Me olemme Lifted.

Tiimimme koostuu yli kymmenestä huipputyypistä.
Tällä sivulla voit tutustua meihin paremmin.

Valmentajat

Tässä voit tutustua Liftedin valmennustiimiin, joka on tukenasi valmennusalustalla 24/7, päivästä toiseen.

Taneli Rantala etätyö

Taneli Rantala

Valmentaja, CEO

Liftedin toimitusjohtaja, toinen perustaja ja valmentaja Taneli pitää huolen siitä, että Lifted-tiimi kulkee kohti yhteistä päämäärää laserin terävällä fokuksella. Ikuisena oppilaana ja “toipuvana” perfektionistina tunnettu toimarimme on erityisen kiinnostunut mielen hyvinvoinnista ja suorituskyvystä. Päätä ylös ja ratkaisua kohti!

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Valmentaja, psykologi

Mielen hyvinvointiin monesta eri näkökulmasta syventynyt Jasmin on energinen, kannustava ja empaattinen tiimipelaaja, joka taitaa itselleen nauramisen ja uusiin haasteisiin tarttumisen. Taustaltaan psykologi, erilaiset ihmiset ja ihmismieli ovat Jasminille loputon inspiraation lähde ja kiinnostuksen kohde. 

Karim Khanji

Valmentaja, ravitsemusterapeutti

Ravitsemusasiantuntijana toimiva Karim tuottaa Liftedille ravitsemusaiheisia sisältöjä ja luentoja. Luonteeltaan häntä on kuvattu rauhalliseksi ja ystävälliseksi, toisaalta hurjapääksi ja vauhdikkaita tilanteita rakastavaksi. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaansa potkimalla harrastuskavereita päähän ja olemalla solmussa tatamilla!

Elsa Franck

Elämäntaidonvalmentaja, personal trainer

Aurinkoinen ja lämminsydäminen Elsa on käytännönläheinen ja innostava valmentaja, joka tuo kahden lapsen äitinä Liftedille ymmärrystä ja näkökulmaa etenkin naisten ja äitien hyvinvointiin. Elsalla on laajaa osaamista sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin puolelta. Välillä menossa mukana ovat myös Elsan apulaisvalmentajat Lumi ja Lilja.

Markus Ketonen

Valmentaja, johtamisen psykologian asiantuntija

Ihmisenä kehittymisen mahdollisuuksiin intohimoisesti suhtautuva sertifioitu coach Markus tukee Lifted-valmennettavia saavuttamaan kestäviä tuloksia omassa elämässään. Myös työyhteisöjen ja johtamisen tarkastelu psykologisesta pelisilmästä sujuu. Vapaa-ajallaan Markus kuntoilee monipuolisesti niin levypainoja kuin miekkojakin heilutellen, meditoi, liikkuu luonnossa ja nauttii syvällisistä keskusteluista.

Jukka Joutsiniemi

Valmentaja, Head of Sales

Liftedin toinen perustaja, myynnistä vastaava Jukka on ikuinen optimisti ja ison luokan fiilistelijä, jonka intohimo on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Jos kysyy Jukalta, elämä on parasta just nyt, ja sitä saa ja pitääkin juhlistaa – joka päivä! Vapaa-ajallaan hänet löytää mökiltä, mereltä tai metsästä pystykorvaisen ystävänsä Jänkän kanssa.

Mikael Frisk

Esimiesvalmentaja, johtoryhmä- ja hallitusammattilainen 

Yli 25 vuotta henkilöstöjohtamisen parissa työskennellyt Micke toimii Liftedin hallituksen puheenjohtajana ja valmentajana. Micke valmentaa hyvinvoinnin johtamisen puolella etenkin johtamisen ja kulttuurin osa-alueilla. Vapaa-ajallaan hänet löytää golfkentältä tai mereltä.

Jussi Venäläinen

Valmentaja, flow-tilan asiantuntija

Intohimolla itsensä kehittämiseen ja ihmismieleen suhtautuva Jussi on valmentaja, joka haluaa flow-tilan avulla tehdä työelämästä viisaamman ja merkityksellisemmän. Jussi on entinen kiireuskovainen ja sarjayrittäjä, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia tuottavuuden keinoja jo 10 vuoden ajan. Vapaa-ajallaan hänet löytää movementin, tanssin, luonnon ja syvällisten keskusteluiden parista.

Antti Jokela

Valmentaja, Partner

Valmentajana ja markkinoinnin sparraajana toimiva Antti on ainainen kehityksen janoaja ja systemaattinen tekemisen parantaja, rakentaja ja suorittamiseen taipuvainen herkkä puurtaja. Antin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonto, puutarha, metsästys, kehonpainoharjoittelu, capoeira, saksa-tekno, lukeminen, ruoka, matkailu, talous ja yhteiskunta. Moniosaaja, siis! 

Vikki Noreila

Yritysjohdon valmentaja, hallitusammattilainen, toimitusjohtaja

Yli 25 vuotta toimitusjohtajana ja esimiestehtävissä toiminut Vikki on hallitusammattilainen ja yritysjohdon valmentaja, joka valmentaa erityisesti nopeasti kasvavien yritysten toimitusjohtajia henkilökohtaisen motivaation ja ihmisten johtamisen näkökulmista. Töiden ulkopuolella Vikin aika kuluu kuin lentäen mm. ihmisten, lukemisen ja kirjoittamisen parissa.

etätyön johtaminen

Marika Nikkinen

Esimiesvalmentaja

15 vuotta HR, myynti- ja johdon tehtävissä työskennellyt Marika toimii Liftedillä johtamisen valmentajana. Marika on inspiroiva ja innostava valmentaja ja hän valmentaa sekä tiimejä että yksilöitä itsensä johtamisen ja johtamisen teemoissa. Marikalla on alan viimeisin osaaminen Co-Active Leadership Institutelta  ja hän on intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja. Vapaa-aikana Marika joogaa ja viettää aikaa perheen parissa.

Muut huipputyypit

Tässä voit tutustua valmennuksen taustalla toimiviin tyyppeihin. He huolehtivat siitä, että sinä ja työyhteisösi löydätte valmennuksen pariin ja, mikä tärkeintä, viihdytte siellä!

Anni Keloharju

Customer Success Manager

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä vastaava Anni rakastaa asiakastyötä, ongelmanratkaisua sekä asioiden kehittämistä. Tasapainoillen keskellä ruuhkavuosien syvintä syöveriä, hän fiilistelee arkea, johon mahtuu merkityksellisen työn lisäksi sopivassa suhteessa ulkoilua, palautumista, mahdollisimman paljon unta ja treenejä – joko ryhmäliikuntaa tai triathloniin valmistautumista.

Tommi Marjanen

Sales Specialist

Tommi on Savon sydämestä ponnistanut kokemuksenhaluinen seikkailija ja erityisesti mielenterveydestä kiinnostunut nuori sielu. Liftedillä hän toimii myynnin parissa ja rakentaa yhdessä asiakkaiden kanssa hyvinvoivia työyhteisöjä. Vapaa-ajalla hänet voi löytää esimerkiksi joogamatolta, beach volley -kentältä tai karaokelavalta.

Tommi Lehto

AV-tuotantoharjoittelija

Tommin tuottaa ja kehittää verkkovalmennussisältöjä, sekä auttaa markkinoinnissa. Sadepäivät kuluvat musiikin tai podcastien parissa, aurinkoiset päivät luonnossa tai meren äärellä, mieltä ja kehoa lepuuttaen. Hienointa Tommin mielestä hänen työssään on se, että hän saa luoda aidosti merkityksellistä sisältöä ja auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä!

Scroll to Top