Me olemme Lifted.

Tiimimme koostuu yli kymmenestä huipputyypistä.
Tällä sivulla voit tutustua meihin paremmin.

Valmentajat

Tässä voit tutustua Liftedin valmennustiimiin, joka on tukenasi valmennusalustalla 24/7, päivästä toiseen.

Taneli Rantala

Valmentaja, CEO

Liftedin toimitusjohtaja, toinen perustaja ja valmentaja Taneli pitää huolen siitä, että Lifted-tiimi kulkee kohti yhteistä päämäärää laserin terävällä fokuksella. Ikuisena oppilaana ja “toipuvana” perfektionistina tunnettu toimarimme on erityisen kiinnostunut mielen hyvinvoinnista ja suorituskyvystä. Päätä ylös ja ratkaisua kohti!

Jukka Joutsiniemi

Valmentaja, Head of Sales

Liftedin toinen perustaja, myynnistä vastaava Jukka on ikuinen optimisti ja ison luokan fiilistelijä, jonka intohimo on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen. Jos kysyy Jukalta, elämä on parasta just nyt, ja sitä saa ja pitääkin juhlistaa – joka päivä! Vapaa-ajallaan hänet löytää mökiltä, mereltä tai metsästä pystykorvaisen ystävänsä Jänkän kanssa.

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Valmentaja, psykologi

Käytännön valmennustyöstä Liftedillä vastaava Jasmin on energinen, kannustava ja empaattinen tiimipelaaja, joka taitaa itselleen nauramisen ja uusiin haasteisiin tarttumisen. Taustaltaan psykologi, erilaiset ihmiset ja ihmismieli ovat Jasminille loputon inspiraation lähde ja kiinnostuksen kohde. Hän vastaa sisällöistä mielen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden osa-alueilla. 

Elsa Franck

Valmentaja

Aurinkoinen ja lämminsydäminen Elsa on innostava ja käytännönläheinen valmentaja, joka tuo kahden lapsen äitinä Liftedille näkökulmaa ja ymmärrystä etenkin naisten ja äitien valmennukseen. Elsalla on laajaa osaamista sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin puolelta. Välillä menossa mukana ovat koko tiimin iloksi myös Elsan apuvalmentajat Lumi ja Lilja!

Karim Khanji

Valmentaja, ravitsemusterapeutti

Ravitsemusasiantuntijana toimiva Karim tuottaa Liftedille ravitsemusaiheisia sisältöjä ja luentoja. Luonteeltaan häntä on kuvattu rauhalliseksi ja ystävälliseksi, toisaalta hurjapääksi ja vauhdikkaita tilanteita rakastavaksi. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaansa potkimalla harrastuskavereita päähän ja olemalla solmussa tatamilla!

Antti Jokela

Valmentaja, CFO

Valmentajana, CFO:na ja markkinoinnin sparraajana toimiva Antti on ainainen kehityksen janoaja ja systemaattinen tekemisen parantaja, rakentaja ja suorittamiseen taipuvainen herkkä puurtaja. Antin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu luonto, puutarha, metsästys, kehonpainoharjoittelu, capoeira, saksa-tekno, lukeminen, ruoka, matkailu, talous ja yhteiskunta. Moniosaaja, siis! 

Muut huipputyypit

Tässä voit tutustua valmennuksen taustalla toimiviin tyyppeihin. He huolehtivat siitä, että sinä ja työyhteisösi löydätte valmennuksen pariin ja, mikä tärkeintä, viihdytte siellä!

Tiina Rissanen

Customer Success Manager

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä vastaava Tiina on luonteeltaan säntillinen, sisukas ja aina valmis kyseenalaistamaan ja kehittämään! Omasta mielestään hän on myös menestynyt keittiöpsykologi, joka hyppää helposti altaan syvään päätyyn pohdiskelemaan elämää. Onneksi syvällistä mietiskelyä keventää (ajoittain musta) savolaishuumori. 

Sari Kantoluoto

New Business Manager

Liftedin myyntitiimin kuuluva Sari on energinen innostuja, jonka vastuulla on erityisesti uusasiakashankinta. Kuten arvata saattaa, hän tykkää puhua – ja paljon! Vapaa-ajallaan Sarin löytää voimistelun (erityisesti telinevoimistelun, jota hän valmentaa) kauneuden ja hyvinvoinnin parista. Hän on myös suuri hyvän ruoan ja viinin ystävä.

Noora Björkbom

Sales Manager

Sales Managerin tehtävässä toimiva Noora vastaa Liftedillä uusista asiakkuuksista ja myynnin kehittämisestä. Hän kuvailee itseään ikuiseksi optimistiksi ja kyltymättömän uteliaaksi oppimaan lisää ihmisistä ja ympäröivästä maailmasta. Hän rakastaa seikkailuja luonnossa ja illallisia hyvässä seurassa.

Anna Wallin

Head of Marketing

Liftedin markkinoinnista vastaava Anna on aikaansaava heittäytyjä ja innostava yhteisönluoja. Jos Anna on toimistolla, sen kyllä kuulee – käytävillä kaikuvasta naurusta, nimittäin! Vapaa-ajallaan hänet löytää pohdiskelemasta elämää milloin mistäkin: metsästä, meren rannasta tai kahvilasta kera kauramaidolla höystetyn kahvikupposen.

Aino Ahoniemi

Community Management Trainee

Community Management Traineemme Aino vastaa asiakaspalvelustamme, minkä lisäksi hänet löytää kynä sauhuten eri viestintätehtävien parista. Hän tykkää järjestyksestä ja pyrkii aina luomaan ympärillensä hyvää fiilistä, mikä tekeekin hänestä oivan yhteisönluojan. Viikonloppuisin hänet löytää joko ulkoilemasta tai sohvannurkasta – tasapaino on tärkeää!

Lauri Hassi

Head of Product

Lauri vastaa Liftedillä verkkovalmennuksen kehittämisestä, sisältöjen tuottamisesta ja valmennetavien käyttökokemuksesta – toisin sanoen Lifted valmennuksen huippulaadusta! Ihmisenä ja ystävänä itsekin kehittymisestä nauttiva Lauri pyrkii oppimaan uusia asioita jatkuvasti. Metsä, meri ja vuoret ovat hänelle paikkoja, joissa palaset tuntuvat loksahtavan paikoilleen.

Tilaa Yksi hyvinvointi -posti

Saat joka maanantai sähköpostiisi konkreettisen ja helposti käytäntöön vietävän vinkin, jolla kehität hyvinvointiasi ja suorituskykyäsi.

Yhteystiedot

Lapinlahdenkatu 3 A,
00180 Helsinki

+358 (0) 44 2711 487
Y-tunnus: 2603736-2

Lifted lyhyesti

Lifted on valmennustiimi, joka auttaa ihmisiä olemaan parhaimmillaan joka päivä.

Lifted WAAS -työhyvinvointipalvelu tekee kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista osan työyhteisön kulttuuria ja kilpailukykyä, mikä auttaa työyhteisöä vapauttamaan täyden potentiaalinsa.