Uutiset

Liftedille uusi Community Manager – Tapaa Anna Wallin

Vaikka ruudussa näkyykin enimmäkseen valmentajat, Liftedin porukkaan kuuluu myös joukko muita tekijöitä. Yksi heistä on Community Managerin roolissa muutama kuukausi sitten aloittanut Anna. Nyt on Annan vuoro esittäytyä.

“Yksi hyvinvointi, yksi minä. Kuulostaapa järkevältä.”

Näin ajattelin keväällä, kun sain kuulla että Lifted haki tiimiinsä Community Manageria. Vietettyäni lähes puolitoista vuotta maailman toisella puolen tutustuen itseeni ja elämään boksin ulkopuolella, olin palannut kotikonnuilleni Pohjanmaalle pohtimaan, millaista elämää tahdon reissun jälkeen elää. Mikä on minulle tärkeää? Mitä haluaisin tehdä?

Suunnitelmani olivat itselleni vähintäänkin epäselvät, mutta yksi asia oli selvä: halu tehdä jotakin merkityksellistä. Uskaltauduttuani irtautua tekemisestä, joka oli kovaa vauhtia viemässä minua kohti kuuluisaa oravanpyörää, koin kutsumusta auttaa muitakin uskaltautumaan rohkeasti elää omannäköistä elämää yhteiskunnassa vallitsevista ihanteista riippumatta, ulkoisista odotuksista viis.

Liftedin ajatus yhdestä hyvinvoinnista puhutteli minua. On vain yksi hyvinvointi – yksi minä, yksi sinä ja no– yksi elämä, ja se on ja tapahtuu tässä ja nyt. Tämä tarkoittaa, että eläessäni jo huomista tai pähkäillessäni vielä eilistä, elämä menee minulta ohitse. Olen, mutta elänkö?  

Arvomme kohtasivat. Liftedin tavoin näen ihmisen kokonaisuutena, jonka pyörät eivät voi pyöriä eteenpäin elleivät ne ole tasapainossa. Vapaa-ajan ‘minämme’ vaikuttaa ns. ‘työ-minään,’ jolloin sillä, miten voit töissä on vaikutus myös jaksamiseen kotona. Ihminen voi olla vaikka kuinka hyvässä kunnossa fyysisesti, mutta ellei mieli ole kaidalla tiellä, ei elämästä jaksa nauttia. 

Tästä, kuten aivan liian monella muullakin, myös minulla on henkilökohtaista kokemusta. Oma polkuni on johtanut minut 110-prosenttisesta suorittamisesta kohti lempeämpää, armollisempaa itseä. Siinä missä ennen vanhaan oli kauhea kiire kokoajan eikä rauhoittuminen tullut kuuloonkaan, olen oppinut olemisen, hetkessä elämisen taidon. Ajatusmaailmani on siirtynyt mustavalkoisesta joko-tai-tyyppisestä ajattelusta kokonaisvaltaisempaan katsomukseen, jossa kokonaisuus – oli se sitten ihminen tai jokin elämän osa-alue – muotoutuu monenmoisesta pienestä osasta.

Yksi ehkä yleisimmistä käyttämistäni lausahduksista onkin “it’s the little things.” Uskon, että salaisuus piilee yksityiskohdissa, arjen pienissä teoissa, mikä pätee erityisen hyvin myös hyvinvointiin. Askel kerrallaan eteenpäin hyviä juttuja lisäten.  

Vaikka minua henkilökohtaisesti puhutteleekin Lifted Methodin osa-alueista erityisesti mieli, ne ovat kaikki tärkeitä. Meillä kaikilla on oma tarinamme; jokaisella omat vahvuutemme, mutta toisaalta myös haasteemme; ylä- ja alamäkiä, sillä yhtä jatkuvaa vuoristorata-ajeluahan tämä elämä on. Vaikka uniikkeja olemmekin, olemme siinä mielessä kaikki samasta puusta veistetty.

Meistä jokaisessa on ihan valtavasti potentiaalia – kunpa vain uskaltaisimme olla oma itsemme! Ja kun ympärilleen saa vielä samanhenkistä porukkaa joka inspiroi ja kannustaa, maailmasta tulee huomattavasti kivempi paikka olla. 

Eli, miksi Lifted? No juuri siksi!

Olen erityisen kiitollinen siitä, että saan olla mukana huikean hienossa porukassa tekemässä jotakin, mihin todella uskon: auttamassa ihmisiä – sinua, joka luet tätä juuri nyt – voimaan hyvin ja hyödyntämään täyden potentiaalisi, juuri sellaisena kuin olet. 

Näillä sanoin toivotan sinulle oikein ihanaa kesää! Toivottavasti nähdään pian.

Anna
Community Manager, Lifted

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.