Uutiset

REKRY: Sinustako Liftedin uusi Asiantuntijamyyjä?

Työyhteisövalmennuksemme ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia useiden yhteistyökumppaniemme organisaatioissa, ja liiketoimintamme kasvaa ennätyksellistä vauhtia! Kehitämme työyhteisöjen hyvinvointia ja tuloksellisuutta palveluillamme neljällä osa-alueella:

työhyvinvointivalmennukset

Lisää palveluistamme täällä. 

Haemme tiimiimme nyt asiantuntijamyyjää! Oletko se sinä?

Jatkaaksemme kasvun ja erinomaisien tuloksien tiellä, etsimme tiimiimme nyt osaavaa ja tuloksien tekemisestä motivoituvaa asiantuntijamyyjää, jolla on merkittävää kokemusta B2B-(asiantuntija)myyntityöstä ja joka jo tuntee henkilöstön kehittämisen haasteita ja mahdollisuuksia.

Tässä tehtävässä pääset auttamaan lukuisia yrityksiä ja työyhteisöjä niin hyvinvoinnin kuin myös tuottavuuden kehittämisessä seuraavalle tasolle. Asiantuntijamyyjän roolissa rakennat yhdessä asiakkaan kanssa valmennus- ja konsultointikokonaisuuksia, jotka on räätälöity juuri heidän tarpeisiinsa. Ei kuitenkaan hätää, et ole yksin: palveluidemme paketointi ja myytävyys on mietitty jo pitkälle! Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu prospektointi, inbound-liidien käsittely, uusien asiakkaiden kontaktointi ja tapaaminen, asiakkaiden tarpeiden kartoitus ja ratkaisuehdotuksen rakentaminen, asiakkuuden neuvottelu ja aloittaminen yhteistyössä CSM:n kanssa sekä osallistuminen myynnin kehittämiseen.

Meillä on kokemusta kuluneen seitsemän vuoden ajalta yli 40.000 suomalaisen valmentamisesta ja yhteistyöstä yli 200 asiakasyrityksen (mm. Fazer, Futurice, Verkkokauppa.com, Fluido, Vihreät, Wolt, …) kanssa. Pääset tekemään työtä huipputiimissä yritysten hyvinvointia sekä tuottavuutta parantavan palvelun parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos…

 • sinulla on kokemusta B2B-myyntityöstä (etenkin asiantuntijamyynnistä ja uusasiakashankinnasta, mielellään hr/johto)
 • olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva
 • motivoidut tuloksien tekemisestä ja merkityksellisten rajapyykkien saavuttamisesta
 • haluat päästä vaikuttamaan positiivisesti ihmisten ja yritysten hyvinvointiin ja tuottavuuteen
 • sinulla on energisyyttä ja rohkeutta kohdata ja auttaa asiakkaita
 • sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot (suomeksi ja englanniksi)
 • haluat kehittää itseäsi ja omaksut uutta helposti
 • sinulla on positiivinen ”can do” -asenne sekä sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta

Sinä saat…

 • merkityksellisen työn, jossa autat kymmeniä organisaatioita ja tuhansia ihmisiä
 • loistavat työkaverit ja paikan huipputiimissämme
 • position nopeasti kasvavassa edelläkävijäorganisaatiossa työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen alalta
 • asiakkaille tarjottavaksi vaikuttavat ja kiitellyt palvelut
 • laajan huippuasiantuntijatiimin tuen
 • reilun palkkauksen: tukeva pohjapalkka ja motivoiva provisio
 • henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta itsensä kehittämiseen ja asiantuntijana kehittymiseen
 • luottamuksemme ja tukemme 
 • joustavuuden paikkariippumattomaan työhön. Olemme hajautettu organisaatio!

Tuleva työnantajasi Lifted lyhyesti

 • Autamme organisaatioita menestymään ihmiset edellä
 • Olemme auttaneet jo yli 40.000 yksilöä ja 200 organisaatiota Suomessa ja ulkomailla
 • Kasvatimme liikevaihtoamme viime tilikaudella miltei 70% kannattavasti
 • Arvomme (Rinkka täynnä voimavaroja, Utelias mieli ja Rohkea askel) näkyvät jokapäiväisessä työssämme!
 • Olemme kotimainen pääasiassa työntekijöiden omistama yritys

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen taneli@lifted.fi otsikolla “Lifted asiantuntijamyyjä: oma nimesi.” Lisätietoja saat samasta sähköpostiosoitteesta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeiset hakemukset voimme ottaa mukaan viimeistään 14.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Työt pääset aloittamaan pian, toivottavasti marraskuun alussa.

Huom! Lähettäessäsi meille hakemuksesi annat Lifted Oy:lle luvan käsitellä sekä tallentaa tietojasi rekrytointia varten. Suojelemme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Etkö itse ole hakemamme henkilö, mutta tunnet jonkun, joka voisi sopia tehtävään? Vinkkaa tehtävästä hänelle jakamalla ilmoitus LinkedInissä tai Facebookissa!

Uusimmat sisällöt:

Johtaminen

Johtamislupaus: Minä lupaan olla hyvä johtaja – kautta kiven ja kannon

Johtamisen periaatteet ja johtamislupaukset toteuttavat arvoja ja strategiaa käytännön johtamistyössä. Periaatteet mahdollistavat jaetun ja yhdessä hyväksytyn ymmärryksen hyvästä organisaatiolle sopivasta johtamisesta.

Lue
Liftcast #20

Liftcast #20: Tehokkaat johtamislupaukset │ Susa Nikula

Kuuntele miten yritys voi kehittää ja yhtenäistää johtamistaan tehokkaasti johtamislupauksien avulla. Äänessä Susa Nikula ja Taneli Rantala.

Johtaminen

Johtamisen TOP 3 syksyllä 2023

Tämän syksyn johtamispuheet liittyvät vahvasti toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin: muutosneuvotteluihin, suorituksen johtamiseen ja johtoryhmän uudistumistarpeisiin.

Lue
Johtaminen

Miten edesauttaa sujuvaa siirtymää asiantuntijasta esihenkilöksi?

Monesti kuulee sanottavan, että hyvä asiantuntija hukataan, kun tarjotaan hänelle esihenkilöpestiä. Onneksi tilanne ei ole näin mustavalkoinen todellisessa elämässä. Harva meistä aloittaa työuraansa suoraan esihenkilötehtävissä. Useiden esihenkilöiden kokemustausta on nimenomaan erilaisista asiantuntijatehtävistä. Tähän siirtymään kannattaa kiinnittää aivan erityistä huomiota työyhteisöissä, sillä hyvä ihmisten johtaminen on hyvinvoivan ja tuloksellisen työyhteisön perusta.

Lue
Liftcast #19

Liftcast #19: Asiantuntijasta esihenkilöksi TOP10 │ Taneli Rantala & Jukka Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka listaavat tällä kertaa 10 parasta vinkkiään onnistuneeseen muutokseen asiantuntijasta esihenkilöksi.