Uutiset

Uusi Lifted, uudet kujeet

Helsinki 24.4.2019

Kevät on uudistumisen aikaa – näin myös Liftedillä. Olemme nimittäin suorittaneet kevätsiivouksen, jonka myötä haluamme toivottaa tervetulleeksi täysin uuden Lifted-logon!

Nyt on viimeisetkin rippeet vanhasta pudistettu pois, sillä vanha rakas Lifted-logomme on saanut siirtyä sivuun uudistetun Lifted-brändin myötä. Alkajaisiksi, toivottavakaamme tervetulleeksi täysin uusi Lifted-logo!

Uudesta logosta tullaan näkemään kahta eri versiota kahdessa eri värissä: tekstiversiota ympyrällä ja ilman, sinisenä ja mustana.

Uudella ilmeellä entistä vahvemmin työyhteisöihin

Tarinamme lähti aikoinaan siitä, kun Jukka ja Taneli huomasivat, kuinka fiksut ihmiset voivat huonosti työpaikoillaan. Keväällä 2018 julkaistun, työyhteisöjen voimavaroja kehittävän Lifted WaaS -palvelun avulla olemme keskittyneet täyspainoisesti suomalaisen työelämän uudistamiseen nyt jo vuoden. Vuoden jatkuvan kehitystyön jälkeen on vihdoin tullut aika siirtyä ilmettä myöten sinne, mistä kaikki alkoi ja missä olemme parhaimmillamme.

Työyhteisöön.

– Olemme erittäin innoissamme uudistuksesta, sillä se tuo tuo brändimme ilmettä myöten tähän päivään. Kuten totesimme jo viime syksynä kuluttajaliiketoiminnasta luopumisen yhteydessä, on luovuttava vanhasta, jotta tilalle voi luoda jotain uutta, entistä parempaa. Vanha logomme on palvelut meitä erinomaisesti, mutta nyt on tullut aika jättää se taaksemme, kertoo Taneli Rantala, Liftedin toimitusjohtaja.

Uusi logo ja uudet värit viestivät selkeydestä ja monipuolisuudesta. Sinisestä ei luovuta, mutta sen sävyä on päivitetty ja se saa rinnalleen uudistuksesta viestivän vihreän. Lähestymme työyhteisön hyvinvointia sekä yksilö- että organisaatiotasolta tiedostaen, että joka yrityksellä on omat, uniikit tarpeensa. Se mikä sopii yhdelle, ei todennäköisesti sovi toiselle, jolloin ratkaisua on räätälöitävä.

Uuden ilmeemme myötä haluammekin jatkossa viestiä entistä vahvemmin moderneille työyhteisöille, että toimimme heidän kumppaninaan työyhteisön hyvinvoinnin ja sen myötä koko liiketoimminan kehittämisessä – arvojamme noudattaen ihmisläheisesti, tuloksellisuutta vaalien.

Lifted WaaS -palvelulle uusi ilme – ja sisältö

Lifted-valmennuksiin on osallistunut tähän päivään mennessä jo yli 25 000 suomalaista ja lähes 70 organisaatiota. Valmennustyötä on tehty intohimolla, rakkaudesta lajiin, jo vuodesta 2013, ja näin tullaan tekemään myös jatkossa. Lifted WaaS -palvelua kehitetäänkin jatkuvasti vastaamaan modernien tietotyöorganisaatioiden tarpeita.

Ilmeuudistuksen myötä myös palvelun logo uudistuu, ja sen myötä myös oikeinkirjoitus. Siinä missä nimi on tähän asti kirjoitettu isoin A-kirjaimin (Lifted WAAS), se kirjoitetaan jatkossa pienin a-kirjaimin (Lifted WaaS, sanoista Wellbeing as a Service).

Uusi ilme käyttöön porrastetusti

Uusi ilme tulee näkymään kaikissa Liftedin kanavissa verkkosivuilta sosiaaliseen mediaan ja valmennusmateriaaleihin.

Muutos on jo näkyvissä verkkosivuilla, jonne uusi logo ja värit on päivitetty. Valmennusmateriaalit tullaan päivittämään porrastetusti kevään ja kesän aikana.

–On mahtavaa päästä konkretisoimaan uudistusta, joka alkoi jo viime vuoden puolella. Uuden ilmeen myötä pudistamme pois viimeisetkin pölynrippeet vanhasta, vanhoille ja nykyisille Lifted-faneille rakkaasta Lifted-brändistä, mikä vie meidät entistä tiiviimmin työyhteisöjen keskuuteen, iloitsee Liftedin markkinoinnista vastaava Anna Wallin.

– Tästä on mahtava jatkaa työtä suomalaisen (työ)hyvinvoinnin uudistamiseksi entistä yhtenäisemmällä brändillä, kiteyttää Rantala.

Uuden ilmeen on luonut suunnittelu- ja markkinointitoimisto Goodman. Yläfemmat heille!

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

 

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue
Liftcast #30

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.