentiaaliaan. Pidän erityisesti tavasta, jolla tätä työtä tehdään: ammattitaidolla ja antaumuksella, ilon ja positiivisuuden kautta sekä upealla yhteishengellä. Tämä energia välittyy varmasti myös kaikille valmennuksessa mukana oleville!

Sekä mielen että kehon hyvinvointi ovat vetäneet minua puoleensa, mikä näkyy myös koulutusvalinnoissani: olen ammatiltani psykologi ja ryhmäliikunnanohjaaja. Psykologian opinnot ja työkokemus ovat vieneet minut kiehtovalle polulle, jolla voi aina oppia uutta ja inspiroitua ihmisten tarinoista. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut usean vuoden ajan ja se on tuonut elämääni uutta hyvinvoinnin näkökulmaa.

Ensimmäisinä vuosina se oli myös jatkuvaa itsensä haastamista ja pelkojen voittamista, sillä urani alussa jännitin jokaista ohjaustuntia todella paljon. Ajan myötä tämä on helpottanut ja olen alkanut jopa nauttia esiintymisestä. Mutta helppoa se ei ollut.

Valmentajana olen yksilölähtöinen ja voimavarakeskeinen ja tuon valmennukseen vahvasti psykologisen hyvinvoinnin ulottuvuuden. Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ja osaamisalueitani ovat valmennettavien itsetuntemuksen lisääminen, motivaatio, psyykkinen muutosvalmius sekä arvotyöskentely. Minua inspiroi ajatus siitä, että meissä kaikissa on valtavasti vahvuuksia, potentiaalia ja mahdollisuuksia, joista emme välttämättä ole edes tietoisia.

Uskon että mitä enemmän opimme tuntemaan ja arvostamaan itseämme, löytämään vahvuutemme ja intohimomme, sitä paremmin voimme. Mielestäni yksi tärkeimmistä kysymyksistä on se, millaista elämää haluamme elää. Mitä asioita arvostamme ja mitä olemme valmiita tekemään, jotta elämämme olisi mielekästä ja merkityksellistä?

Näitä asioita tulemme yhdessä pohtimaan myös valmennuksessa. Minulle tärkeitä asioita ovat läheiset ihmissuhteet, liikunta, luonto ja merkityksellinen työ. Liikunta on minulle elämäntapa, joka näkyy esimerkiksi siinä, että pyöräilen työmatkat ympäri vuoden. Silloin, kun en ole pyöräilemässä tai kuntosalilla, löydän usein itseni istumasta rantakalliolta katselemassa merelle tai lukemassa hyvää kirjaa. Tämä on minulle tärkeä keino rauhoittua ja irrottautua arjen paineista. Odotan mielenkiinnolla yhteistyötä teidän kaikkien kanssa!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue