Uutiset

Lifted 2018 – vuosi lukuina

Vuosi 2018 oli meille erityinen. Otimme valtavia askelia eteenpäin ja etenimme enemmän kuin yhtenäkään aiempana vuonna tähänastisen historiamme aikana. Sen kunniaksi kokosimme 18 lukua, jotka kuvaavat tätä vuotta parhaiten.


Tänä vuonna teimme tärkeän päätöksen ja lopetimme kokonaan yksittäisille kuluttajille suunnatut B2C-valmennukset. Ohjasimme kaikki resurssimme yhteen asiaan – työyhteisöjen hyvinvoinnin kehittämiseen!

Tänä vuonna syntyi ensimmäinen Lifted-vauva! Lapsia työntekijöillämme on toki ollut jo ennen Liftediin siirtymistä, mutta tämä on ensimmäinen Lifted-vauva. Samalla Elsa pääsi myös viettämään Liftedin ensimmäistä äitiyslomaa.

Tänä vuonna aloitimme valmennuksemme kahdessa uudessa markkinassa, Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Palvelumme on nyt tarjolla myös englanniksi. Lisää voit lukea myös meidän englanninkieliseltä nettisivulta.

Meidän on pakko myöntää – iso osa meistä on koiraihmisiä. Tänä vuonna koiratiimiin liittyi Jänkän, Lunan ja Chilin seuraksi Coco. Loistavia persoonia kaikki!

Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme korkealaatuisesti, ja se myös näkyy tuloksissa ja palautteessa. Lisää asiakkaidemme mietteitä voit lukea täältä.

Tänä vuonna tiimiimme liittyi jopa viisi uutta työntekijää! Samalla kasvatimme resurssejamme valtavasti ja varmistimme, että meillä on huippuosaaja jokaisessa positiossa. Jokaiseen työntekijään, uusiin ja vanhoihin, pääset tutustumaan meidän Ihmiset-sivulla.

Työntekijöidemme kehittyminen ja hyvinvointi on meillä ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemmekin jatkuvasti koko tiimin “pulssilla” kulttuurimme vahvuuksista ja kehityskohdista. Haluamme toimia uranuurtajana työyhteisöjen kehittämisessä ja myös tehdä niin kuin opetamme!

Joka keskiviikko järjestämme Lifted Sessionsin, jossa keskitymme työyhteisömme hyvinvoinnin, oppimisen ja työnsujuvuuden kehittämiseen. Avoimuus ja pitkäjänteisyys ovat tuoneet meille erinomaisia oppeja ja jopa läpimurtoja.

Tämän vuoden aikana pääsimme valmentamaan kymmeniä työyhteisöjä ja olemmekin nyt valmentaneet kaiken kaikkiaan jo 67 työyhteisöä!

Tänä vuonna useat yritykset havahtuivat myös osaavan luennoitsijatiimimme voimaan, ja vedimmekin yli 100 luentoa. Suosituimpia aiheita tänä vuonna olivat etenkin itsensä johtaminen, stressinhallinta ja viisaammat työtavat. Luentotarjontaamme voit tutustua tarkemmin tästä.

Toukokuussa muutimme uuteen viihtyisämpään ja isompaan toimistotilaan! Muutto sujui helposti, sillä löysimme uuden tilan samasta talosta jossa aiemminkin työskentelimme Helsingin sydämestä, Kampista. Uusi osoitteemme on Lapinlahdenkatu 3 A.

Olemme olleet tähän mennessä niin onnellisessa asemassa, että olemme saaneet jokaiseen julkiseen työilmoitukseemme mukavan määrän laadukkaita hakijoita. Siksi olemmekin pystyneet valitsemaan juuri ne henkilöt, jotka vahvistavat tiimiämme entisestään.

Valmennettavamme pääsivät nauttimaan valmentajatiimimme jatkuvasta tuesta myös tänä vuonna!

Yksi Lifted WAAS (Wellbeing As A Service) -palvelun etu on sen sisältöjen korkea laatu ja laajuus. Tähän mennessä olemme julkaiseet jo melkein 400 erilaista oppituntia tai harjoitusta ja lisää tulee asiakkaidemme toiveiden mukaisesti jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Tutustu työyhteisöille tarkoitettuun Lifted WAAS -hyvinvointipalveluun täällä.

Heitämme yläfemmoja anteliaasti ja tunteella. Varovainen arviomme on, että kuluneen vuoden high five count oli 7289!

Vuoden lopussa halusimme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme laadukkaasti. Kiitoksena kuluneesta vuodesta annoimme heille costaricalaiselta tilalta tulevaa, Lauttasaaressa paahdettua kahvia. Menemme muuten toimistollakin laatu edellä kahvin kanssa!

Suosituin blogipostauksemme, burnout-oireet, keräsi tänä vuonna valtavan lukijamäärän: 49 961! Aihe puhuttaa tällä hetkellä valtavasti ja olemme iloisia, että olemme voineet viedä keskustelua eteenpäin rakentavasti.

Vuonna 2018 järjestimme Unen SM-kisat jo toista kertaa. Onnistuimme jälleen nostamaan tapahtuman ja, tärkeimpänä, unen merkityksen koko kansan tietoisuuteen ja kahvipöytäkeskusteluihin. Kisat näkyivät vahvasti niin TV:ssä, lehdissä, radiossa kuin myös somessa. Tulevana vuonna kisat järjestetään jo kolmatta kertaa, ja tällä kertaa kisa käydään myös työyhteisösarjassa! Lue lisää täältä.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä…

Vaikka edellä mainitut 18 lukua ovatkin valtavan hienoja ja tärkeitä, haluamme nostaa esille vielä yhden numeron. Numeron, joka on mielestämme kaikista tärkein ja syy sille, miksi tätä tehdään.

Uskomme vahvasti siihen, että meillä on vain yksi hyvinvointi. Ei ole olemassa erillistä työhyvinvointia tai vapaa-ajan hyvinvointia, vaan kaikki valintamme vaikuttavat yhteen hyvinvointiin ja se näkyy ja tuntuu ajasta, paikasta ja tilanteesta riippumatta. Parhaimmillaan se mahdollistaa sen, että voimme olla parhaimmillamme vuoden jokaisena päivänä – myös ensi vuonna.

Kiitos sinulle, joka olet pysynyt menossamme mukana tänä vuonna! Varmista, että pysyt mukanamme myös ensi vuonna tilaamalla loistavaa palautetta saanut Yksi Hyvinvointi -postimme tästä.

Liity Lifted WAAS -yksilövalmennukseen

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.

Asiakastarinat

CASE Turku Energia: Yhdessä määritellyt johtamislupaukset tukevat laadukasta, yhtenäistä johtamismallia

Johtamislupausten pohdinta eri kokoonpanoissa, useammassa tilaisuudessa ja erilaisten välitöiden avulla edesauttoi johtamislupausten täsmentymistä nimenomaan Turku Energian strategiaa, arvoja ja tavoiteltua yhteistä johtamismallia tukevaksi.

Lue
Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue