Uutiset

Tiedote: Lifted keräsi ensimmäisen rahoituskierroksensa – omistajajoukkoon kolme huippuasiantuntijaa

Helsinki 20.12.2018

 

Hyvinvointipalveluja työyhteisöille tarjoava Lifted Oy on nostanut ensimmäisen rahoituskierroksensa. Kierroksen myötä Liftedin omistajajoukkoon liittyvät oman alansa asiantuntijat Mikael Frisk, Matti Nevala ja Jan Ropponen. 

Lifted on rahoittanut viisivuotiaan historiansa aikana kokemansa vauhdikkaan kasvun pääasiassa liikevaihdollaan, maksavien asiakkaidensa turvin. Liftedin toimitusjohtajan Taneli Rantalan mukaan se on ollut tietoinen askel yrityksen ensimmäisestä päivästä lähtien.

– Jos palvelumme ovat vaikuttavia, asiakkaamme maksavat niistä. Ellei vaikusta ole, yrityksellämme ei ole tarkoitusta olemassa oloon, kertoo Rantala.

Kyseinen strategia ei ole kasvattanut ainoastaan yrityksen liikevaihtoa, vaan myös tyytyväisten asiakkaiden määrää. Työhyvinvoinnin uudistaja Lifted on valmentanut tähän mennessä jo yli 65 organisaatiota ja 25 000 yksilöä sekä avannut toimintansa tänä vuonna myös Ruotsiin ja Iso-Britanniaan. Tänä vuonna kuluttajaliiketoimintansa lopettaneen ja sen myötä täysin työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseen keskittynyt yritys hakee kuitenkin nyt lisää polttoainetta kasvuun. Valtavaa kiinnostusta herättäneen, täysin uudenlaisen työhyvinvointiratkaisunsa Lifted WAAS:in (Wellbeing as a Service) saattelemana yritys tähtää Suomen markkinajohtajan paikkaan vuoteen 2020 mennessä. Rahoituskierroksen tuoma ekstrapanos tullaankin hyödyntämään pääasiassa palvelun myyntiin ja markkinointiin, vaikkakin kierroksella on positiivista vaikutusta myös tuotekehitykseen.

Rahoituskierros täyteen smart money:lla

Rahoituskierros on kerätty täyteen ns. smart money:lla. Kierroksen johdosta nykyisten omistajien eli Liftedin perustajien, Taneli Rantalan ja Jukka Joutsiniemen, sekä osakkaiden, Antti Jokelan ja Lauri Hassin, seuraksi omistajajoukkoon liittyy kolme rautaista ammattitaitoa tiimiin tuovaa henkilöä.

Rahoituskierroksen kantavana voimana toimii Mikael Frisk, jolla on yli 25 vuoden kokemus suuryritysten, kuten Fortumin ja Nokian, henkilöstöjohtamisesta ja jopa 15 vuoden kokemus Fortumin johtoryhmätyöskentelystä. Frisk on myös kokenut hallitusammattilainen ja toimii tällä hetkellä muun muassa Miltton Sparksin hallituksen puheenjohtajana. Eräänä Suomen arvostetuimpana HR-ammattilaisena Frisk tuo Liftedin tiimiin kullanarvoista näkemystä HR-kentässä toimimiseen ja menestymiseen.

Kierrokseen osallistuu myös useaa menestynyttä kasvuyritystä johtanut Matti Nevala. Nevala tunnetaan muun muassa Ouman Energiatehokkuuspalvelut Oy:n luotsaamisesta Suomen nopeiten kasvavaksi yritykseksi vuonna 2014. Tällä hetkellä Suomessa harvinainen SaaS-palveluiden konkari johtaa Enveran Customer Success -tiimiä. Nevala tuo Liftediin kasvuyhtiökokemuksensa ja näkemystä tänä vuonna aloitetun Customer Success Management -toiminnon edelleenkehittämiseen.

Kolmantena ryhmää vahvistaa B2B-myynnin valmentaja ja konsultti Jan Ropponen. Ropponen on keskittynyt vahvasti myyntistrategioiden ja etenkin SaaS-palveluiden myymiseen ja kehittämiseen, ja hän onkin juuri julkaissut aiheesta uraauurtavan kirjan Revenue Growth Platform. Osallistumisellaan kierrokseen Ropponen vahvistaa etenkin Liftedin myynnillistä osaamista.

Rantala kuvaa sijoittajaporukkaa erinomaiseksi yhdistelmäksi tässä vaiheessa.

– Sijoittajat ovat tarkkaan valittu ja jokaisella heistä on tärkeä rooli Liftedin tulevaisuudessa. On upeaa aloittaa yhteistyö tämän tason tekijöiden kanssa, sanoo Rantala.

Myös sijoittajat itse ovat innoissaan askeeleesta.

Liftedin liiketoimintakenttä on erittäin mielenkiintoinen ja mahdollisuuksia on paljon. Työnantajien on menestyäkseen panostettava entistä enemmän työntekijöidensä hyvinvointiin. Uskon Liftedin arvoihin ja valittuun toimintamalliin vahvasti. Silti tärkein sijoituskriteeri minulle oli Liftedin hieno tiimi, jonka kanssa toimialan uudistustyötä on hienoa jatkaa!

– Matti Nevala

Rahoituskierroksen myötä Lifted vahvistaa hallituskokoonpanoaan nostamalla kokeneet Mikael Friskin sekä Matti Nevalan myös hallitukseensa.

 

Lisätiedot:

Taneli Rantala, toimitusjohtaja, Lifted
050-5498623
taneli@lifted.fi

 

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue