Asiakastarinat

Tiedote: Lifted ja Hollolan kunta yhteistyöhön Hybridityöllä Hyvinvointia -hankkeessa

Lifted ja Hollolan kunta ovat aloittaneet yhteistyön monipaikkaisen työn kehittämiseksi Hollolan kunnassa.

Hollolan kunnassa mennään kohti uusia työn tekemisen ja johtamisen malleja.”Emme halua hukata monipaikkaisen työn tekemisestä saatuja hyviä kokemuksia”, kommentoi henkilöstöpäällikkö Minna Hutko.

Tämän mahdollistamiseksi käynnistettiin Hybridityöllä hyvinvointia -hanke, jonka tavoitteena on yhdessä henkilöstön kanssa luoda ja vahvistaa monipaikkaisen työn tekemisen ja johtamisen rakenteita. Järjestämme vuoden 2022 aikana kolmiosaisen valmennuskokonaisuuden, jonka aikana kehitämme vuorovaikutusta, tiimityötä, itsensä johtamista ja hyvinvointia. Lisäksi valmennamme esihenkilöitä hybridityön johtamiseen.

“Tiimit päättävät itse omista työ- ja tavoitelähtöisistä työskentelytavoistaan. Uuden oppimista tämä edellyttää monin tavoin, esim. virtuaaliseen vuorovaikutukseen, yhteisöllisyyden kokemukseen, tulee panostaa. Olemme innoissamme tästä hankkeesta, jossa pääsemme yhteistyössä luomaan monimuotoisia työn tekemisen tapoja”, kertoo Minna Hutko.

Uudet työskentelytavat koskettavat Hollolassa noin 100 henkilöä, jotka työnsä luonteen puolesta voivat työskennellä etänä. Hankkeessa luotavat toimintamallit ja kokemukset muutoksesta ovat myös muiden kuntien hyödynnettävissä. Keva tukee hanketta työelämän kehittämisrahalla.

Liftedin toimitusjohtaja Taneli Rantala kommentoi alkavaa yhteistyötä – “On hienoa päästä starttaamaan yhteistyö Hollolan kunnan kanssa! On esimerkillistä, että he ovat valmiita astumaan askeleen kohti parempaa tulevaisuutta varmistamalla, että monipaikkainen työ toimii optimaalisesti. Nyt on juuri oikea aika panostaa siihen! Projektin laajuus myös kertoo, että projekti on heille tärkeä. Kokemuksemme perusteella voimme sanoa, että tie vaikuttaville toimenpiteille on tässä projektissa rakennettu lujalle alustalle. Kokenut asiantuntijatiimimme lähtee rakentamaan tästäkin organisaatiosta entistä vahvempaa innoissaan!”

Hankkeen valmennukset järjestetään vuoden 2022 aikana, ja hankkeen kokemuksista sekä tuloksista viestitään yhteistyössä Hollolan kunnan kanssa valmennuksen päätyttyä.

Lisätiedot:
Taneli Rantala, toimitusjohtaja, Lifted, 050 549 8623taneli@lifted.fi

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE NEOT: Johtamisen periaatteilla tuetaan yhtenäistä organisaatio- ja johtamiskulttuuria

Organisaatiokulttuuria tukevien johtamisperiaatteiden määrittely yhteisesti sitoutti koko esihenkilökunnan yhtenäiseen johtamismall

Lue
Liftcast #33

Liftcast #33: Yhtenäinen johtaminen ratkaisee │ Rantala & Joutsiniemi

Liftcastin Taneli ja Jukka keskustelevat tällä kertaa yhtenäisestä johtamisesta. Jaksossa kuulet miksi ja miten johtaminen yhtenäistetään.

Asiakastarinat

CASE Vantaan Energia: Strategisten johtajuuskyvykkyyksien kehittäminen johtotiimeissä

Vantaan Energia kehitti johtoryhmänsä ja kaikkien johtotiimiensä toimintaa ja strategisia johtamiskyvykkyyksiä Liftedin avustuksella.

Lue
Liftcast #32

Liftcast #32: Tekoälyn hyödyntäminen tietotyössä │ Antti Merilehto

Liftcast-podcastissa puhutaan AI:n eli tekoälyn hyödyntämisestä tietotyössä. Studiossa Taneli Rantalan seurassa Antti Merilehto.

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue