Yksi Hyvinvointi #047: Hybridityö tulee! Oletko valmis?

Hybridityö podcast
Yksi hyvinvointi podcastissa nostetaan kesän 2021 kuuma peruna pöydälle ja käydään rohkeasti sen kimppuun isäntäkaksikon voimin. Aiheena on siis hybridityö ja organisaatioiden valmistautuminen syksyllä alkavaan uudenlaiseen työelämään.
Keskustelemme podcast jaksossa mm. siitä miten organisaatiot voivat saada kilpailukykyä hybridityöstä? Mitä voimme voimme oppia vuonna 2020-2021 tehtyihin etätyöhön ja työelämään liittyvistä tutkimuksista? Miten poikkeusvuosi on vaikuttanut Z-sukupolveen työelämässä? Kerromme myös tuoreimpia havaintoja hybridityöhön valmistautumisesta työyhteisöissä. Luvassa mukava ja ajankohtainen keskustelu, tervetuloa mukaan ääniaalloille!

 

 

Voit kuunnella Hybridityö tulee! Oletko valmis? -jakson myös:

  1. Apple Podcasts:ista tai muista podcast-sovelluksista (hae ”Yksi Hyvinvointi”)
  2. Podplay-saitilta tai -sovelluksesta
  3. Spotifysta

Kannattaa myös tutustua podcastissa mainittuun kirjoitukseemme organisaation hybridityöhön valmistautumisesta sekä avoimeen koulutukseemme ”HR-päättäjän parhaat käytännöt työyhteisön hybridityöhön valmistamiseen”. Nostimme myös podcast -jakson keskustelussamme esille etätyön maturiteettitasot, joihin voit tutustua tarkemmin kirjoituksessamme täällä.

 

 

ohjeet etätyöhön

Jukka Joutsiniemi:

Taneli Rantala:

Seuraa Liftediä:

 

Lifted podcastYksi Hyvinvointi -podcastin ilme on päivittynyt!

Kaikki Yksi Hyvinvointi -podcastin jaksot löydät täältä.

Koska on vain Yksi Hyvinvointi.