Uutiset

Vahvaa osaamista Lifted-tiimiin!

Olemme kasvaneet viimeisen 24 kuukauden aikana vauhdikkaasti, ja valmennettavien organisaatioden määrä hipoo joka kuukausi uusia huippujaan. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on syventynyt ja olemme päässeet toimimaan kehittämisen kumppanina asiantuntijaorganisaatioissa entistä merkittävimmissä kokonaisuuksissa. Tämän lisäksi myös kumppanuussuhteiden pituudet ovat kasvaneet merkittävästi. Se jos joku kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä!

Tilanne on avannut meille myös mahdollisuuden vahvistaa tiimimme asiantuntemusta entisestään. Pidämme valmentajatiimimme toiminnan sekä yhteistyön tiiviinä, ja siksi uudet rekryt ovat meille aina erityisen innostavia ja tärkeitä.

Palveluistamme erityisen suosittuja ovat viime aikoina olleet johtamisen valmennuskokonaisuudet sekä hybridityön valmennuskokonaisuudet. Näiden lisäksi myös strategiset henkilöstön ja hyvinvoinnin kehitysprojektit sekä henkilökohtainen coaching ovat nostaneet suosiotaan tasaisesti. Juuri näitä osa-alueita olemmekin nyt halunneet vahvistaa uusien tiimiläistemme kokemuksella! Sen lisäksi olemme vaalineet näissäkin vahvistuksissa molempien, hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden, ymmärtämistä sekä osaamista. Uudet valmentajamme eivät siis ole ainoastaan valmentamisen ja ihmismielen sekä -toiminnan asiantuntijoita, vaan heillä on myös merkittävää kokemusta yritystoiminnasta ja -valmennuksesta. Hyvinvointi ja tuloksellisuus kulkekoon käsi kädessä jatkossakin!

 

Valmentajatiimiin jopa kolme kovaa asiantuntijaa lisää

Valmentajatiimiimme ovat hiljattain liittynyt jopa kolme kokenutta ja näkemyksellistä asiantuntijaa: Kirsi Mylly, Joanna Asikainen ja Tiina Mustonen. Jokainen heistä on jo päässyt käärimään hihansa ja tositoimiin asiakkaidemme kanssa. Alla lyhyt esittely jokaisesta uudesta Liftediläisestä!

Kirsi Mylly

Työpsykologi
Organisaatiokonsultti ja -muotoilija
Johtamisen asiantuntija ja valmentaja

Kirsi vahvistaa bisnes-psykologiemme joukkoa! Kirsillä on yli 15 vuoden kokemus valmentamisesta ja konsultoinnista organisaatioiden kehittämisen parissa. Kirsin missiona on auttaa organisaatioita kehittämään johtamistaan ja kulttuuriaan systemaattisesti. Kirsi tuleekin olemaan tärkeässä roolissa projekteissa joissa kehitämme asiakasorganisaatioidemme yhteisiä toimintatapoja. Kirsi on myös yksi kokeneista johtoryhmävalmennuksia vetävistä valmentajistamme.

Vapaa-ajalla Kirsin löytää hevosen selästä tai veneilemästä.

Tutustu Kirsiin tarkemmin.


Joanna Asikainen LiftedJoanna Asikainen

Johtamisen, tiimien ja vuorovaikuttamisen asiantuntija
Certified Executive Coach

Joanna tuo valmennustiimiimme uskomattoman 20 vuoden valmennuskokemuksensa ja määrätietoisen valmennusotteensa. Joannan erikoiskyky on viedä moninaiset yritysten muutoshankkeet onnistuneesti maaliin ymmärtäen ja yhdistäen niin ylimmän johdon kuin myös henkilöstön tarpeet ja tavoitteet. Vahvimmillaan Joanna on etenkin johtamisen ja tiimityön kehittämisessä, mutta hänellä on myös vankka valmennuskokemus itsensä johtamisen puolelta. Joanna on myös Sertifioitu Executive Coach, joten häntä tullaan näkemään niin Liftedin ryhmä- kuin myös yksilövalmennuksissa.

Vapaa-ajalla Joannan voi löytää Espoon rantaraitilta koiransa kanssa ulkoilemasta tai padel-kentältä!

Tutustu Joannaan tarkemmin.


Tiina Mustonen Lifted

Tiina Mustonen

Sertifioitu Business Coach, KTM
HR-asiantuntija

Hienon kokemuksen HR-managerina hankittuaan, Tiina sukelsi täysiä valmentamisen ja coachingin pariin. Empaattisen, kannustavan ja ratkaisukeskeisen Tiinan missiona on tukea yksilöiden ja organisaatioiden kehittymistä ja kasvua sekä olla mukana rakentamassa merkityksellistä ja hyvinvoivaa (työ)elämää. Liftedissä Tiina tulee keskittymään etenkin asiantuntijoiden ja esihenkilöiden yksilöcoachingiin sekä HR-päättäjien sparraukseen henkilöstön kehittämisen projekteissa.

Vapaa-ajalla voit bongata Tiinan mm. padelkentältä kisaamasta tai ohjaamasta junioreita lajin saloihin.

Tutustu Tiinaan tarkemmin.

 

Lifted uutiskirje

 

Myös Lifted Oy:n hallitus vahvistuu

Kehityksen polulla organisaatiomme haluaa nostaa kyvykkyyksiään jokaisella tasolla, ja siispä Liftedin hallituskin vahvistaa kokoonpanoaan. Mikael Friskin (HPJ), Taneli Rantalan, Jukka Joutsiniemen ja Antti Jokelan joukkoon liittyykin Kirsti Kehusmaa. Kirstillä on vahva kokemus valmennus- sekä asiantuntijaliiketoiminnan kasvattamisesta ja johtamisesta sekä syvä substanssiosaaminen toimialaltamme. Tällä hetkellä Kirsti johtaa toimitusjohtajana hyvällä kasvupolulla olevaa IT-asiantuntijaorganisaatio Prog-It:tä.

 

Lifted hallitusMinua on koko urani ajan innostanut hyvän johtamisen ja työyhteisön hyvinvoinnin edistäminen. On ilo päästä mukaan dynaamiseen Lifted-tiimiin hallituksen jäsenenä seuraamaan ja sparraamaan yritystä, joka pyrkii nimenomaan johtamisen ja hyvinvoinnin näkökulmasta kehittämään työyhteisöjä ja työn tuottavuutta. Aidon muutoksen aikaan saamiseksi tarvitaan paitsi pitkäjänteisyyttä, myös tuoreita ja rohkeita näkökulmia. Niitä uskon Liftedin pystyvän tarjoamaan.

Kirsti Kehusmaa

 

Kirsti on hypännyt tiimiimme heti heinäkuussa alkaneen tilikautemme alussa ja päässytkin jo erinomaiseen vauhtiin aktiivisen sparrauksen ja parin hallituksen kokouksen myötä.

 

Liftedin hallitus on ollut viimeisen 2,5 vuoden aikana erittäin aktiivinen ja se on mahdollistanut meille välttämättömiä kehitysaskelia. Hallituksemme tukee, sparraa ja haastaa operatiivista johtoa kehitykseen, ja positiivisesti olen jo nyt huomannut Kirstin pystyvän tekemään juuri näitä asioita taidokkaan tasapainoisesti. Kirsti tuo pöytään osaamista, näkemystä ja dynamiikkaa, jota tarvitsemme. Vaikka onnistuimmekin viime tilikaudella erinomaisesti ja löimme kaikki tavoitteemme, seuraavat tilikaudet tulevat sisältämään erittäin paljon mielenkiintoisia haasteita. Uskon Kirstin olevan ratkaisevassa roolissa näiden voittamisessa. Olen erittäin innoissani Kirstin liittymisestä tiimiimme!

Taneli Rantala, Liftedin toimitusjohtaja

Tervetuloa tiimiimme Kirsi, Joanna, Tiina ja Kirsti! Yrityksen onnistuminen on kiinni ihmisistä. Tämän tiedämme olevan totta!

Uusimmat sisällöt:

Asiakastarinat

CASE FiMVO: Hyvin toimivasta tiimistä huipputiimiksi pitkäjänteisellä valmennuksella

Pitkäjänteinen tiimivalmennus ja coaching tukevat tiimidynamiikkaa, yhteistyötä ja valmiuksia toimia haastavissakin tilanteissa

Lue
Liftcast #30

Liftcast #31: Johtaminen nyt ja tulevaisuudessa │ Alf Rehn

Alf Rehn jakaa näkemyksensä johtamisesta nyt ja tulevaisuudessa. Pöydällä mm. armollisuus, yksinäisyys, nöyryys & AI johtamisessa.

Asiakastarinat

Case Mikkelin kaupunki: Kehityskeskusteluvalmennus auttaa työyhteisöä onnistumaan

Mikkelin kehityskeskusteluvalmennuksen avulla pyrittiin kehittämään edellytyksiä onnistua työssä. Korkeat tavoitteet saavutettiin!

Lue
Liftcast #30

Liftcast #30: Toimitusjohtajan teesit onnistumiseen │ Julius Manni

Liftcastissa käsitellään tällä kertaa toimitusjohtajuutta ja toimitusjohtajana onnistumista Vincitin tj Julius Mannin kanssa.

Liftcast #29

Liftcast #29: Valmentava johtaminen esihenkilön työkaluna │ Karoliina Hiekkanen

Valmentava johtaminen puhuttaa, mutta miten sitä tulisi hyödyntää oikein? Liftcast-podcastin studiossa Karoliina Hiekkanen.