Johtamisen ja esimiestyön valmennus

Edistämme ihmisläheistä ja tuloksia tuottavaa johtamista!

Esimiestyön laatu on yksi tärkeimmistä yksittäisistä työyhteisön tuloksellisuuteen ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä.

Tutkimuksesta riippuen kuitenkin 50 – 85 % johtajista kokee omaavansa riittämättömät esimiestaidot.

Panostamalla esimiestesi johtamisen kyvykkyyksiin saavutatkin merkittäviä hyötyjä

uusi_300x työkyky

Kehittyessään tehtävässään, johtajan elämästä poistuu paljon painetta sekä turhautumista ja tilalle syntyy pystyvyyden sekä aikaansaamisen tunteita. Hyvinvoiva osaava esihenkilö luo myös ympärilleen hyvinvoivan työyhteisön.

uusi_300x raketti

Paremmat esihenkilötaidot vahvistavat työntekijöiden sekä esihenkilöiden tuottavuutta. Fokus siirtyy kitkasta tuottaviin aktiviteetteihin. Esihenkilö pystyy täyttämään saappaansa ja ehkä jopa enemmän. Samalla yrityksesi rekrytointipaine laskee.

uusi_300x tiimi

Laadukas johtaminen kasvattaa merkittävästi tiimihenkeä ja saa yrityksesi osaajat kulkemaan päämäärätietoisesti yhteistä tavoitetta kohti. Työyhteisöstäsi tulee yhtenäisempi ja vahvempi!

uusi_300x tuloksia

Kamppaileva esihenkilö vaihtaa todennäköisemmin työnantajaa. Tämän lisäksi hän vaikuttaa myös muiden osaajien vaihtuvuuteen radikaalisti. Työntekijät irtisanoutuvat usein esimiehestään, eivät työnantajastaan.

johtaminen valmennus

Valmentavalla ja inhimillisellä otteella parhaat tulokset

Nykypäivän johtamisen ytimessä on jokaisen työyhteisön jäsenen kokemus omien valmiuksien kasvusta yhteisen päämäärän tavoittelemisessa. Johtaminen elää työn olosuhteiden ja vaatimusten muuttumisen mukana suuntaan, jossa näkökulma siirtyy entistäkin enemmän työntekijän vahvuuksiin nojaavaan onnistumisen tukemiseen.

Moderni johtaja osaa tukea ja palvella työntekijöitä tavalla, joka tuo esille ihmisten parhaat puolet työntekijöinä ja samalla lisää yhdessäohjautuvuutta ja vastuunottoa organisaatiossa.

Johtamisen valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja, kokeneita ja innostavia johtamisen huippuosaajia. He kaikki ovat erityisesti valmentamisen ja käytäntöönviemisen ammattilaisia. Löydämme sopivat asiantuntijat teidänkin tarpeisiin.

Johtamisen valmennuksissa käsittelemme mm. seuraavia teemoja:

Mitä on valmentava johtajuus ja kuinka sitä kannattaa hyödyntää

Miten kehittää johtajan ihmis- sekä kommunikaatiotaitoja ja tulla tunneälykkääksi johtajaksi

Miten varmistaa tuloksekas tiimityö esihenkilönä

Mitkä ovat sinun vahvuutesi ja heikkoutesi johtajana, ja miten toimia niiden kanssa

Kuinka ammentaa arvopohjaisesta johtamisesta

Kuinka etäjohtaminen onnistuu

 Kuinka johtaja voi tukea tiiminsä hyvinvointia ja suorituskykyä

Miten esihenkilö pitää huolen omasta jaksamisestaan kestävästi

esimieskoulutus
työelämänlaatu työhyvinvointi

Tarjoamme organisaatiollenne tuen vaikuttavaan ja pitkäjänteiseen henkilöstön kehittämiseen. Tavoitteet ja mittarit sidomme liiketoimintaanne siten, että johtamisen kehittämisen tulos voidaan mitata myös euroissa.

Tunnistettu käyttökatteen (EBITDA) kehityspotentiaali työelämänlaatua parantamalla on vuodessa keskimäärin 1000 – 4700 € / työntekijä.

Palvelumme räätälöimme aina teidän organisaation tarpeiden mukaisesti.

Luomme saumattoman kokonaisuuden työyhteisönne käyttöön hyödyntäen tehokkaimpia työkaluja:

Valmentavan johtamisen verkkovalmennus

Verkkovalmennus

Verkkovalmennuksen avulla tieto, tuki ja inspiraatio ovat esihenkilön saatavilla aina kun niille on tarvetta ja aikaa. Innostava 3 kuukauden valmennusohjelmamme toimii saumattomasti mobiilisovelluksena ja verkkoselaimessa. Valmentajamme ovat esihenkilön tavoitettavissa interaktiivisessa verkkovalmennuksessamme!

Osallistavat webinaarit ja workshopit

Luennot ja workshopit

Webinaareissa ja workshopeissa keskitymme johtajienne keskeisimpiin kehityskohtiin innostavasti ja konkreettisesti. Tapahtumat ovat aina vuorovaikutteisia ja vaikuttavia. Tapahtumia järjestetään etänä ja livenä, suomeksi ja englanniksi. Luennot-sivultamme löydät tarkemman tarjonnan.

Henkilökohtaiset valmennustapaamiset

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa kokeneet valmentajamme pääsevät auttamaan esihenkilöitä täysin yksilöllisesti. Yhdistettynä muuhun valmennuskokonaisuuteen, henkilökohtaiset valmennukset ovat yksi tehokkaimmista toimenpiteistä. Etänä tai livenä, suomeksi tai englanniksi.

DISC & Big 5 -henkilöanalyysit

DISC & Big 5 -henkilöanalyysit

Tutkimukseen perustuvien henkilöanalyysien perusteella esihenkilöt saavat luotettavan kuvan vahvuuksistaan sekä heikkouksistaan, ja pääsevät kehittämään sekä hyödyntämään niitä tarkasti. Analyysit lisäävät ymmärrystä ja työn sujuvuutta merkittävästi myös tiimitasolla.

Pienryhmätapaamiset

Pienryhmätapaamiset

Pienryhmätapaamisissa yrityksenne esihenkilöt pääsevät fasilitaattorin johdattamana käsittelemään merkittävimpiä työelämän ja työyhteisön haasteita. Samalla osallistujat tukevat toisiaan ja vahvistavat yrityksenne kriittistä vertaistukiverkostoa.

Vaikuttavuutta todentavat mittaukset ja kyselyt

Mittaukset ja kyselyt

Hyödynnämme valmennuksen vaikuttavuuden mittaamiseen sekä sen tehostamiseen markkinoiden parhaita mittareita ja kyselyitä. Toteutamme mittaukset ja kyselyt aina yrityskohtaisten tavoitteiden mukaisesti liiketoimintaanne linkittäen.

Kenelle Liftedin johtamisen ja esimiestyön valmennus sopii?

Tietotyöorganisaatioille, jotka ymmärtävät henkilöstön potentiaalin

Työyhteisöille, jossa halutaan kehittää ja yhtenäistää johtamisen laatua

 Aloitteleville ja kokeneille esihenkilöille

 Autamme ammattitaidolla pieniä, keskisuuria ja suuria organisaatioita

Olemme palvelleet yli 100 työyhteisöä ja yli 35.000 yksilöä

Olemme toimineet henkilöstön kehittämisen kumppanina muun muassa seuraaville organisaatioille

lifted helen
lifted
fluido lifted
vihreät lifted

81 %

valmennukseen osallistuneista sai pysyviä tuloksia hyvinvointiinsa

(ERTO)

60 min

lisää energistä työaikaa/päivä

(Pohjolan Voima, mittaajana Laturi Corpotation Oy)

Mietitkö henkilöstösi kehittämistä?

Varaa 30 minuutin ilmainen etätapaaminen yrityksenne henkilöstön kehittämisen tarpeiden kartoitukseen ja vaikuttavimpien toimenpiteiden suunnitteluun. HR-päättäjät ovat kokeneet puhelusta saadun asiantuntijamme objektiivisen sparraustuen ja toimialaosaamisen arvokkaaksi.

Missiomme on auttaa työyhteisöjä kehittymään, ja vaihdammekin mielellämme näkemyksiä kanssasi. Mikäli tunnistamme yhdessä työyhteisössänne tarpeita, joita olemme aikaisemmin ratkaisseet onnistuneesti, teemme mielellämme teille ehdotuksen jatkoaskeleista.

Halutessasi voit olla meihin suoraan yhteydessä myös puhelimitse:

Jukka Joutsiniemi
Co-founder, Työyhteisöjen sparraaja
+358-44-2711487

Tästä saat myös varattua ajan suoraan kalenteristani ilmaiselle sparraukselle.

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä jo tänään.

Scroll to Top