Liftcast

Liftcast #34: Jenkkien opit Suomen yritysjohtajille │ Mårten Mickos

Suomi & Eurooppa ovat jäämässä jalkoihin kun Yhdysvaltojen talous porskuttaa. Meidän onkin suunnattava katseemme länteen! Mitä me voimme oppia amerikkalaisilta kollegoiltamme? Studiossa asiasta keskustelemassa Taneli Rantalan seurassa vuosikymmeniä Yhdysvalloissa liiketoimintaa pyörittänyt HackerOne:n toimitusjohtaja, sarjayrittäjä, sijoittaja, kunniakonsuli ja aktiivinen liike-elämän ja startup-kentän vaikuttaja Mårten Mickos.

Puhumme tilanteen vakavuudesta, kulttuurin eroista vahvuuksineen ja heikkouksineen, sekä tietysti opeista, joita me suomalaiset yritysjohtajat voimme napata Amerikan kollegoilta. Nyt on aika ajatella isosti – nyt on aika tehdä asioita Amerikan meiningillä!

Voit kuunnella ”Jenkkien opit Suomen yritysjohtajille” -jakson myös:

  1. Apple Podcasts:ista tai muista podcast-sovelluksista (hae ”Liftcast”)
  2. Podplay-saitilta tai -sovelluksesta
  3. Spotifysta

Mårten Mickos:

Taneli Rantala:

Seuraa Liftediä:

Lue myös:

Liftcast #31

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Johtaminen

TOP 10 työelämän trendiä vuonna 2024

Me Liftedissä katsastimme työelämän kristallipalloa ja ennakoimme, minkälaiset trendit näkyvät johtamisessa ja työyhteisöissä vuonna 2024

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Asiakastarinat

Case Bob the Robot: Onnistumisen johtamista luovassa työyhteisössä

Suorituksen johtamisesta puhutaan Bob the Robotissa onnistumisen johtamisena. Valmennuksessa kehitettiin esihenkilöiden onnistumisen johtamisen valmiuksia ja johtajuuskyvykkyyksiä onnistuneiden kohtaamisten ja keskustelujen edistämiseksi.

Lue
Asiakastarinat

CASE Turku Energia: Yhdessä määritellyt johtamislupaukset tukevat laadukasta, yhtenäistä johtamismallia

Turku Energia loi Liftedin avustuksella koko konsernin johtamislupaukset strategiaa, arvoja ja tavoiteltua johtamismallia tukevaksi.

Lue

Uusimmat sisällöt:

Liftcast #35

Liftcast #35: Tulevaisuuskyvykäs yritys │ Panu Luukka

Millainen on tulevaisuuskyvykäs yritys ja miten sellainen luodaan? Liftcastissa teemaa purkamassa yrityskulttuuriasiantuntija Panu Luukka.

Liftcast #34

Liftcast #34: Jenkkien opit Suomen yritysjohtajille │ Mårten Mickos

Mitä suomalaiset yritysjohtajat voisivat oppia jenkkikollegoiltaan? Liftcast-podcastissa vieraana sarjayrittäjä ja sijoittaja Mårten Mickos.

Johtaminen

Valmentava johtaminen: Tehokas tapa kehittää tiimiäsi ja parantaa tuloksia

Valmentava johtaminen auttaa esihenkilöitä ja tiimejä onnistumaan. Opi valmentavan johtamisen mm. työkaluista, malleista ja esimerkeistä.

Lue
Asiakastarinat

CASE NEOT: Johtamisen periaatteilla tuetaan yhtenäistä organisaatio- ja johtamiskulttuuria

Organisaatiokulttuuria tukevien johtamisperiaatteiden määrittely yhteisesti sitoutti koko esihenkilökunnan yhtenäiseen johtamismall

Lue
Liftcast #33

Liftcast #33: Yhtenäinen johtaminen ratkaisee │ Rantala & Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka keskustelevat tällä kertaa yhtenäisestä johtamisesta. Jaksossa kuulet miksi ja miten johtaminen yhtenäistetään.