Me olemme Lifted.

Tiimimme koostuu yli kymmenestä huipputyypistä.
Tällä sivulla voit tutustua meihin paremmin.

Valmentajat

Tässä voit tutustua Liftedin valmennustiimiin, joka on tukenasi valmennusalustalla 24/7, päivästä toiseen.

Taneli Rantala

Valmentaja, CEO

Liftedin toimitusjohtaja, toinen perustaja ja valmentaja Taneli pitää huolen siitä, että Lifted-tiimi kulkee kohti yhteistä päämäärää laserin terävällä fokuksella. Ikuisena oppilaana ja “toipuvana” perfektionistina tunnettu toimarimme on erityisen kiinnostunut mielen hyvinvoinnista ja suorituskyvystä. Päätä ylös ja ratkaisua kohti!

Jukka Joutsiniemi

Valmentaja, Head of Sales

Liftedin toinen perustaja, myynnistä vastaava Jukka on ikuinen optimisti ja ison luokan fiilistelijä, jonka intohimo on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Jos kysyy Jukalta, elämä on parasta just nyt, ja sitä saa ja pitääkin juhlistaa – joka päivä! Vapaa-ajallaan hänet löytää mökiltä, mereltä tai metsästä pystykorvaisen ystävänsä Jänkän kanssa.

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Valmentaja, psykologi

Käytännön valmennustyöstä Liftedillä vastaava Jasmin on energinen, kannustava ja empaattinen tiimipelaaja, joka taitaa itselleen nauramisen ja uusiin haasteisiin tarttumisen. Taustaltaan psykologi, erilaiset ihmiset ja ihmismieli ovat Jasminille loputon inspiraation lähde ja kiinnostuksen kohde. Hän vastaa sisällöistä mielen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden osa-alueilla. 

Antti Jokela

Valmentaja, CFO

Valmentajana, CFO:na ja markkinoinnin sparraajana toimiva Antti on ainainen kehityksen janoaja ja systemaattinen tekemisen parantaja, rakentaja ja suorittamiseen taipuvainen herkkä puurtaja. Antin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonto, puutarha, metsästys, kehonpainoharjoittelu, capoeira, saksa-tekno, lukeminen, ruoka, matkailu, talous ja yhteiskunta. Moniosaaja, siis! 

Elsa Franck

Valmentaja

Aurinkoinen ja lämminsydäminen Elsa on innostava ja käytännönläheinen valmentaja, joka tuo kahden lapsen äitinä Liftedille näkökulmaa ja ymmärrystä etenkin naisten ja äitien valmennukseen. Elsalla on laajaa osaamista sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin puolelta. Välillä menossa mukana ovat koko tiimin iloksi myös Elsan apuvalmentajat Lumi ja Lilja!

Karim Khanji

Valmentaja, ravitsemusterapeutti

Ravitsemusasiantuntijana toimiva Karim tuottaa Liftedille ravitsemusaiheisia sisältöjä ja luentoja. Luonteeltaan häntä on kuvattu rauhalliseksi ja ystävälliseksi, toisaalta hurjapääksi ja vauhdikkaita tilanteita rakastavaksi. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaansa potkimalla harrastuskavereita päähän ja olemalla solmussa tatamilla!

Muut huipputyypit

Tässä voit tutustua valmennuksen taustalla toimiviin tyyppeihin. He huolehtivat siitä, että sinä ja työyhteisösi löydätte valmennuksen pariin ja, mikä tärkeintä, viihdytte siellä!

Noora Björkbom

Sales Manager

Sales Managerin tehtävässä toimiva Noora vastaa Liftedillä uusista asiakkuuksista ja myynnin kehittämisestä. Hän kuvailee itseään ikuiseksi optimistiksi ja kyltymättömän uteliaaksi oppimaan lisää ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta. Hän rakastaa seikkailuja luonnossa ja illallisia hyvässä seurassa.

Lotta Tuoriniemi

Sales Specialist

Lotta vastaa Liftedillä uusista asiakkuuksista sekä myynnin kehittämisestä. Hän on intohimoinen ihmismielen ja elämän suurien kysymysten pohdiskelija sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää milloin mistäkin; lukemasta kirjaa meren äärellä, vaeltamasta Himalajan vuoristossa tai pelaamasta lautapelejä hyvien ystävien seurassa.

Anni Keloharju

Customer Success Manager

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä vastaava Anni rakastaa asiakastyötä, ongelmanratkaisua sekä asioiden kehittämistä. Tasapainoillen keskellä ruuhkavuosien syvintä syöveriä, hän fiilistelee arkea, johon mahtuu merkityksellisen työn lisäksi sopivassa suhteessa ulkoilua, palautumista, mahdollisimman paljon unta ja treenejä – joko ryhmäliikuntaa tai triathloniin valmistautumista.

Anna Wallin

Head of Marketing

Liftedin markkinoinnista vastaava Anna on aikaansaava heittäytyjä ja innostava yhteisönluoja. Jos Anna on toimistolla, sen kyllä kuulee – käytävillä kaikuvasta naurusta, nimittäin! Vapaa-ajallaan hänet löytää pohdiskelemasta elämää milloin mistäkin: metsästä, meren rannasta tai kahvilasta kera kauramaidolla höystetyn kahvikupposen.

Lauri Hassi

Head of Product

Lauri vastaa Liftedillä verkkovalmennuksen kehittämisestä, sisältöjen tuottamisesta ja valmennetavien käyttökokemuksesta – toisin sanoen Lifted valmennuksen huippulaadusta! Ihmisenä ja ystävänä itsekin kehittymisestä nauttiva Lauri pyrkii oppimaan uusia asioita jatkuvasti. Metsä, meri ja vuoret ovat hänelle paikkoja, joissa palaset tuntuvat loksahtavan paikoilleen.

Tommi Lehto

AV-tuotantoharjoittelija

Tommin tuottaa ja kehittää verkkovalmennussisältöjä, sekä auttaa markkinoinnissa. Sadepäivät kuluvat musiikin tai podcastien parissa, aurinkoiset päivät luonnossa tai meren äärellä, mieltä ja kehoa lepuuttaen. Hienointa Tommin mielestä hänen työssään on se, että hän saa luoda aidosti merkityksellistä sisältöä ja auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä!

Scroll to Top