Valmennettavan tarina: “Tämä on viimeinen oljenkorteni”

Valmennettavan tarina -juttusarjassa Lifted FIT -valmennukseen osallistuneet kertovat oman tarinansa omin sanoin. Tällä kertaa verkkovalmennus kokemuksiaan avaa Minna, joka saavutti upeita tuloksia kahden kuukauden aikana:

Ennen ensimmäiseen nettivalmennukseen lähtemistä olin taistellut kilpirauhassairauden kanssa useamman vuoden. Sairaus veti minut niin fyysisesti kuin henkisestikin todella huonoon kuntoon. Aloitekyvyttömyys ja mielen matalalento suorastaan estivät fyysisen aktiviteetin. Sohvan nurkkaan, piiloon kaikelta, oli selkeä valinta velvollisuudenvoimalla viedyn työpäivän jälkeen. Olin koko ajan kuolemanväsynyt. Aineenvaihdunta sammui täysin.

Kodista poistuminenkin tuntui haastavalta

Paino alkoi nousta ja suorituskyky niin henkisesti kuin fyysisestikin kuihtui lähes olemattomiin. Oikean lääkityksen löydyttyä alkoi mielen matalapaine pikkuhiljaa helpottamaan, mutta muuten minulla oli vielä kokonaisvaltaisesti melko surkea olo.

Ostin jäsenyyden kuntosalille. Ajattelin, että se on ex-kilpaurheilijalle helppo ja terhakka liikkumiskipinän herättäjä. Aluksi kävin siellä 1-3 kertaa viikossa pojan treenien aikana, mutta pikku hiljaa minulle alkoi ilmaantumaan muita tärkeämpiä asioita, joita minun “oli tehtävä” ohjattuihin jumppiin menemisen sijaan. Se siitä sitten. Kohta istuin pojan treenien aikaan hallissa kentän laidalla kahvia juoden ja suklaapatukkaa ahnehtien. Jäsenmaksut menivät tililtäni automaattisesti joka kuukausi. Minä sain vastineeksi huonoa fyysistä oloa ja epäonnistumisen tunnetta.

Häpesin itseäni, vihasin vaatekaappini sisältöä ja ihmistä, joka minua peilistä katsoi – en kehdannut katsoa häntä enää silmiin. Kodista poistuminen muualle kuin töihin oli minulle vastenmielistä ja valtava henkinen ponnistus. On se ihme, että perheeni jaksoi kanssani!

Valmennus innosti myös positiivisiin muutoksiin ruokavaliossa.

“Tämä on viimeinen oljenkorteni”

Seurasin Liftedin jengiä sosiaalisessa mediassa jonkin aikaa. Kävin muutamien valmennuksien mainoksia selailemassa, mutta en ilmoittautunut mukaan. Miksi olisin sen tehnyt? Ei minulle kukaan mitään saa, kun en saa edes lääkärin määräyksestä huolimatta itseäni liikkeelle, enkä varsinkaan niitä tuloksia aikaan! Valmennukseen lähtö olisi minulle silkkaa rahantuhlausta, kuten kuntosalijäsennyys oli sen jo todistanut!

Ajatuskin siitä, että yrittäisin saada elämääni muutosta aikaan,vaikutti jo lähtökuopissa tuhoontuomitulta yritelmältä – parempi siis olla yrittämättä. Tulee vain vielä pahempi mieli kun epäonnistuu.

verkkkovalmennus kokemuksia

Uteliaisuuteni, epätoivoni ja toivoni kuitenkin voittivat ja ilmoittauduin mukaan talven 2016 Lifted FIT -valmennukseen. Lähdin mukaan ajatuksella “Tämä on viimeinen oljenkorteni.”

Olin melko epäileväinen onnistumisen suhteen, mutta hyvin nopeasti huomasin kaiken kääntyvän positiivisessa mielessä päälaelleen.

Verkkovalmennuksen aikana sai kovia tuloksia – kokonaisvaltaisesti

Mikään, eikä kukaan ole aikaisemmin saanut tällaista kokonaisvaltaista muutosta aikaan elämäntapoihini ja elämääni. Liftedin jengin valmennuksessa sain ohjeita, ohjausta, tsemppiä ja armoa. Opin ajattelemaan, treenaaman, valitsemaan ja ennenkaikkea nauttimaan!

Olen saavuttanut paljon valmennuksen aikana. Kiloja lähti sopivasti, mittanauhalla mitattuna senttejä hävisi ympäriltäni niin paljon, etten olisi ikinä uskaltanut edes haaveilla moisesta! Liikunnan ilo ja intohimo palasivat.

Verkkovalmennus kokemuksia on nyt kerätty, ja treenaaminen ei enää ole pakkopullaa vaan tilaisuus hankkia itselle hyvä olo. Sille löytyy varmasti aikaa – aina! Kuitenkin edellä mainitsemiani tärkeämpinä saavutuksina pidän sitä, mitä valmennus toi minulle henkisellä puolella. Olen taas iloinen, reipas ja hyväntuulinen. Rakastan ja kunnioitan itseäni ja elämääni. Voitte kuvitella, miten tämä muutos näkyy ja tuntuu myös perheenjäsenteni elämässä.

Tämä olotila on niin huumaava, että en enää uskaltaisi antaa itseni vajota samanlaiseksi ihmiseksi, mitä ennen valmennusta olin. Tulen treenaamaan (lue: elämään) Liftedin jengin ohjeiden mukaan jatkossakin. Välillä yksin ja välillä Liftedin valmennusryhmiin mukaan lähtemällä. Tavoitteet kasvavat sitä myöden, kun niitä saavuttaa.

Tätä kirjoittaessani minulla on toinen Lifted FIT -verkkovalmennus kokemus meneillään ja fiilis on mahtava! Ohjattu treenaaminen silloin kun minulle sopii, istuu arkeeni täydellisesti. Valmiit ruokaohjeet helpottavat kaupassa käymistä. Valmennusryhmän jäsenten ja valmentajien kokemukset, energia ja tuki kannustavat treenaamaan ja positiivisesti painostavat pysymään ruodussa.

Enpä olisi uskonut, että minäkin voin onnistua. I can, I will!

Matka jatkuu,
Minna

[thrive_leads id=’38140′]

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

Case Roima Intelligence: Valmennuksella käytännön työkaluja itsensä johtamiseen

Roiman itsensä johtamisen valmennuksessa tuettiin työyhteisön onnistumista kasvavassa globaalissa projektiorganisaatiossa

Lue
Liftcast #28

Liftcast #28: State of leadership in Finland │ Nick Vertigans & David Goddard

In this Liftcast episode, we explore leadership in Finland, delving into characteristics, challenges, and strengths of Finnish leaders.

Asiakastarinat

CASE Pirkanmaan Jätehuolto: Työyhteisötaitojen valmennusta koko henkilöstölle kiertotalouden edelläkävijäyrityksessä

Koko Pirkanmaan Jätehuollon henkilöstö osallistui Liftedin toteuttamaan työyhteisötaitojen valmennukseen

Lue
Liftcast #27

Liftcast #27: Menestyvä yritys sijoittajan silmin │ Jyri Engeström

Liftcast-studiossa Jyri Engeström kertoo menestyvän yrityksen toimintatavoista ja piirteistä sijoittajan silmin.

Asiakastarinat

CASE Metsähallitus: Monimuotoisella valmennuksella lisäoppeja ja työkaluja esihenkilöiden arkeen

Lifted vakuutti sillä, että asiakasta kuunneltiin ja käytiin aitoa vuoropuhelua tarpeiden huomioimiseksi Metsähallituksen esihenkilövalmennuksen suunnittelussa.

Lue