facebook_pixel

Yksi Hyvinvointi -podcast on Liftedin podcast-sarja, jota juontavat coachit Jukka ja Taneli! Tällä kertaa sarjan viidennessä jaksossa studioon saapuu Jukan vieraaksi Radio Novan Retroperjantain Oku Luukkainen. Okun kanssa keskustellaan muun muassa siitä, miten hyvinvointi on mahdollistanut haastavan uran.

Tämän Yksi Hyvinvointi -podcastin viides jakso on enstistä laajemmassa levityksessä. Nyt voit nimittäin kuunnella jakson myös Radioplay.fi -palvelusta. Suosittelemme sinua lataamaan käyttöösi palvelun sovelluksen puhelimeesi (Android & iOS), jotta saat näppärästi kuunteluun myös muuta laadukasta ja viihdyttävää sisältöä palvelusta. Palvelusta löytyvät tämän juuri julkaistun jakson lisäksi kaikki julkaistut Yksi Hyvinvointi -podcastin jaksot.

Voit edelleen kuunnella Yksi Hyvinvointi podcastin jaksot myös Yksi Hyvinvointi -podcastin Soundcloud-tililtä.

Mikäli haluat Yksi Hyvinvointi -jaksot itsellesi saman tien, kannattaa klikata YouTube-tilimme seurantaan. Jaksot löydät Yksi Hyvinvointi -soittolistalta, ja tuoreimman jakson löydät alta:

Yksi Hyvinvointi -jakso 5 | Muistiinpanot:

1 min: Okun tausta ja tarina
-Millaisia haasteita Okulla on aamurutiineissa?
-Mistä radiojuontajuus alkoi aikoinaan
-Mikä oli juontajan uran hienoimpia hetkiä
-Pelipaikan ansaitseminen omalla pelikentällä

14 min: “Välillä on ihan fine antaa 80%”
-Millaisia tunteita pettymykset uralla aiheuttavat
-Miten samoja tunteita kohtaa useammin kuin kerran
-Miten pettymykset voi kääntää voitoksi
-Päivittäisten pettymysten ja onnistumisten merkitys
-Mikä on vaara onnistumisissa

21 min: “Jos valehtelee tarpeeksi kauan omasta jaksamisesta, tulee burn out.”
-Kollegan kanssa sparrailun merkitys
-Rehellisyyden merkitys oman hyvinvoinnin parissa
-Crossfit puhdistautumisriittinä

29 min: Crossfit-innostus ja motivaation ylläpitäminen
-Mistä huolehtia seuraavaksi palautumisessa?
-Miten Crossfit-innostus oikein alkoi?
-Mikä motivoi pysymään Crossfitin parissa & lajin haasteet

39 min: Nälkä ja nöyryys samassa paketissa
-Jukan idea uudesta lavashowsta
-Okun visio tulevaisuudestaan
-Miten kunnianhimo on muuttunut vuosien varrella

43 min: Loppukysymykset
– Mikä jokapäiväinen rutiini tukee hyvinvointia?
– Minkä ohjeen antaisit 10vuotta nuoremmalle itsellesi?

Seuraa Okua:
Instagram
Radio Novan Retroperjantai

Kaikki tulevat Yksi Hyvinvointi -jaksot voit siis kuunnella suoraan RadioPlaystäSoundcloudista tai YouTubesta. Tilaa kanavamme, ja saat ilmoituksen tuoreesta jaksosta heti, kun se julkaistaan!

Lifted on valmennusyritys, joka auttaa niin työyhteisöjä kuin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä vapauttamaan täyden potentiaalinsa. Yrityksen kehittämän Lifted Method:in mukaisesti valmennettavia autetaan voimaan päivä päivältä paremmin perustuen pieniin, helposti toteutettaviin muutosaskeliin elämän eri osa-alueilla. Pysyviä tuloksia yksilöiden hyvinvoinnissa saavutetaan huomioimalla ihminen kokonaisuutena (ravinto, liikkuminen, mieli, palautuminen, sosiaalisuus & viisaammat työtavat) sekä kiinnittämällä huomiota sopivaan valmennusvauhtiin ja innostumisen ruokkimiseen. Lifted- valmennuksien myötä yksilöt johtavat itseään todennetusti paremmin, myös pitkäjänteisesti. Tämä näkyy niin yksilöiden itsensä, mutta myös heidän edustamiensa organisaatioden lisääntyneenä hyvinvointina ja tuottavuutena. Tehokkaiden verkkovalmennusten lisäksi Liftedin palveluihin kuuluvat inspiroivat luennot ja workshopit valituista hyvinvoinnin teemoista. Get inspired, get Lifted!