Uutiset

Unen SM 2019: Tapaa yksilökilpailijat!

Unen Suomen mestaruudesta kilpaillaan keväällä 2019 jo kolmatta kertaa. Uuden työyhteisösarjan lisäksi kisa käydään perinteisesti myös yksilösarjassa, johon on tänä vuonna valikoitunut huippukiinnostava joukko toiveikkaita unikekoja. Keitä he ovat? Miten he valmistautuvat huippusuoritukseen kisayönä? Se selviää nyt!

Sanna-Mari Myllynen

Sanna-Mari Myllynen toimii S-ryhmän työhyvinvointijohtajana.

Mikä on paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Tunnista olosi ja irrota ajatuksesi – nauti työstäsi ja vapaa-ajastasi!”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Ehkä käyn kylvyssä – lämmin vesi rauhoittaa mielen ja kehon. Tietokone ei aukea kisapaikalla.”

Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen on radiojuontaja Radio Novan päivässä.

Mikä on paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Oikea ravinto, liikunta ja päikkärit!”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Valmistaudun kuten mihin tahansa asiaan: täysillä tehden ne asiat jotka pitää mut onnellisena.”

Kristiina Halonen

Kristiina Halonen on työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -liiketoimintalinjan johtaja Ilmarisessa. Hänen vastuullaan ovat esimerkiksi työkykyjohtamisen palvelut, työkykyjohtamisen tutkimus, kuntoutus ja vakuutuslääketiede.

Paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Mene nukkumaan iltaisin samaan aikaan ja nuku vähintään 7-8 tuntia sekä liiku monipuolisesti itselle mieluisten lajien parissa. Älä lue sähköposteja juuri ennen nukkumaanmenoa!”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Jatkan säännöllistä unirytmiäni, liikun useamman kerran viikossa ja yritän pitää työpäivät kohtuullisen pituisina. Yin-jooga muutaman kerran viikossa rauhoittaa sopivasti viiden lapsen äidin tahtia.”

Reijo Karhulahti

Reijo Karhulahti on Business FM:n toimitusjohtaja ja perustaja.

Paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Liikunta, ravinto ja riittävä lepo. Laulu ja kirjan lukeminen.”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Yritän ottaa mahdollisimman rennosti!”

Pirjo Kekäläinen

Pirjo Kekäläinen työskentelee Helsingin yliopiston työsuojelupäällikkönä henkilöstöpalveluissa henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvointi -yksikössä. Hänen tehtäviinsä kuuluu kuuluu työsuojelupäällikön tehtävien lisäksi häirintä- ja päihdeyhdyshenkilönä ja Kela-kuntoutusyhdyshenkilönä toimiminen sekä yhteydenpito esimerkiksi yliopistoliikunta UniSportin, työterveyshuollon ja kiinteistöpalveluiden kanssa.

Paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Työmatkapyöräily ja liikunta yleensäkin. Työmatkani on noin 11 km, jonka pyöräillessä aamulla virittäydyn päivään ja iltapäivällä pääsen irti työpäivän asioista samalla nauttien Keskuspuiston maisemista eri vuodenaikoina. Talvella pyöräilyssä on omat haasteet, mutta kun pääsee kotiin räntäsateen, tuiskun tai tuulen keskeltä on olo erinomainen! Kevään tullen vietän yleensä illat puutarhapuuhissa!”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Nauttien kevään edistymisestä maalis-huhtikuussa. Kisayön työpäivä tulee olemaan haasteellinen, mutta todennäköisesti pyöräilen kotiin ja sieltä Ruoholahteen tai lähden töiden jälkeen pitkälle kävelylle tai lenkille, katsotaan!”

Jani Vuorinen

Jani Vuorinen on perhetyöntekijä ja ammatillinen tukihenkilö Pohjois-Satakunnan Peruspalvelu-kuntayhtymässä.

Paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Riittävästi lepoa arjessa. Ei pidä valvoa liikaa. Vapaata pitää olla. Arki ei saa olla liian aikataulutettua. Muuten menee työaikakin arkea murehtiessa.”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Kuten muihinkin öihin. Hekumoin hotelliyöllä tässä tapauksessa. Ei tarvitse siivoilla kotona.”

Jenny Belitz-Henriksson

Jenny Belitz-Henriksson on toimittaja, bloggaaja, liikunnanohjaaja ja sosiaalisen median inspiraattori. 

Paras palautumisvinkkisi työssä jaksamiseen?

“Arjen perusasioiden eli unen, riittävän ja säännöllisen ruokailun sekä liikunnan kunnioittaminen. Kyllä jaksaa töissä, kun näitä asioita arvostaa ja huolehtii niistä parhaansa mukaan.”

Miten valmistaudut kisayöhön?

“Pyrin välttämään huonoa stressiä ja noudattamaan hyvää oloa tuovia rutiinejani.”

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Lämpimät tervetulotoivotukset kaikille kisaajille ja tsemppiä kisayöhön! Kilpailusta tulee varmasti tiukka, sillä kaikilla osallistujilla vaikuttaa olevan valmistautuminen hyvässä vauhdissa.

Vielä ehdit varata paikkasi Unen SM -aamiaistapahtumasta täältä!

Luvassa on paitsi Unen Suomen mestarin ja Suomen parhaiten palautuvan työyhteisön palkitseminen, myös palautumisen parhaimmistoon kuuluvien työyhteisöjen edustajien paneelikeskustelu uneen ja palautumiseen liittyen sekä tietenkin Radissonin runsas Super Breakfast -aamiainen. Varaa paikkasi nyt! 

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.